סלון הפורום

yoavon1

New member
היי חברים... ../images/Emo13.gif

סתם רציתי להצהיר שאני עדיין בחיים, ושאני כאן... אני עמוס עמוס עמוס עמוס בלימודים, ולא כ"כ יוצא לי להתחבר ולכתוב הודעות, אבל פתאום בפרץ של געגוע, החלטתי שזהו... אני עושה מעשה וכותב לכם שלום
אז שלום...
מה שלום כולם
אני ממש מצויין, חוץ מהעומס, אבל גם הוא יירגע לקראת אמצע השנה... טוב זהו... אני לא אבלבל לכם את הראש, ואני אחזור למאמרים שלי על הילד לקוי הלמידה... שתהיה לנו שבת שלום... יואבון

Zan-Zan

New member
לכלום בלי יוצא מן הכלל! ../images/Emo132.gif

אז ככה, וואו המון זמן לא הייתי כאן! חלכם זוכרים אותי אולי בתור יריב או נועם, אז מאז השנים האלה, עבר עליי הרבה, אולי איזה חודש לא הייתי פה, אז עכשיו אני חוזר בכינוי חדש.. כן כן אני מתנצל מרמלדי, אני מהווה יותר מאחוז מאוכלוסית הפורום, אבל כמו שאמרתי לך כבר, אתה מוזמן למחוק את הקודמים! אז באמת עבר הרבה זמן אני חוזר, ואני רואה ציורים חדשים
ואחרון חביב שאני בטו שאיתו אין ויכוח זה מיצי
ממש חמוד!!!! מישהו יכלו לא להסכים איתי? ואני גם רואה שיש כאן עוד הרבה אנשים חדשים... אז אין לי הרבה מה לכתוב חוץ מזה שבחודש האחרון עברתי הרבה דברי, והרבה דברים שאני גם מצטער עליהם, אבל את הגלגל אי אפשר להחזיר. אז אני אלירן או אליק איך שנוח לכם, אני אוהב את שניהם! גיל 16 וחצי תמיד תיכון כיתה יא, פתח תקווה, ישראל, ממש נער פשוט ורגיל! טוב אין לי הרבה מה לכתוב... אבל אני מקווה שהפורום הזה נישאר נחמד, חמים ואוהב כמו לפני חודש!
אז לסיכום: החיים זה לא דבר קל! אבל אלה החיים!
שלכם אוהב אליק!

זורבבל

New member
אוי לימודים, לימודים... ../images/Emo132.gif

טוב לשמוע שאתה עוד חיי ונושם

זורבבל

New member
מי, מה, למה , כמה ?

לא משנה. קבל
וברוכים השבים לפורומינו הקטנטן (נו טוב כבר לא כזה קטנטן...
)

Zan-Zan

New member
עגיל בגבה.... ../images/Emo11.gif

או קיי, אז אני אישת מציע לך לעשות, למה לא? אנחנו ילדים (16) מותר לנו הכל! וזה דבר ממש יפה, ומקסימום תתחרט אפשר להוריד, אני מציע לעשות זה ממש יפה! ובאיזה צז... אני חושב ששמאל...

MARMELAD

New member
שמאל!!!

ובגדול תמיד רציתי לעשות.. וכשכבר באתי לעשות בסוף עשיתי בטבור.. אבל היום אני נטול עגילים לחלוטין (ואולי באמת הגיע הזמן לשינוי?)

the_new_guy

New member
עגיל בגבה- סקסי! אבל...

בפעם הראשונה שהורדתי את העגיל מהגבה לכמה ימים, החור נסתם, הזדהם ועכשיו יש לי צלקת קטנה (למרות שתמיד אפשר לנסות ולהרשים אנשים ולספר על הקרב ההוא בלבנון שהותיר את אותה צלקת בגבה)

MARMELAD

New member
אוי הקרב ההוא בלבנון....

הכי קרוב שהגעתי לשם זה שהייתי חובש מלווה של חיילים שהניחו מוקשים ברמת הגולן...

DJNYC

New member
וואי וואי..

