MTVideos2

lestatgirl

New member
בתור בודק יקר, הנה מצבה של מע' החינוך בימינו

עכשיו תהנה לך קצת משירה טובה... וגם זה ררק כי אסור לעזוב בגרות בחצי שעה הראשונה...כזה חוק מטופש..

new art riot

New member
באמת?../images/Emo6.gif

כשעשיתי את הבגרות באנגלית שבוע שעבר (E) יצאתי אחרי כמה דקות ,כי יכלותי לשמוע את הקטע של הlistening על ההתחלה ולא אמרו לי על העניין הזה של חצי שעה. טיהי. מזל שלא ניגשתי למועד הזה במתמטיקה, אחרת גם אני הייתי נתקעת שם בחוסר מעש

lestatgirl

New member
גם אני לא הייתי ניגשת אם לא היה מבול

של טלפונים מהבצפ א"כ :-\

lestatgirl

New member
הו כן לא היה לי מקום בחתימה, אך שיערתי שמי

שיאהב יברר מי הכותב, ולשאר זה לא ישנה..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אבל יש להם רק 4. זה לא מספיק.

צריך לוסטפרופטס
חחחחחחחח יש להם איזה 11 קליפים אאל"ט

shim1110

New member
../images/Emo3.gif

כמה שאלות: מה אתם חושבים על הסגנון הכללי של הקליפים? קריפיים כאלה ומשוגעים:) חוץ מ-IDLY מה הקליפ האהוב עליכם של הלהקה? ללא ספק-HELENA
מה הקליפ שהכי פחות אהבתם? לאדעת... אהבתם יותר את הקליפים של הלהקה בתחילת הדרך או כיום? כיום... אתם חושבים שהלהקה עשתה החלטות טובות בבחירת השירים לקליפים שלהם? אממממממממממ.......נראה לי שכן כי כל השירים בהחלט מתאימים לקליפים ולא ניסיתי לדמיין אותם אפילו בצורה אחרת... מה השיר שהייתם שמחים אם הוא היה הקליפ הבא שלהם[אני מתכוונת אחרי טינאייג'רס]? האמת....שהייתי רוצה שיצאו קליפים לשירים DEAD! ו-TO THE END
זה יהיה קצת מוזר לא? I'm Not Ok, הגירסא הראשונה או השניה? לא זה ולא זה..... ובקיצור, הקליפים של MCR - או ? אני אוהבת את הקליפים אז אין או או...

<.<

לא קראת מה שכתבתי? אמרתי שהוא מהאלבום הקודם. שאלו לאיזה שיר את רוצה שיצא קליפ אחרי טינאייג'רס, מה שאומר ששיר מהאלבום הקודם לא יכול לצאת כקליפ.

המ

מה אתם חושבים על הסגנון הכללי של הקליפים? בסדר. נראה לי. מה הקליפ האהוב עליכם של הלהקה? הלנה והוני דיס מירור... מה הקליפ שהכי פחות אהבתם? כל הקליפים מ-TBP אהבתם יותר את הקליפים של הלהקה בתחילת הדרך או כיום? בתחילת הדרך. אבל לא באלבום הראשון, כי ומפיירס נורא עלוב שכזה. אתם חושבים שהלהקה עשתה החלטות טובות בבחירת השירים לקליפים שלהם? עד TBP כן מה השיר שהייתם שמחים אם הוא היה הקליפ הבא שלהם[אני מתכוונת אחרי טינאייג'רס]? לא באמת אכפת לי I'm Not Ok, הגירסא הראשונה או השניה? זאת עם הביתספר, אנערף. ובקיצור, הקליפים של MCR - או ? לאדעת

<<

מה אתם חושבים על הסגנון הכללי של הקליפים? אני אוהב את The Ghost of You את Helena וIM NOT OK בתכלס, הקליפים שלהם די גרועים וברובם זה פשוט "הי אנחנו מגניבים, מצלמים אותנו מנגנים כמו תמיד". מה הקליפ האהוב עליכם של הלהקה? The Ghost of You. מה הקליפ שהכי פחות אהבתם? כל השאר חוץ מאלו שציינתי. אהבתם יותר את הקליפים של הלהקה בתחילת הדרך או כיום? באמצע. אתם חושבים שהלהקה עשתה החלטות טובות בבחירת השירים לקליפים שלהם? לא. מה השיר שהייתם שמחים אם הוא היה הקליפ הבא שלהם[אני מתכוונת אחרי טינאייג'רס]? רובו חרא אלבום, אין לי רעיון. I'm Not Ok, הגירסא הראשונה או השניה? שניה. ובקיצור, הקליפים של MCR - או ?

