היום השמיני!!!

רגע רק רגע

Active member
אני חייב...

העיניים נסגרות לי... מבטיח שמחר אהיה פה
ובקטנה - אתי עוברת אחת אחת ולכולן אומרת שהיא שם רק בשבילה (השלימי ת'שם המתאים לזאת שהיא מדברת איתה)

didush100

New member
לילה טוב../images/Emo24.gif

עדכונים מחר ואל תשכח את המשחק סי יו טומורו

didush100

New member
כבר קיבלתי ממנה סחרחרה

מעניין אם היא זוכרת מה היא אומרת לכל אחת שלא תתבלבל

Brotherholic

New member
אותי הכי מעניין כרגע לדעת מה איתן באמת חושב

כי באמת אי אפשר לדעת אצלו כי הוא כל כך לא שקוף בתגובות שלו בניגוד לשאר האנשים בבית.

didush100

New member
אני גם לא מצליחה לקרוא אותו

הוא רובוטי מדיי נראה לי שכרגע הוא דלוק על קרן ליהיא ועדי

didush100

New member
או מיי גאד אתי אמרה לקרן

תזהרי היום מבחינתנו ליז פתחה את המשחק לדעתי אתי יותר קרובה לקרן מליז והשיחה שלה עם קרן נראית לי יותר אמיתית

Brotherholic

New member
אני כבר לא יודעת מי חיה יותר בסרט: אתי, ליז

או קרן... ממש קשה להחליט! מעניין אם אתי מודעת לנחשיות שלה ושהיא אומרת לכל אחת את אותם משפטים ומרכלת על האחרות או שיש לה זיכרון של דג ואחרי 7 שניות היא פשוט שוכחת מה היא אמרה

didush100

New member
חחחחחח ימים יגידו

איך היא אומרת לה חכי חכי מחר יתחיל הבלגאן והיא זאת שמתחילה ת'בלגאן

didush100

New member
יוגואית בפעולה

בעעעעעעעע היא מעבירה בי חלחלה ויחד עם איתן זה פיהוק 1 גדול 2 משעממים במחיר 1

didush100

New member
איכססססס

איתן אמר לעדי אין לך מה לדאוג התחרות בנתיים היא לא ברמה שלך אז היא שואלת אותו למה אתה מתכוון והוא עונה לה תחשבי לבד. רק לראות את החיוך שלה פיכס בא לי להקיא משניהם בעעעעעעעעעע 2 דוחים יהירים

קשקשה9

New member
דידוש../images/Emo24.gif

זה מה שהוא ענה לה??? איכסססס זה ברור שהיא הבחירה שלו עוד מההתחלה כבר ציינתי את זה אבל ההתנשאות הזו מגעילה
וכאילו שהיא לא ידעה
עלינו

שרית 68

New member
חשבתי שרק אני לא אוהבת את עדי

יופי אני לא לבד אותי עדי מעצבנת מתנשאת מגעילה,ואיתן היבש הזה מתאים לה שתי יאבשים בלי סקס אפיל ובלי כריזמה איכססססס

didush100

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אני לא אוהבת אותה והיום הבנתי למה!!! היעא הכי משחקת את המשחק והכי חושבת את עצמה היא לא רואה אף אחת בעיניים. והדיבור השקט שלה מביא לי ת'נרבים. לגבי איתן יש לי רק מילה אחת לומר בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה