Girls Night Out

אני מסכימה איתך מאוד../images/Emo45.gif

זה באמת די מקומם ואפשר להבין את מרטינה. מרטינה לדעתי גנבה את כל ההצגה בספיישל הזה, והשיר שהיא שרה עם לב"ט על ריפיט כבר 10 פעמים.

לגמריי גנבה את ההצגה../images/Emo45.gif

אני בכלל לא התלהבתי מהביצוע של קרי אם לומר את האמת. הוא היה רע? לא. ממש לא הוא היה כזה מדהים שמגיע לו 3 מיליון צפיות? גם ממש לא. זה היה ביצוע בינוני למדיי לשיר גרוע למדיי. זה שהיא צרחה את כולו והראתה לכולנו את השקדים שלה לא הופך את הביצוע לטוב. אני בטוחה שמרטינה וג'ניפר יכלו לצרוח חזק יותר ממנה ולעשות את זה יותר בקלאס. זה שהיא ווקאליסטית טובה לא נותן לה זכות להתעלל ככה בשירים ופשוט לצרוח אותם. יש לשיר תווים ומילים ומלודיה. צריך מידי פעם לדבוק בה. לשיר את השיר במנעד הקולי המגוון שלה היה יכול להיות דבר חכם ומדהים בתיאוריה. אבל במקום זה היא החליטה להראות לכולם שהיא יכולה להגיע לתווים ממש גבוהים בלי להתייחס לשיר בכלל. בעיניי זו הייתה הופעה מבוזבזת. ההופעה הטובה ביותר של הערב הייתה של רוני דן. ההופעה שהכי אהבתי בערב הייתה של לב"ט. ההופעה שהכי גנבה את ההצגה הייתה לגמריי של מרטינה

LeAnnDylan

Well-known member
חחח שקר וכזב

רשמת למטה שההופעה של קרי הייתה פנטסטית
אין פה חן או רעות שצריך לערוך את התגובות שלנו לכבודן. אפשר לכתוב מה באמת חשבנו על ההופעות;;

לי אישית הכי חסרה שם הייתה פיית' היל

בעיניי מבחינת ווקאל היא אחת הטובות. לייק מרטינה טובות. ובניגוד לדוגמאות שאת הבאת של שאניה והדיקסי שאומנם אכן מגיע להן אבל הן די נשכחו כיוון שלא היו בעין הזרקורים הרבה זמן, פיית' עדין נמצאת בטור ועדין שומעים עליה מידי פעם. זה נראה כאילו עשו טקס של זמרות השנה וכדי שזה יצדיק את השם דחפו שלוש זמרות שהתפגרו עוד בסיקסטיז. אם זה באמת טקס שאמור להצדיע לנשים החזקות של הקאנטרי היו צריכים לקחת את הנשים הבאמת חזקות של הקאנטרי ולא רק את אלה שעכשיו רלוונטיות לרדיו. מה שאגב הכי הציק לי זה הג'אדיות. כאילו אין ספק שהן היו גדולות בזמנן אבל גם הן כבר לא מופיעות שנים יחד. למה הן ולא פיית'? או אפילו טרשת? היא נגיד ממש לא חסרה לי אבל אי אפשר להגיד שלהן מגיע יותר מלה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo5.gif טרשת. מה את מזכירה אותה בכלל|חומה|

בעיקרון אני די מסכימה איתך שחיפפו המון זמרות בטקס הזה. אני חושבת שהיה מקום לזמרות מצליחות אחרות (אליסון קראוס מישהו?) גם פיית' היל והכל. ועכשיו כשאת אומרת את זה באמת את צודקת עם הג'אדיות. הן הרי לא עשו שום דבר מועיל בזמן האחרון מבחינה מוזיקלית (כאילו אם לא מחשיבים את נעומי כשופטת מיותרת בקן יו דואט) אני לא חושבת שהן זכו ליותר הצלחה משאניה נגיד או מהדיקסי צ'יקס. מצד שני אני לא באמת עוקבת אחרי הקריירה של היצורות האלה ככה שאין לי באמת מושג. אבל אם כבר עתיקות ונשכחות לא הייתי חושבת על טרשת אבל אולי דולי פרטון? אאל"ט היא אפילו הוציאה איזה אלבום לא מזמן. וזה בטוח יותר ממה שעשו הג'אדיות.

חח סתמי זה היה בטעות../images/Emo3.gif

אח"כ כתבתי נכון
חוץ מזה שאני לגמריי מסכימה איתך. למרטינה יש זכות מלאה להתמרמר. היא הרוויחה אותה ביושר

טוב זה היה ערב פשוט מצוין!