בזמן האחרון אני מתלבט בקשר לעגיל בגבה.. אני רוצה, ואני חושב שזה יתאים לי.. אבל ביררתי קצת איך זה נעשה.. וזה מפחיד אותי ...
אז חשבתי לעשות קעקוע בצוואר.. אבל אני לא החלטתי סופית...

טאצי

New member
רגע רגע - שאני אבין...

אתה פוחד לעשות פירסינג בגבה ואתה חושב לעשות קעקוע בצוואר? טוף...לי יש גם פירס וגם קעקוע. הקעקוע הרבה יותר כאב...סתם לעידכון.

טאצי

New member
עגיל בגבה...

לי יש עגיל. בצד שמאל. ואם לעשות? בטח שכן...אל תחשוב יותר מידי. אנחנו חיים כדי לעשות דברים בדחף פנימי רגעי (כן כן...זה מה שאני אימצתי כפילוסופיית חיים).

לירוי25

New member
היה לי גם בלשון..

אבל זה היה בצבא והוכרחתי להוריד אותו כי זה לא נראה טוב לפקד על חיילים כשיש לך עגיל בלשון.

the_new_guy

New member
לירוי,

צודק, מעכשיו לא עוד ´קרב בלבנון´ אלא מכות עם ערסים- מפחיד וקטלני לא פחות ויכול לעורר מבטי הערצה וגילויי אמפטיה מהסביבה ("תאר לך מה היה קורה אם כשהוא תקף אותי עם הבקבוק השבור, הוא לא היה פוגע בגבה, אלא 2ס"מ מתחת!!!") לגבי צבא ועגיל בלשון: אני דווקא חושב שמפקד עם עגיל בלשון יכול להיראות מצויין, אבל אני והמערכת הצבאית לא נוטים להסכים על הרבה דברים...

לירוי25

New member
מסכים אחי,

צ´מע גם עגיל בגבה עם רטיה שחורה (מעין גרסה מעודכנת של משה דיין) יכול להיות מדליק לאללה! לגבי הצבא - הרציונל מאחורי זה שזה לא נראה טוב מול החיילים...ת´כלס בשטח זה בולשיט למה החיילים שלי ידעו שלא כדאי להתעסק איתי. הבעיה לפחות בהתחלה היתה ששבוע ראשון דברתי כמו ילד מפגר כי הלשון התנפחה לי בטירוף...

../images/Emo41.gif היי יואבון... ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

ממש גינה, שם למעלה... אני מבין שאתה עמוס עמוס עמוס בלימודים, אז אני לא אפריע לך יותר מדי, רציתי רק לומר שבת שלום אישית...וגם לשאול:מה אתה לומד? מעניין אותי...אם זה לא מידע מסווג אני אשמח לשמוע... בינתיים, המון המון המון בהצלחה בלימודים ובכלל

yoavon1

New member
יההה... תודה ../images/Emo13.gif

איזה כיף לי... אני קיבלתי שבת שלום אישית ואתאאם לאאא...
סתם... השפעות של הלימודים... Don´t mind me... בטח שאפשר לשאול... גם אמרתי את זה כבר בפורום כמה פעמים... אני לומד חינוך מיוחד, שנה ב´...
זה הדבר הכי הכי הכי מדהים שאפשר ללמוד, ואני מרוצה מכל רגע, למרות העומס הכבד. כרגע, אם זה מעניין מישהו, אני עוסק בקדחתנות רבה, בכתיבת מערך שיעור בתנ"ך בנושא "חטאי בני עלי וההשוואה ליושרו של שמואל" (שמואל א´ פרק ב´ פס´ 18 ואילך). אני מלמד את זה ביום שני הקרוב...
בכל מקרה - אתם כולכם, שימרו על הגחלת... מתגעגע בטירוף... יואבון
+
(כי אסור לשכוח אותם...)

אופק L

New member
אם אתה כאן אז הכל בסדר, פגישת

מחזור שכזו
גם אני הייתי עמוס בשבועיים האחרונים, מרמלייד היקר שמר על ענייני הגאווה בתפוז במקומי

MARMELAD

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif סלון הפורום ../images/Emo96.gif

לכל מי שרוצה סתם להגיד היי... ושנדע שהוא פה: במקום לפתוח שלושים הודעות - כנס לסלון, תוריד נעליים, שב בנוח.

למעלה