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifיאא, איזה שרשור מקסים../images/Emo99.gif

מה אתם חושבים על הסגנון הכללי של הקליפים?: לא מתה על האחרונים אבל בכללי הם נורא מושקעים:] מה הקליפ האהוב עליכם של הלהקה? "גוסט", פשוט לבכות
מה הקליפ שהכי פחות אהבתם? לא יודעת, אולי IDLY.. אהבתם יותר את הקליפים של הלהקה בתחילת הדרך או כיום? אממ, בהתחלה היו להם פשוט 2 קליפים שהם סרטי אימה זוועתיים, אני מעדיפה את תקופת TCFSR:] אתם חושבים שהלהקה עשתה החלטות טובות בבחירת השירים לקליפים שלהם? כן!, לה לא?..חח מה השיר שהייתם שמחים אם הוא היה הקליפ הבא שלהם[אני מתכוונת אחרי טינאייג'רס]? DEAD!!!!:] I'm Not Ok, הגירסא הראשונה או השניה? גרסת בית הספר יותר טובה..חח ובקיצור, הקליפים של MCR - או ?

../images/Emo99.gif../images/Emo192.gif

מה אתם חושבים על הסגנון הכללי של הקליפים? אני מעדיפה יותר את הסגנון הישן של הקליפים שלהם, אבל בכללי אני אוהבת. מה הקליפ האהוב עליכם של הלהקה? Helena
פשוט קליפ מושלם. מה הקליפ שהכי פחות אהבתם? I Dont Love. אהבתם יותר את הקליפים של הלהקה בתחילת הדרך או כיום? אמצע הדרך חח, כאילו הקליפים של הדיסק השני. אתם חושבים שהלהקה עשתה החלטות טובות בבחירת השירים לקליפים שלהם? כן מה השיר שהייתם שמחים אם הוא היה הקליפ הבא שלהם[אני מתכוונת אחרי טינאייג'רס]? אמ Sleep
I'm Not Ok, הגירסא הראשונה או השניה? שנייה. ובקיצור, הקליפים של MCR -
או
?

Bleed for Me

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה אתם חושבים על הסגנון הכללי של הקליפים?מאגניב לאללה!! מה הקליפ האהוב עליכם של הלהקה?הלנה
מה הקליפ שהכי פחות אהבתם?FLW אהבתם יותר את הקליפים של הלהקה בתחילת הדרך או כיום?בהתחלה אתם חושבים שהלהקה עשתה החלטות טובות בבחירת השירים לקליפים שלהם?כן מה השיר שהייתם שמחים אם הוא היה הקליפ הבא שלהם[אני מתכוונת אחרי טינאייג'רס]?Disenchanted או The Sharpest Lives I'm Not Ok, הגירסא הראשונה או השניה?השניה ובקיצור, הקליפים של MCR - או ?בארור ש
!!!

new art riot

New member
ל

מה אתם חושבים על הסגנון הכללי של הקליפים? הם די שונים, את האפלים\~נוגים~ יותר פחות אהבתי. מה הקליפ האהוב עליכם של הלהקה? famous last words מה הקליפ שהכי פחות אהבתם? מתלבטת בין הלנה וi dont love you אהבתם יותר את הקליפים של הלהקה בתחילת הדרך או כיום? לא יודעת! אתם חושבים שהלהקה עשתה החלטות טובות בבחירת השירים לקליפים שלהם? אין דיעה מה השיר שהייתם שמחים אם הוא היה הקליפ הבא שלהם[אני מתכוונת אחרי טינאייג'רס]? לא מתמצאת. I'm Not Ok, הגירסא הראשונה או השניה? לא ידעתי שיש יותר מאחת P: ובקיצור, הקליפים של MCR -
או
? בגדול,

למעלה