Girls Night Out

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo44.gif Girls Night Out ../images/Emo44.gif../images/Emo47.gif

היום בלילה ישודר ספיישל הגירלז נייט אאוט של CBS שהוקלט מראש בתחילת החודש (באותו היום של ה-ACM) לכן אנחנו כבר יודעים מה יהיה בו ;; הספיישל הזה נועד כדי להוקיר את הזמרות הנבחרות של הז'אנר (פלוס כמה משמשיות) וכדי לעשות את זה לקחו את אותן זמרות (מרטינה, קרי, ג'ניפר נטלס, ריבה, מירנדה ונעמי ו-ווינונה ג'אד) בחרו אמנים אורחים שישירו את השירים שלהן ונתנו לזמרות להצטרף אליהן לבמה תוך כדי. {אגב עשו כבוד בטקס גם ללורטה לין, קיטי וולס (שלא הופיעו) ותמי ויינט המנוחה.} המופע התחיל עם הג'אדיות שעלו לבמה לשיר את שירן "Girls Night Out" שהיווה את ההשראה לשם המופע. אחריהן עלה לבמה ג'ייסון אלדין ושר את השיר "She's Country" כדי להתאים את עצמו למופע כשברקע מוצגות תמונות של נקבות הערב. ואז ראסקל פלאטס עולים לבמה כדי לעשות כבוד למשמש ושרים את "Why Haven’t I Heard From You". משמש מצטרפת אליהם לשיר "The Heart Won’t Lie". אח"כ רוני דאן (AKA אבא של חן) עולה לבמה לעשות כבוד לג'ניפר נטלס ושר את "Stay". ג'ניפר עולה לבמה ושרה יחד איתו את "Let Him Fly" של פאטי גריפין. אחריהן עולות בנות הג'ייןדיר כדי לעשות כבוד לקיטי וולס ושרות את "It Wasn’t God Who Made Honky Tonk Angels" לאחר מכן עולים חברי דה באנד פרי לעשות כבוד לקשישה אחרת, פטסי קליין ושרים את "Walkin’ After Midnight" ואז עולה יקירתי שרה אוונס להופעה מצמררת של "Stand By Your Man" (
) במקור של תמי ויינט כמובן. לאחר מכן, גולת הערב, ליטל ביג טאון אהוביי המושלמים עולים לעשות כבוד למרטינה אישתי ושרים את "Independence Day" (טוב, ג'ימי שר) ואז מרטינה מצטרפת אליהם לשיר "When Will I Be Loved" של אברלי בראדרס (אם כי מרטינה טוענת שהייתה זו גרסתה של לינדה רונסטדט שעשתה לה נעים בגב) ג'ון פוגרטי עכשיו על הבמה ועושה כבוד לדראגקוויניות AKA דה ג'אדס ושר את "Rockin’ With The Rhythm Of The Rain" אז עולה ויינונה ומצטרפת לג'ון לשיר את מארי הלאסביט ("Proud Mary") ממשיכים עם בלייק שלטון שעושה כבוד למי אם לא, מירנדה ארוסתו ונותן ביצוע חביב ל-"Famous In A Small Town" ואז מירנדה מציגה איזו להקה שאף אחד לא מכיר כדי לשיר שיר מטופש. ולבסוף. וינס גיל (זה שלא יזכה בלרדת בגדול) עולה לבמה כדי לעשות כבוד למלכת גרוזיה-לנד - גברת קרי-שערותבידיים-אנדרווד. בהתחלה מתבדח על זה שהתלבט בין שני שירים, הראשון "Cowboy Casanova" אך לבסוף בחר ב-"Jesus Take The Wheel" (אני דווקא הייתי שמחה לשמוע את קאובוי) ואז עולה הגברת והם שרים ביחד גרסה שעילפה את כל הנוכחים ל- "How Great Thou Art" ואז כל הנקבות שעשו להן כבוד עולות לבמה לעשות כבוד אחרון ללורטה לין ושרות את "Coal Miner’s Daughter". בקיצור נשמע שווה, נקווה שיהיה מקום לראות סלאש להוריד ונחווה דעותינו לאחר צפיה.

