McVideo Time

m i c k e y 15

New member
../images/Emo44.gifMcVideo Time../images/Emo175.gif../images/Emo26.gif

עבר לו עוד שבוע..ומחר יש לי 2 בגרויות במתמטיקה..אני כבר יודעת שאני לא אצליח...ואני שונאת את המחשבה הזאת אבל אני בחיים לא אצליח לשכנע את עצמי שאני אצליח כי אני יודעת שלא..מתמטיקה זה אסון!! ועשיתי תוספת לפינה..בנוסף ל-3 קליפים של מקפליי שאני אשים..אני אשים עוד 1 או 2 של להקות אחרות..ולא בהרכח קליפים אלא אפשר גם ראיונות..וככה תוכלו להכיר דברים חדשים וכו'..או פשוט מה שאני אוהבת חחחח. הנתחיל? אני חושבת שכן
call yourself a friend
הוידאו הזה הוא וידאו שדני ודאגי משחקים בתוכנית כאילו מתאגרפים חהחה כי זה מה שהם לובשים והם נראים כ"כ חמודיםם
..קיצר ושואלים אותם שאלות אחד על השני..והם בגלל שהם חברים אמורים לדעת..ואם הם צודקים..אז אממ הם זוכים בנקודה
ודאגי על ההתחלה כזה בדחן
דני נראה טוב
מארק מצחיק חחח וזה כ"כ ממצחיק כי דני טועה מלא חחחח..וכמעט בכל הפעמים הוא כותב..ME
והוא כזה רמאיי חחח וטיפשש חח ודאגי כזה צועק על דני חחח שיחשוב...התחיל להיות שתלטן חח ודני כזה בשוק
חמודדד
ולשניה שמה..דני קרץ לדאגי..ואו כמה פעמים העברתי אחורה כדי לראות את הקריצה הזאת!! גרר סקסיי.
Acoustic Medley
זה מחרוזת של שירים שדני וטום שרו..ביחד עם הגיטרות זה אקוסטי כמובן..וזה חמוד..ודני צוחק באמצע חחח חמוד כזה ומי שרוצה את ה-MP3 אז רק לבקש ואני יעלה את זה
Top 5 Footballers
פה דני מספר על חמשת הכדורגלנים האהובים עליו..כי זה מה שהוא אוהב חח והוא קרוי על שם אחד השחקנים שם..ככה הוא אמר =\ חחח..הוא נראה חמוד, האיכות לא ממש טובה אבל שיהיה..הוא נראה טוב חח ורוב השחקנים שם מבולטון
כמה צפוי..ואחד מהשחקנים שמה..שהוא מזכיר..הוא אחד האהובים עליי..[אהמ פיטר שמייקל אהמ ששיחק מנצ'סטר יונטייד
] בין השאר דני מראה לנו את הקישורים שלו בכדורגל
ואני חולה על המבטא שלו שם
ועכשיו הבונוס שאמרתי לכם עליו.. זה יהיה קליפ מהסרט ספיידרמן שעשו עם השיר הענקקק והחרוש הזה אצלי..ואתן חייבות לראות איזה יפה עשו את זה ואיזה שיר מקסים זה..אחד הטובים שלהם נדמה לי..לדעתי לפחות
הנה לכם-Yellowcard עם השיר Gifts and Curses
http://www.youtube.com/watch?v=SeCR6-gaQaA מקווה שתאהבו את הקליפ והשיר
תהנו

butbut

New member
תודה! חח ראיתי את הכול כבר=]אבל איך אני אוהבת

את הקפליפ הראשון איך שדני ודאגי ניראים חמודים ^^

The Psycho Girl

New member
ראיתי את כולם

בcall your self a frtiend שואלים את דאגי אם דני הוא החבר הכי טוב שלא והוא אומר שלא ודני כזה מסתכל בפרצוף נעלב הוא כזה חמוד ! בקשר למתמטיקה תעשי כמה שאת יכולה ככה אני לפחות מתכוונת לעשות יש חיים גם בלי מתמטיקה נראה לי לפחות בהצלחה מחר !

Simple Girl 182

New member
תודה ../images/Emo140.gif

איזה חמודים טום ודני
את יכולה לעלות את המחרוזת ל-MP3 בשבילי..

YuvalJones

New member
אנלא רוצה להשמע מטומטמת אבל,

לאיודעת אם גם לכן זה נראה ככה אבל עם מישי פעם ראתה כמה דמויות של פיינל פאנטזי, היא מזכירה לי קצת איזו דמות.. כאילו בהופעה הזאת עם האיפור והשיער וכלזה. וגם ישלה מבנה פנים כזה שמזכיר קצת.. ^^"

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה../images/Emo24.gifראיתי הכל כבר :] את

יכולה בבקשה להעלות את הMP3 של האקוסטיק מדלי? תודה D::

kelly7i

New member
יא יש לך את השיר הזה להעלות לי??../images/Emo6.gif

של הקליפ של ילוו כארד וזה ספידרמן 3 מה שהיה בקליפ?

m i c k e y 15

New member
אה כן..ברורר..אחרי שראיתי

את הקליפ ישר הורדתי..חחח אני יעלה הכל מחר

m i c k e y 15

New member
אומיייגאדד איפה "McVideo Time"?? הוא נעלם!

אני רואה פה תגובות של זה אבל איפה השירשור?! חחחחחח

למעלה