מפרטת
אני לא רואה בסדר כרונולגי. ואני כותבת תוך כדי שמיעה ככה שהתחביר יהיה על הפנים. אז אחרי ההופעות של מרטינה ( פצצה!) ושרה ( לא מעלף) הנה: הבנד פרי- איך זה שהם שם ולא ליידי איי?
חבורה של מוכשרים! יש להם עתיד. ישו טייק דה וויל- תמוה בעיניי שעשו מחווה לקרי נניח ולא לליאן. ליאן היא לא זמרת קאנטרי "נבחרת"? ופחחח עלק וינס גיל שלא יזכה בלרדת בגדול|חי| מסכן. הקול שלו עדיין נעים לאוזן, זה כבר טוב. אבל לא הופעה חביבה במיוחד. רסקל פלאטס וריבוש- או וויייי הבנט איייי הרד פרום יו! אני ממש אוהבת את השיר הזה. ריבה ממש מצחיקה בצד ככה. אני חושבת שזו בחירה מעולה לרסקל פלאטס. ממש אהבתי! יותר טוב מביבר נניח. לגבי דה הרט וונט ליי- זה אחד השירים שאני הכי אוהבת של ריבה. שיר מקסים! מושלמת
יו קן ליב יור אליבייזזז. הופעה מדהימה. ואני לא משוחדת. בכלל לא. גם הטמבל הזה מרסקל פלאטס שכבר הספקתי לשנוא מחזיר אותי לימי ההערצה העיוורת שלי אליהם
( אגב מי אלה הבנות עם השיער האדום, הציצים והשפתיים בגודל אפריקה?) עוד מעט יגמרו הוידאואים של הבנות
ואז אאלץ להסתפק באיזה רוני דאן ליטל ביג טאון- פחח מה הבלונדה לובשת לעצמה. תמיד שאני שומעת את השיר הזה זה מפתיע איך שיר שהוא בעצם די עצוב גורם לי לשמוח. הזמר עם השיער החום ( כן, אני מבדילה בין חברי הלהקה לפי השיער
) נותן לזה גוון ממש מיוחד. טוב נו כמה הוא שר,יש עוד אנשים בלהקה. למה הבנות לא שרו בכלל. חח הנה ג'ניפר מנסה לעקוב אחרי המילים ולא באמת מצליחה. פאדיחה. טוב הנה הפעם היא מצליחה, שאפו. רוני דן- יו, הפתעה. זה דווקא ממש מוצלח! נחמד לי ממש. קריסטיאן- איזה חמוד הוא כפרעליו
הוא פשוט מפרגן
חבל לי שהוא לא שר. המחווה ללורטה לין- הופעה מאוד מוצלחת. כמה נשים מדהימות ביחד
ג'ניפר ורוני דן- איפה החבר שלו? ממ. ג'ניפר
איך התגעגעתי לקול שלה
שיר מעולה בשבילה. טוב כל השאר לא ממש מעניינים אותי, בלי להעליב אף אחד. אולי יום יבוא ונראה גם אותם. שבת שלום!!