LeAnnDylan

Well-known member
הו וואט דו יו קנואו

הלהקה הגרועה שמירנדה מציגה זו הלהקה שלה :S מה עובר עליה? למה היא חשה צורך עז להצטרף ללהקת לאסביוט? ג'יז הנה העמוד שלהן בפייסבוק - http://www.facebook.com/PistolAnnies?sk=app_178091127385 תעשו לייק ותוכלו לשמוע את השיר שלהן - Hell On Heels

../images/Emo6.gif

בתאכלס הן גרועות ומירנדה הכי לא קשורה. מה היה דחוף לה להקים להקה באמצע החיים? ואם כבר להקה. תחשבו איזה מגניב היה יכול להיות אם היא הייתה מקימה להקה כמו בקליפ של אונלי פריטייר עם הילרי סקוט, קלי פיקלר ולורה בל באנדי...

LeAnnDylan

Well-known member
יואו לגמרייי!!!#@$@#

הילרי ומירנדה בלהקה
מצד שני אני אהרוג אותה אם היא תעזוב את צ'ארלס!

LeAnnDylan

Well-known member
טוב מתחילה לצפות בזה

כבר ראיתי את הקטעים שעניינו אותי לפניי אבל עכשיו אשב לצפות בהכל כמו שצריך. לפחות שאצטרך ללכת. הג'אדיות ראשונות שרות גירלז נייט אאוט. יש כל מיני לאסביוט בקהל שעפות עליהן. באמצע השיר מציגים את כל הנקבות המוכרות של הערב. וינונה הזו פשוט מפחידה! החבר של ג'ניפר נטלס ממש חתיך. מי זה? חחח משמש ממש עפה על עצמה שם! עכשיו בלייק על הבמה. צוחק על ריבה שעכשיו הוא מנחה לבד (זכרו שזה צולם באותו יום של טקס ה-ACM בו ריבה ובלייק הנחו יחד והיא צחקה עליו שהוא טירון ושלא ידבר ורק יקשיב וילמד ממנה) ראסקל פלאטס עכשיו על הבמה עושים כבוד לריבה. מקשקשים קצת על זה שהיא מנשקת מוצלחת. מלקקים לה קצת ואז מראים קליפ סגידה למשמש. עכשיו ראסקל שרים וואיי הבנט איי הרד פרום יו. יופי אני אוהבת את השיר הזה. נתנו ביצוע ממש טוב
עכשיו הם שרים יחד. לא מכירה את השיר אבל הוא נשמע אחלה. בלדה קיטשית כזו. חמודה. עכשיו קריסטיאן בוש על הבמה עושה כבוד לג'ניפר. היא נראית מוכה. מה יש לה ביד
מראים עכשיו את הקליפ הוקרה שלה. יש שם תמונות שלה מגיל צעיר. היא מזה מכוערת
עכשיו רוני דאן על הבמה שר סטיי. דווקא הגרסה שלו חביבה. לא עדיפה על המקור אבל לא גרועה. קרי עם עין דומעת בקהל
לוזרית. עכשיו גם ג'ניפר על סף דמעות. "ביוטיפול" היא ממלמלת לה שם. ג'ניפר זורקת את קריסטיאן ומציעה לרוני לבוא להקים איתה צמד
שניהם שרים עכשיו את לט איט פליי שאני כמירה בזכות הדיקסי צ'יקס. ג'ניפר מדהימה בשיר. מראים את מירנדה דומעת בקהל. מה נסגר עם כולם שם?! עכשיו אהוביי לב"ט עושים כבוד למרטינה. רואים שבקהל פשוט מתים עליה. מראים עכשיו את הקליפ הוקרה שלה. מראים אותה בתור ילדה - כונפה לגמריי. אח"כ מראים את הבנות שלה שאומנם נאות אבל כנראה דומות יותר לאבא כי כף אחת לא מתקרבת ליופי שלה. לב"ט שרים עכשיו גרסה מעלפת לאינדפנדנס דיי. הם ממש טובים יחד
מי חשב שאני אוהב את אבא של חן ככה. אבל באמת שהם מוצלחים יחד! אני מרשה להם לעשות דואטים יחד
מרטינה מחייכת מאוזן לאוזן וג'ניפר נטלס בקהל מסתכלת עליהם במבט מעריץ מזוגג כמו בת 12 שרואה את ג'סטין ביבר. אני חושבת שזה ממש חמוד. הגרסה שלהם איטית יותר ושונה מהמקור. בפזמון ההרמוניה שלהם פשוט מושלמת ומרטינה מתמוגגת מאושר וצועקת "וואו" בהנאה. עכשיו מרטינה מצטרפת אליהם וטוענת שחלום חייה זה לשיר איתם יחד
הם שרים וון וויל איי בי לאבד. ג'ניפר אוכלת את הלב בקהל שהיא לא איתם על הבמה. לא ביצוע מרגש אבל מדויק וכיפי שמלהיב את הקהל. טוב אולי זה לא נראה מהתגובה שלי אבל עברו כבר 40 דקות ואני צריכה ללכת להתארגן לקראת החג אז אני אמשיך את הצפיה אח"כ.

