SoD TV

loserontheloose

New member
../images/Emo44.gif SoD TV ../images/Emo44.gif

טוב, לכולכן יש פינות, אז הפינה שלי היא videos של Son Of Dork מהטלוויזיה - לכל מי שלא יכול להכנס לפורום שלי, או לא מבין אנגלית ולא בא לו להסתבך, או שלא יודע שיש לי בכלל פורום - אני אפרסם את כל הקליפים פה. אני לא הולכת לעשות את זה ביום מסויים ויכול להיות שאני אפספס שבוע... אני לא עיקבית כי יש לי מלא לעשות ולפעמים אני עסוקה או שוכחת (וגם יש לי אתר -Son Of Dork להרים, שלוקח המון זמן) אבל אני מביטחה לפרסם את כ-ל הקליפים החדשים מאז הפרסום האחרון שלי. אז נתחיל עם CDUK מה-8 לחודש. היה ראיון עם הבנים, ושידרו את הקליפ בפעם הראשונה. * ראיון * קליפ

loserontheloose

New member
MTV Backstage

נמשיך עם אחד הראיון הכי טובים איי פעם בטלוויזיה, מ-MTV Backstage ב-9 לחודש. אמה, החברה שלי מאט, מראיינת אותם ועושה פאדיחות לדני שמתבייש. דייב היה פעם זורו (אני בטוחה שלא ידעתם את זה!), כריס יצא לו לליל הוללות עם מאט וגמר עם תמונות מביכות, וסטיב מספר על הפעם שהוא נתקע במעלית. ג'יימס, כרגלו, מברבר בלי הפסקה. הקובץ גדול, הזהרתי. * ראיון

loserontheloose

New member
TRL UK

ואחרון להיום, Son Of Dork ב-TRL UK. כמה מהנקודות המצחיקות של זה: * כריס יכול לגדל זקן!! כל הכבוד לכריס * אלכס (המנחה, והאקס של אמה) המפגר החליט שקיאן הוא החבר המכוער בווסטלייף, ושכל הבקסטריט בויז מכוערים. לא ציפיתי לאחרת, בהתחשב בעובדה שהוא לא היה חשוב מספיק כדי לראיין את הבקסטריט בויז שהם היו ב-TRL * דני, מסתבר, יכול לדבר "לוויתנית" * ג'יימס לא הכיר את המעודדת חסרת החולצה מהקליפ כשהוא פגש אותה במועדון. מסקנה - הוא לא הסתכל על הפנים שלה. * ג'יימס קרא ספר! הללויה! זה היה ספר על החנונים שמציאו את גוגל. * דני פעם עבר עיר בשביל בחורה, שזרקה אותו כשהוא הגיע לשם. מסכן! * דייב הוא מעריץ מושבע של "זוג טרי". הוא צפה בכל הסדרה, וטוען שזה שאב לו את הנשמה. * סטיב מנסה לעשות חיקוי של אלוויס פרסלי. אני חושבת שהוא צריך להשאיר את זה לאבא שלו. * TRL באופן מפתיע לא מצאו שום לכלוך על כריס. אני יכולה לעזור להם..! אז... תהנו. זה הקובץ הכי גדול, הוא 160 מגה בייט. ראו וזהרתם! * SoD ב-TRL

DesertRose7

New member
דני הכי חמוד בעולם פה

ראיתי את זה..(ואת הקטע עם מקפליי) לא ידעתי שאמה כזאת.. בכל מקרה.. ג'יימס מפחיד אותי אב לדייב ודני
וגם סטיב

דני ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif!

גאש הוא כזה מאמי
דייב
ג'יימס
אמה

DesertRose7

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

גם אנ יבין אלה שיחכו פה.. כי אני לא יכולה להיכנס לפורום שלך. מותר להירשם שוב? בכל מקרה.. תודה רבה על היוזמה

LovE BuSTeD

New member
וואי תודה תודה תודה תודה תודה!!

את גדולההההה!! תודהההה!! מואההההההה:)

just jenny

New member
אוי הם כאלה מתוקים!!

במיוחד דני הוא כזה מאמי
חח מצחיקים הם:] תודה

bustedit

New member
וואאאייי וואאאיייי

יואווווווווווווווווווווו ראיתי ת'קליפ והתאהבתי קשוווות בדייב הוא כזה מאמייייייייייייייייייייי איך הוא צחק על ההוא שחטף ת'כדור בראששששש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטלננניייייי חחחחחחחחחחחח איזה מאמי סטיב כזההה גרר
וג'יימס התייפה ברמות הוא נהיה כזה מהמםםםם (טוב הוא תמיד היה מהמם..
)

D4Ever

New member
כן חח

כשההוא (כנראה סקוטי לפי מילות השיר) מקבל ת'כדור בראש זה כזה קורע!!!! וג'יימס תמיד היהה יפה התאים לו יותר עם השיער קצת יותר ארוך אבל חפיף..

bustedit

New member
נכון..

ג'יימס
שיאריך קצת.. אבל לפחות עכשיו הוא עם החלקה או משו.. בד"כ השיער שלו נפוח כזה
חחחחחחחחחחח הוא כ"כ יפה.. ושיש ת'קטעים שיש קלואוז אפ עליו הוא מהמםםם חחחחחחחח יו ושסטיב אם אני לא טועה נכנס עם הראש בבגז' של האוטו השתנתיייי מצחוקקקקקקקקק
חחחחחחח ואז סטיב בא ולקח אותה

loserontheloose

New member
לא סקוטי...

סקוטי זה זה ממסע בין כוכבים, סדרת טלוויזיה ישנה שנצפתה בעיקר ע"י חנונים. השחקן שמשחק את סקוטי נפטר לא מזמן, אז זאת התשובה ל-where is Scotty when you need him?

loserontheloose

New member
CDUK מהיום

אז הנה ההופעה מ-CDUK מיום (טוב, אתמול כי כבר אחרי חצות) בבוקר. דני וטום ממקפליי מציגים אותם. איך הגלגל מתהפך לו. * הופעה

LovE BuSTeD

New member
תודההה..!ושאלה..

איך ומאיפה את מביאה תקליפים כל כך מהרר??? ך מהר?

loserontheloose

New member
VJScorpio

כמה מהר שהוא מעלה את זה, ככה אני מורידה. למרות שלאחרונה האינטרנט שלי לא מהיר כשהיה ואז זה מוריד נורא לאט אז זה מאט אותי.

למעלה