אהבתי מאוד את ההופעה של ראסקל פלאטס ומשמש גם את ההופעה של אבא של חן לבד ועם ג'ניפר אהבתי מאוד ההופעה של בלייק הייתה מצויינת. כמובן שגם מרטינה ולב"ט היו מעולים (יחד ולחוד) קרי היתה פנטסטית את גיל לבד לא אהבתי אהבתי את צמד הדראג-קווינס וההופעה בסוף של כולם הייתה טובה אבל זו רק אני או שכולן שרו חוץ מקרי
זה כאילו אמרו לה "קיבלת מספיק מחיאות כפיים עכשיו תעמדי ותסתכלי על כולןם שרות"

LeAnnDylan

Well-known member
מי זה צמד הדראג-קווינס

יש גם את הג'אד'ז וגם את הג'יין דיר
וקרי אכן לא שרה בסוף

מפרטת

אני לא רואה בסדר כרונולגי. ואני כותבת תוך כדי שמיעה ככה שהתחביר יהיה על הפנים. אז אחרי ההופעות של מרטינה ( פצצה!) ושרה ( לא מעלף) הנה: הבנד פרי- איך זה שהם שם ולא ליידי איי?
חבורה של מוכשרים! יש להם עתיד. ישו טייק דה וויל- תמוה בעיניי שעשו מחווה לקרי נניח ולא לליאן. ליאן היא לא זמרת קאנטרי "נבחרת"? ופחחח עלק וינס גיל שלא יזכה בלרדת בגדול|חי| מסכן. הקול שלו עדיין נעים לאוזן, זה כבר טוב. אבל לא הופעה חביבה במיוחד. רסקל פלאטס וריבוש- או וויייי הבנט איייי הרד פרום יו! אני ממש אוהבת את השיר הזה. ריבה ממש מצחיקה בצד ככה. אני חושבת שזו בחירה מעולה לרסקל פלאטס. ממש אהבתי! יותר טוב מביבר נניח. לגבי דה הרט וונט ליי- זה אחד השירים שאני הכי אוהבת של ריבה. שיר מקסים! מושלמת
יו קן ליב יור אליבייזזז. הופעה מדהימה. ואני לא משוחדת. בכלל לא. גם הטמבל הזה מרסקל פלאטס שכבר הספקתי לשנוא מחזיר אותי לימי ההערצה העיוורת שלי אליהם
( אגב מי אלה הבנות עם השיער האדום, הציצים והשפתיים בגודל אפריקה?) עוד מעט יגמרו הוידאואים של הבנות
ואז אאלץ להסתפק באיזה רוני דאן ליטל ביג טאון- פחח מה הבלונדה לובשת לעצמה. תמיד שאני שומעת את השיר הזה זה מפתיע איך שיר שהוא בעצם די עצוב גורם לי לשמוח. הזמר עם השיער החום ( כן, אני מבדילה בין חברי הלהקה לפי השיער
) נותן לזה גוון ממש מיוחד. טוב נו כמה הוא שר,יש עוד אנשים בלהקה. למה הבנות לא שרו בכלל. חח הנה ג'ניפר מנסה לעקוב אחרי המילים ולא באמת מצליחה. פאדיחה. טוב הנה הפעם היא מצליחה, שאפו. רוני דן- יו, הפתעה. זה דווקא ממש מוצלח! נחמד לי ממש. קריסטיאן- איזה חמוד הוא כפרעליו
הוא פשוט מפרגן
חבל לי שהוא לא שר. המחווה ללורטה לין- הופעה מאוד מוצלחת. כמה נשים מדהימות ביחד
ג'ניפר ורוני דן- איפה החבר שלו? ממ. ג'ניפר
איך התגעגעתי לקול שלה
שיר מעולה בשבילה. טוב כל השאר לא ממש מעניינים אותי, בלי להעליב אף אחד. אולי יום יבוא ונראה גם אותם. שבת שלום!!

+ מירנדה ששכחתי

רק כי זה עוד לא נטען לי. חח איזו מצחיקה היא עם בעלה. חמודים. אמג יש לה להקה?? מה קרה? בכל מקרה, הן ממש טובות ביחד. הרמוניה טובה. הופעה מעולה!

LeAnnDylan

Well-known member
הוא עוד לא בעלה../images/Emo3.gif

יש לה להקה שהיא המציעה לפני שעה
בקשר לחבר של אבא של חן. הן נפרדו. את לא זוכרת שהיה טקס מרשים כזה של פרידה מברוקס ודאן והביאו מלא זמרים שישירו את השירים שלהם? (עד היום הילבילי דלוקס של מירנדה נחרש אצלי בפלייליסט
) לגביי המנותחות האדומות. אלה בנות הג'אדס. ויינונה ונעומי. הן ממש מוכרות. נעומי היא האמא של ויינונה (למרות שזה נראה ההיפך) ופעם לפני מלאנת'לאפים שנים הן היו צמד שנקרא "דה ג'אד'ז" והן היו ממש מצליחות.

למעלה