בלייק הרס אותי בהתחלה

בקטע עם משמש
הביצוע של ראסקל
כל פעם מחדש תשאלי מה יש לג'ניפר ביד לפני שתביני שזה כתם לידה? והקטע שהיא אמרה לרוני שהיא תזרוק את קריסטיאן הייתה כזה "מה יש לך לא מחליפים משמש במשמש!!" אבל הם נשמעו באמת מעולה יחד לא ידעתי שהוא כזה טוב המשמש
שמת לב שבאמצע הביקורת על לב"ט נדחפה לך שורה על אבא של חן
כן?

LeAnnDylan

Well-known member
אה וואלה../images/Emo6.gif

אבל מה נו לפעמים יש לה את זה ולפעמים זה נעלם
איזה מן כתם לידה זה
חחחחחחחחחח לגמריי לא מחליפים משמש במשמש. חוץ מזה שאם היא תחליף אותו יהיו לה פחות שורות לשיר :| אהבתי את הדואט שלהם אנד אול אבל כמשהו חד פעמי לא סידור קבוע. שלא תחשוב על רעיונות מיותרים
אוי לא שמתי לב לזה
לפעמים זה קופץ לי המחשב שלי אידיוט מה אני אעשה

LeAnnDylan

Well-known member
טוב יש לי עוד קצת זמן לפניי שיוצאים

עכשיו ג'ייסון אלדין שר שיז קאנטרי. הופעה טובה שמלהיבה את הקהל. עכשיו בלייקי עושה כבוד למירנדה מראים עכשיו את קליפ ההוקרה שלה. אמא שלה כזו כונפה! יו מירנדה קטנה כזו מתוקה! עכשיו בלייק שר פיימס אין סמול טאון. אחלה ביצוע
הוא מזמין את מירנדה לבמה והם מריצים יחד דאחקות אחת מהן על הגודל של איבריו האינטימים של בלייק
קורעים
מירנדה מזמינה את שתי החברות הלאסביוט החדשות שלה ללהקת ה"באק אפ פלאן" כפי שהיא קוראת להן
השיר שלהן די מטופש אבל שיהיה. אגב מירנדה נראית מזה גרוזינית>< ג'ון פוגרטי עכשיו על הבמה. עושה כבוד לנעומי ווינונה ג'אד. איך זה שויינונה (הבת) נראית פי 3 יותר קשישה מאמא שלה?! אופרה עכשיו מדברת בקליפ הוקרה שלהן אמג הן כאלה משמשיות!
ג'ון שר איזה שיר שלהן עם שם ארוך זה דווקא נשמע שיר חביב. ויינונה מצטרפת לג'ון לשיר פראוד מארי. נעומי מעדיפה להישאר בכיסא הכבוד שלה. הם נשמעים מדליק יחד. הופעה ממש טובה. כל הקהל ממש נהנה.

הקטע עם בלייק ומירנדה../images/Emo47.gif

הרסה אותי כשאמרה "טנקס פור סינגינג דה רייט וורדס נוט דה דירטי וורז'ן" הקטע בהופעה של ויינונה וג'ון שנעומי מוציאה מצלמה ומצלמת אותם היה הורס איך לא הגבת על זה

LeAnnDylan

Well-known member
הגיע הזמן להמשיך לצפות!

