הכי קרוב שיכולתי לתרגם
Y YARDENIS11 New member 20/8/07 #27 זה קצת בעייתי לראות כזה דבר.. אם אתה מבין למה אני מתכוונת (ואם לא --> זה בגרמנית חח)
1 1תרו New member 20/8/07 #28 אוו איזה באסה יש לי משפחה בגרמניה והם מקליטים לי,ואני יודע גרמנית(נולדתי שם). עוד מישהו אולי?
L Life is a Diamond New member 16/8/07 #8 אפשר גם בYOU TUBE../images/Emo58.gif זה מחולק לחלקים... נגיד... עונה שמינית זה ככה: Cycle 8 - ep. 1 p. 1 ופשוט כל הזמן תחליף ספרות.. EP = פרק P = חלק מתוך הפרק שאר העונות זה... ANTM3 episode 1 p. 1 (לדוג')
אפשר גם בYOU TUBE../images/Emo58.gif זה מחולק לחלקים... נגיד... עונה שמינית זה ככה: Cycle 8 - ep. 1 p. 1 ופשוט כל הזמן תחליף ספרות.. EP = פרק P = חלק מתוך הפרק שאר העונות זה... ANTM3 episode 1 p. 1 (לדוג')
ב בוטן קלוי New member 19/8/07 #20 שאלה מישהי יודעת איזה מס' פרק היה ביום חמישי? הפסדתי ואני רוצה להוריד אבל אין לי מושג איזו עונה זו / פרק נראה לי עונה שישית.... תודה לעונות
שאלה מישהי יודעת איזה מס' פרק היה ביום חמישי? הפסדתי ואני רוצה להוריד אבל אין לי מושג איזו עונה זו / פרק נראה לי עונה שישית.... תודה לעונות
B b l a b l a b l New member 19/8/07 #22 נדמה לי פרק מספר 5. אה ותסתכלי ביו טיוב, יותר קל. גמאני ראיתי שם.
B b l a b l a b l New member 21/8/07 #29 זה מחולק לחלקים.. תכתבי בחיפוש ביו טיוב: ANTM cycle 6 ep5 part 1 וכשסיימת לראות את החלק הראשון תשני את 1 ל2 וכך הלאה..
זה מחולק לחלקים.. תכתבי בחיפוש ביו טיוב: ANTM cycle 6 ep5 part 1 וכשסיימת לראות את החלק הראשון תשני את 1 ל2 וכך הלאה..
K khzh120 New member 21/8/07 #30 מוזמנים לקומונת ורד פלדמן../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif בקומונה יש הכל עם הכול. תמונות,מידע,תחרויות,חידונים ועוד ועוד! אז שווה כניסה הכתובת:http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=26939 תודה מראש,צוות הקומונה !
מוזמנים לקומונת ורד פלדמן../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif בקומונה יש הכל עם הכול. תמונות,מידע,תחרויות,חידונים ועוד ועוד! אז שווה כניסה הכתובת:http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=26939 תודה מראש,צוות הקומונה !
M mikmikonet New member 24/8/07 #32 ../images/Emo12.gif קומונה לורד? הייתה לה כבר קומונה אחת שהייתה מאד פעילה ומצליחה עברנו להיות פורום למה שלא תבואו פשוט אלינו לפורום ותצטרפו לעניינים?
../images/Emo12.gif קומונה לורד? הייתה לה כבר קומונה אחת שהייתה מאד פעילה ומצליחה עברנו להיות פורום למה שלא תבואו פשוט אלינו לפורום ותצטרפו לעניינים?