סלון הפורום

MARMELAD

New member
פינת האופטימיות : ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אם פגשת מישהו בצ´ט וכשראית אותו במציאות הסתבר שהוא מכוער... אל ייאוש. תמיד יש מכוערים יותר. סתם, קישור, שיהיה לכם.
גיא

**Blue-Lagoon**

New member
האתר הזה מפחיד לאללה

או שרק אותי הוא מפחיד יום אחד ידיד שלי שלח לי את האתר הזה ונכנסתי זה היה בלילה בלעעע סיוטים.

דיייייי מגניב. איזה אתר מצחיק.

חבל"ז. ממש נחמד. אגב, רציתי לספר משהו סתמי (ולכן אני משרשר), שהגיע החורף, ואפשר שוב ללבוש את מכנסי דמוי-העור שלי. מגניייייייייייייייב. אז אתמול לבשתי אותם, עטיתי חולצה שחורה לפלג גופי העליון, ופיזזת לי (עם חברים) אל הקפקא. מה שלומכם? איך היה סופ"ש? שתהיה לכם שביזות קלה.

**Blue-Lagoon**

New member
חורף זה לא כיף

החלטתי לשפוך פה את השנאה שלי ל0 מעלות שיש בחוץ. ממש ממש לא כיף. קר, קר, קפוא, וקר. תודה שהקשבתם לי.

יובל16

New member
חורף זה הכי!

די! אני ממש לא מבין איך אפשר לשנוא חורף? בהשוואה לקיץ חורף זה הכי שיש! בקיץ מזיעים ומגעיל כל הזמן כי הלחוץ חונקת את הנשמה! וגם הבגדים לא משהו! בחורף קר, גשם ומעונן! מתכרבלים בבית מתחת לפוך עם החבר (אם יש אחד). שותים שוקו חם ואוכלים פונדו תותים ובננה. ומרק עוף. והגשם מטפטף על החלון. ויש ברקים ורעמים... והבגדים כל כך יפים בחורף! קצר זה איכס... ארוך זה יפה. מעיל ארוך, צעיף וסוודר עם גולף!!! כמה שאני אוהב את החורף!!!! U

אוי אלוהים

חורף.... 3 מילים: גשם פוך חבר מדהייייים.... איך שאני מת על חורף! מר מומין שרוצה שלג

MARMELAD

New member
זה כל כך נכון

חורף = חבר קיץ = השתוללויות אבל מה עושה מי שאין לו חבר??? שמיכת פוך יכולה מאוד לבעס כשאתה לבד....

זורבבל

New member
דרכת, מחצתם, לחצתם, פוצצתם.

אולי יש לכם גם קצת מלח ??? ולמי שלא הבין: היבלת, אוי היבלת...

אגב מר מומין שרוצה שלג,

זה הזכיר לי משהו: את התיכון שלי עשיתי בפנימיה בירושלים. ובכיתה י"א, ערב אחד מאוד גשום, התחילו לרדת כל מיני פתיתים לבנים קטנים מהשמיים, וחשבנו שזה שלג קטן כזה, מדגמי. ואז התחיל שלג, אבל מה זה שלג, ואנחנו שמחנו. לתל אביבים כמוני (שלא נדבר על האילתים שבפנימיה) זאת היתה באמת חוויה מרגשת. היה אפילו מורה אחד שנתקע בבית הספר (וישן שם, כי שוב, זאת פנימיה), שהפצצנו אותו בכדורי שלג (והוא קרא לנו בני זונות). החבר´ה מרוסיה, הפגינו כשרונות עצומים, הי"בניקים בנו איש שלג. היה באמת שווה. יום אחר כך, לא היה בית ספר חצי יום, עד שהפשיר. כמה שבועות אח"כ היה שוב שלג, ושוב אין-ביצפר חצי יום. אבל זה לא היה שווה כמו באותו יום. (ושכחתי לציין שבחדר אוכל טרחו אותו יום (אחת העובדות הצליחה לפלס את הדרך לפנימיה) והכינו לנו שוקו חם חם חם וטעים). ואגב, למי שאין חבר, חורף הוא גם תקופה מצויינת בשביל משברי "החבר שלי זרק אותי". בדוק :)

**Blue-Lagoon**

New member
שלג זה כיף..

פה בחורף הקודם לא ירד ממש שלג חוץ מלילה אחד שירדו 4-5 פתיתים כאלה. כמובן שאני כישראלית התלהבתי (הלו לא ראיתי שלג אמיתי אף פעם!) וחברה שלי שהיא פורטוגזית גם התלהבה ורק הקנדים צחקו עלינו שזה בכלל לא שלג... לפי דעתי זאת חוצפה.. אבל לא הרסו לנו את הכיף שבלתפוס פתיתי שלג (כמו מפגרות).

**Blue-Lagoon**

New member
חורף זה כיף

אבל לא כשיש 0 מעלות ואין כוח בכלל לצאת מהבית! הבגדים באמת יותר יפים בחורף (ממתי לובשים צעיף וסוודר בישראל? או שאני המוזרה היחידה ואף פעם לא היה לי כזה קר שם) גשם, ברקים ורעמים יש לי גם בקיץ. והרבה יותר כיף כי גם חם אז אפשר לצאת החוצה ולרקוד (טוב נו או שרק אני עושה את זה...) בכל מקרה כיף שלא 35 מעלות בחוץ אבל לא כיף שכל כך קר שלא בא לצאת בכלל

.m

New member
קצרצר לפני שהחורף מתחיל | ספר|

"יחף בערב של סתיו כשקריר וצריך כבר גרביים יושב וקורא וקורא וקורא עד שקופאות הרגליים" (יהודה אטלס) תוסיפו לזה תה חם, וכולכם מוזמנים אלי על הדשא...

Flicker

New member
יחי החורף

מה איתכם, חורף זה הכי טוב שיש. אני שונא את הקיץ, שונא את החום המגעיל והלחות הנוראה. אבל החורף..מממ...כמה שאני אוהב את החורף. איזה כיף זה, כשהשמיים מעוננים, ואפשר להסתובב בחוץ עם המעיל החמים והנעים (של טימברלנד, חדש, תודה) ולהרגיש את הרוח הקרירה על הפנים, ולהסתכל על השמיים האפורים וכל האווירה האפורה בחוץ..והכל הרבה יותר שקט בחוץ, בחורף, מלבד הרעש הנעים של הרוח... והגשם - כשיורד גשם אני כל כך שמח, אני מסתובב לי בחוץ עם חיוך מטופש מרוח על הפרצוף, אפילו כשאני בלי מטריה ונרטב. אז כן, בטח שיותר טוב עם חבר - אבל חבר זה יותר טוב גם בקיץ וגם בסתיו, גם בחורף וגם באביב - אבל אם כבר צריך לחיות בלי חבר, אז לפחות שיהיה חורף, ואז אפשר להתרגש מדברים אחרים, כמו הרעש של הרעמים בחוץ בזמן שאתה מכורבל מתחת לשמיכה.

amiggg

New member
dont know what to do???

hi guys i just got here & i´m new here & i dont know exactly what do to here?????? so what do u do ere just talk bye ami

amiggg

New member
oooooo

what!! u had the mtv europe music awaeds???? oooooooooooooooo i missd that!!! see we don´t have it here!!!! so what did i missd?? anything special???

KM-AIR

New member
you´ll probably get it

in the coming days basically you´ve only missed Kylie Minogue (which is a lot!), the other things were totally boring...

יובל16

New member
כן... MTV די מעצבן לאחורונה!!!

אבל אישית אני לא אוהב את MTV. כאילו, אף פעם לא הבנתי למה לשבת ולראות מוזיקה... הרי היא נועדה לשמיעה, אז למה יושבים ורואים? אבל זו הדעה האישית שלי...

יובל16

New member
אוי... כמה שאני אוהב את הביצ´פר!

NOT! זה הסיוט של החיים לסיים בארבע... עד שאני בבית ארבע וחצי! ויש לי מלא שיעורים! ומבחן בביולוגיה ביום שלישי... אוף! אין לי כוח! ואני בדרך להיכנס לדיכאון... למרות שממש לא בא לי אז אני חושב מחשבות שמחות... אבל אין לי כי אין שום דבר שמח בחיים, חוץ מעינבל (אחותי בנפש!) אוף! אני בביאוס... טוב... הודעה די מיותרת אבל הייתי חייב לשחרר קיטור! ושאלה: מה זה לשרש הודעה? כולם רושמים את זה ואני ממש לא מבין מה זה!

לירוי25

New member
חכה חמוד שלי...../images/Emo18.gif

החיים האמיתיים עוד לפניך...עוד מעט תתגייס (בשאיפה). אחר כך יתחיל הסיוט האמיתי! לחזור כל יום בשעה 19:00 מהעבודה ועוד לשבת ללמוד עד 23:00 בלילה... תהנה עכשיו מהחיים כי אחרי הצבא הרבה מהם לא יהיו לך!

למעלה