אגב באמצע ההופעה של ויינונה וג'ון הייתי צריכה ללכת אז סגרתי ולא ראיתי את הקטע שנעומי מתחילה לרקוד כמו סתומה ומצלמת את ויינונה וג'ון עם איזה מצלמה חד פעמית שקנתה בשוק
עכשיו הג'יין דיר גירלז על הבמה. זו שדומה לקייטי פרי מנגנת בקונטרה בס שיותר גדול ממנה
וואו זו הייתה הופעה ממש קצרה נראה לי פחות מדקה
עכשיו דה בנד פרי שרים ווקינג אפטר מידנייט. אני אוהבת את השיר. הם נראים מזעזע אגב. טוב בעצם הבנים נראים רגיל אבל הבת מזעזעת. יותר מבדר"כ. הם שרים נחמד כזה וג'ניפר נטלס מתלהבת לה בקהל כהרגלה. ועכשיו שרה אוונס עולה לשיר סטנד ביי יור מן
שונאת את השיר הזה!!!@#$ אבל הטון שלה והסולם הנמוך שהיא בחרה לשיר בו גורמים לשיר להישמע נסבל. היא כוסית כהרגלה
קרי ואמא שלה בקהל כאלה מכוערות!! הן שרות ומסתכלות אחת על השניה בהתלהבות. כונפות! עושה רושם שהיא ממש מתאמצת להגיע לתווים גבוהים שמרטינה מגיעה אליהם בשריקה. אבל איכשהו בסוף כולם נעמדים ומוחאים כפיים בהתלהבות. עכשיו וינס גיל על הבמה עושה כבוד לקרי. קרי עולה לבמה גרוזינית מתמיד. מראים את הקליפ הוקרה של קרי עכשיו. מראים תמונות של קרי בתור ילדה - קופה!!!! ומראים כל מיני קטעי וידאו שלה שרה בתור ילדה כבר אז היא לא ידעה לשיר
וינס עכשיו מחזיק גיטרה חשמלית שנראית כמו יוקליילי על גופו השמנמן. הוא שר ג'יזה טייק דה וויל. קרי מתמוגגת לה שם על הכיסא. אגב וינס אומנם מחזיק את הגיטרה אבל עד עכשיו (בית שני כבר) והוא לא משתמש בה. הו הנה הוא ניגן רבע אקורד וזהו >< קרי עכשיו על הבמה מודה לכל העולם ואישתו על כל חברותיה הלאסביוט שחולקות איתה את הערב. הקול שלה נשמע ממש עמוק כאילו היא מצוננת או סתם ממתאמנת על טון הסטוקר שלה כדי שתוכל להשאיר אח"כ הודעות מטרידות במשיבון של משמש. איזה מישהי עם קול ממש מטריד כאילו עישנה חמישים שנה 4 קופסאות טיים ביום ואז בלעה מלא הליום צועקת ווי לאב יו קרי ווינס שרים עכשיו. טוב קרי שרה וינס עוד ברקע עם הגיטרה. עדין לא בקטע של לנגן בה חס וחלילה. וינס עכשיו נזכר לנגן וקרי עומדת ומסתכלת עליו ודופקת על החזה שלה כאילו זה הדבר הכי מהמם ששמעה אי פעם מראים את מרטינה מקהל מחייכת מן חיוך מרושע כזה של "איי קן סינג איט בט'ר"
נעומי ג'אד בקהל מנגבת דמעות. קרי דופקת תו אחרון מרשים וכולם על הרגלים מוחאים כפיים בהתלהבות (מרטינה בטח עדין חושבת שהיא יכולה לשיר את זה טוב יותר
) קרי מזילה דמעה. עכשיו מרטינה על הבמה. נראית גרוזינית כמעט כמו קרי. אומרת שאין אף אחד בעולם הקאנטרי שלא אוהבת את האישה הבאה, כולל אותה (עלק, כאילו שמרטינה יכולה לאהוב מישהי אחרת חוץ מעצמה
) אומרת שלא יכלה להיות איתם הערב בגלל ניתוח בברך או סאם אט'ר קראפ. קריירה של 50 שנה מאחוריה וזמרת הקאנטרי היחידה שזכתה בתואר אמנית העשור. מדברת על לורטה לין כמובן. מראים את קליפ ההוקרה ללורטה עכשיו. עכשיו מראים את לורטה בוידאו מודה לאקדמיה ולג'יזס שהביאו אותה עד הלום ומתנצלת שלא יכולה להיות שם איתם. עכשיו על הבמה מרטינה, הג'אדיות, מירנדה, קרי, משמש ונטלס שרות קול מיינר'ס דאט'ר. מרטינה עומדת באמצע, קרי לידה. מרטינה דואגת לעמוד חצי צעד לפני כולן כדי שחס וחלילה לא יחשבו שיש מישהי יותר טובה ממנה שם. היחידה שעושה רושם שמרטינה מוכנה לשמוע שרה איתה זו משמש
מירנדה שרה ועושה רושם שהיא מרגישה ממש לא קשורה לשם ורק מחכה שהשורות שלה יגמרו. מרטינה אפילו לא מוכנה להסתכל לכיוון של קרי
זה כזה מצחיק אתם חייבים לראות את זה
גם כשנגמר השיר והן פונות אחת אל השניה לצחקוקים מרטינה לא יורקת לכיוון של קרי
טוב גילוי נאות- התחלתי את הענין בתור בדיחה אבל בחיי שנראה לי שהיא לא סובלת אותה
טוב נגמר. היה ספיישל ממש מעולה. אהבתי ונהניתי מכל ההופעות. ממליצה לכם בחום להוריד או לחפש ביוטיוב. לפחות את של החבר'ה שאתם אוהבים. היה שווה. אני אישית הכי אהבתי את ההופעה של לב"ט ואת של אבא של חן.

