SoD TV

Rowdy Girl

New member
../images/Emo26.gifנצל''ש../images/Emo122.gif../images/Emo36.gif

היום בשיעור ערבית סתיו [מפורום מקפליי] ואני החלטנו לבקש מהמורה לרשום לנו ג'יימס בורן בערבית ^_________^ אזז... סתיו הלכה אליה וביקשה... וזה הלך ככה- סתיו: המורה! תרשמי לי ג'יימס בורן! המורה: *רושמת ג'יימס בונד* סתיו: לא בונד!!!!!!!! ג'יימס בורן! המורה: איך???? סתיו: ב-ו-ר-ן!!!!!!! המורה: איך? איך? איך? [איזו סתומהה!!!] סתיו: ב'=ו'=ר'=ן!!!!! המורה: *רושמת ג'יימס בורן* אחרי שסתיו חזרה היא החליטה להמשיך לשגע את המורה לערבית... אז ככה- סתיו: המורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המורה: *באה לכיוון סתיו* מה?? סתיו: תרשמי לי דני ג'ונס!! המורה: ג'ון?? סתיו: ג'ונס!! המורה: *רושמת דני ג'ונס* אחרי 5 דק'.... סתיו: המורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המורה: מה?
סתיו: תרשמי לי דניאל אלן דיוויד ג'ונס!
המורה:
טוב אז בקיצור... הנה ג'יימס בורן ודני ג'ונס בערבית... ג'יימס למעלה דני למטה^_________^ [על חתיכת דף מהמחברת שלי... בכתב שלי^_____^]
[בגלל שאין לי ערבית במקלדת אני אצלם^^]

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחחח..

זה יותר ג'מס מאשר ג'יימס אבל אני מניחה שאין דרך יותר נורמלית לכתוב את זה בערבית. ומפחיד שאני עדיין זוכרת איך קוראים בערבית בהתחשב בזה שמאז י' אני לא לומדת ערבית ואני גם ממש שונאת את זה... חח

ליטלושי

New member
כע!!

הייתי נורא נורא טובה בזה..והייתה לנו גם אחלה מורה שבדר"כ דיברה על החיים שלה במקום ללמד..אז היה נרא נחמד

Rowdy Girl

New member
יאאאאאאאא

גם שלנו ככה... פעם היא התחילה שיעור ככה: "היום אני אספר לכם על האות טא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא בעצם... תשמעו היום הבת שלי הורידה לי רינגטון.........." היא תמיד מספרת לנו על הבת שלה

DesertRose7

New member
הו ערבית

איך שנאתי ערבית!! המורה.. תכתבי לי דניאל אלן דיוויד ג'ונס

bustedit

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

איכסססס בידיוק היום היה לי מבחן נוראי ביותר בערבית שהלך לי זוועה ואני הולכת לקבל אפס כזה עגול גדול ומפחיד!

loserontheloose

New member
Popworld

זה שודר אתמול. מאחורי הקלעים של Ticket Outta Loserville. מישהוא צריך לפטר את סימון אמסטל, אני שונאת את פופוורלד. * Making of TOL

D4Ever

New member
מאאגניב! תודה:)

יווו בא לי לעלות על סיימון איזה עצבים איתו!

just jenny

New member
יו תודה!!:D

סיימון חמוד:] השנייה מעצבנת, כל שנייה צוחקת ולא יודעת להנחות בכלל

loserontheloose

New member
MTV News

אמ... מתי כדאי להתחיל שירשור חדש? כי פה כבר פירסמתי די הרבה קליפים, והוא מתחיל להיות ארוך. אנשים עדיין בודקים את השרשור הזה? עוד קליפ, רק ג'יימס הפעם. קצר, פחות מדקה. ג'יימס מדבר על מייקל ג'קסון. * Jackson Of Dork

למעלה