אה הנה הגבת לזה פה../images/Emo6.gif

"זו שדומה לקייטי פרי"
חופשי זה נראה ששרה אוונס ממש מתעמצת להגיע לאיזה תו לא כזה מסובך (וול לא מסובך לא בשביל אנשים כמוני אבל לאור ההופעה של קרי נגיד שרה נראתה רע
) חוץ מזה שהיא ממש זייפה אבל כמו תמיד עשתה זאת בחינניות. קרי ואמא שלה (?) באמת היו כאלה מכוערת
איי ווז לייק מה נראה לכן לוזריות! הכי FAIL הקטע על מרטינה
תקשיבי זו לא רק את אני אומרת לך היא פשוט מתעבת את כל הנשים בקאנטרי
היא כזאת מצחיקה! היא לא יודעת להסתיר את השנאה שלה. היא כמו ילדה בת 12 שכוערת על החברה הכי טובה שלה ואז המורה מעמידה את שתיהן יחד אחת ליד השניה והן מתאמצות להסתכל על כל דבר אחר רק לא אחת על השניה
איך רואים שהיא מתאמצת להסתכל רק על משמש כדי שלא יחשבו לרגע שהיא נהנית לשמוע מישהו אחר שר
היא כזאת הורסת. ולעומתה ג'ניפר נטלס שמתלהבת מכל אחד שפותח את הפה
ומירנדה ביניהן שמרגישה לא קשורה לעולם LOL איזה חבורת נחשות
אחחח נשים נשים שק של נחשים תאמינו לי
חייבים לאהוב אותן...

LeAnnDylan

Well-known member
כן אין ספק היא מתעמצת...

ואני עילגת..
ג'ניפר באמת נראית כאילו היא עושה סמים וכזה "איי לאב אבריייייבאדי" |חיוךצ'אקי| כפרה על מרטינה. את לא מבינה כמה זה גורם לי להעריך אותה שהיא לא סובלת אף אחד. כאילו לא בקטע של זה שהיא ביצ'ית (אם כי זה בהחלט מדליק;;) אלא בקטע של כזה, אני שונאת שכל הזמרות הותיקות משחקות אותה אוהבת את כל החדשות ששרות שעה ומקבלות מלא פרסים על זה. נגיד אפילו שאני אוהבת את מירנדה באמת נראה למישהו שמגיע לה להיות שם יותר מנגיד, שאניה? או הדיקסי צ'יקס? אני במקום מרטינה גם הייתי מתעצבנת. או כשזמרות כמו טיילור סוויפט זוכות באנטרטיימנט אוף דה ייר. אני חושבת שלכל הקשישות יש בהחלט סיבה להתמרמר על זה. ובזמן שהאחרות מחייכות ומעמידות פנים של מפרגנות לפחות מרטינה לא צבועה לגביי זה. היא לא תגיד שום דבר לא במקום אבל היא גם לא תחייך בצביעות.

למעלה