איזו הופעה נהדרת
!!

RoieL

New member
../images/Emo45.gifאיזו הופעה נהדרת../images/Emo47.gif../images/Emo58.gif!!

נתחיל מהסוף- הסט ליסט היה מאוד מפתיע (
), מתחיל במנגינה של Outside the wall ונגמר בביצוע ענק ל- The Trial (אבל איפה Outside the wall?!), אבל נגיע לזה. ב- In the flesh? היה נראה שהסולן עוד לא התחמם, ובכלל בכל צד א' (מתוך 4) הוא כמעט נרדם. ב- Mother היה נשמע שהאקוסטית של אוליב, הסולן, קצת לא מכוונת, אבל התחושה עברה לי בדיוק בזמן- לדעתי מקטע הסולו השיר התעלה על המקור- בסולו במקום גיטרה אקוסטית, גיטרה חשמלית, תופים וקלידים היו כאן גם קרנות, כינורות, חלילים וכד'. באמת תענוג לאוזן. Goodbye Blue Sky, אני לא מאוד אוהב את השיר הזה אבל עשו אותו נחמד. אני לא אתעמק בו. Empty Spaces- כבר בתחילת השיר שמתי לב שחברינו אוליב שר "Where waves of hunger roam" במקום "where we used to talk". ביצוע נהדר לשיר וכמובן לשיר שחייב לבוא אחריו- What Shall we do. גם Young Lust היה נהדר. One of my turns- ביצוע נחמד, קצת הפריע לאמא שלי שראתה איתי את ההופעה שבמקום לשבור חפצים פינק הרביץ לשתי הגרופיות שעלו איתו לבמה (אגב, עד יונג לאסט המשחק לא היה מאוד מעניין). Don't Leave Me Now- קטע חלש באלבום שדווקא הפתיע לטובה. אוליב ביכולות ווקאליות מרשימות. ABITW3 ו- GCW נחמדים, לא יותר (לא שגודביי קראול וורלד זה שיר כ"כ מורכב). אין הפסקה- ישר Hey You בביצוע מצויין. פה אוליב כבר נשמע ממש כמו גילמור וווטרס. Is There anybody out there- ביצוע נחמד, החלק עם הגיטרה יצא מחשמל. העיבוד שעשו למקהלת הבנות יצא קצת מאכזב. Nobody Home- אוליב יותר ווטרס מווטרס. ביצוע מדהים, רק חבל שאין פסנתר (שמעו בבירור שזה לא היה פסנתר). Vera- ביצוע יפה עם התזמורת. BTBBH- מבחינתי אחד משני רגעי השיא. ביצוע מדהים שבו כולם השתתפו, בזמן שהקרינו על המסכים את תמונותיהם של החטופים- החזירו את הבנים הביתה. באמת רגע מרגש. הפתיע אותי המנצח שבדיוק כמו באלבום, מייד בסוף ה- Out there הוא ספר 3 פעימות והתחיל את Comfortably Numb- עוד בזמן מחיאות הכפיים של הקהל. משהו שרק מעריצים קטנוניים כמוני יודעים להעריך. ואם כבר להעריך- CN בביצוע מדהים! חוץ מהפרשי ווליום מעצבנים בין הגיטריסטים וקטע אחד שבו הגיטריסט הלבן חזר אחרי האדום, ואולי כמה זיופים של אוליב, ביצוע ענק. עבודה מצויינת של התזמורת. הסולו השני, אגב, מבוסס ורובו מועתק מהסולו המצויין של Pulse. the Show must go on- מזכיר את ביצוע ההופעה של הפלויד משנות ה- 80 שאת השם הארוך שלה אין לי כוח לכתוב. ITF- הקהל כמובן מחא כפיים כשפינק הורה להעמיד את היהודי שבקהל לחומה (אגב משחק מצויין על הבמה), ביצוע נהדר. RLH- ביצוע נחמד, אני לא ממש אוהב את השיר וגם מה שעשו בהופעה לא היה משהו. המתופף כנראה לא מכיר את השיר המקורי. (אגב הסאונד שלו לדעתי היה מצויין). WFTW- אחד השירים החזקים- חוץ מתיאום של מתי אוליב צועק סטופ! (כולם עצרו איזה 5 שניות אחרי שהוא צעק
) ביצוע מצויין. התערבתי עם חבר אתמול שטען שבפזמון צועקים במקום "Waiting" פרנטיק. נו טוב. 200 שקל קלים
סטופ מצויין. The Trial. אוהו. תמיד בהופעות יש ביצוע אחד שמצליח להתעלות על המקור אם מעורבת בו תזמורת. במחווה של קפלן והריוולוורס זה היה I Want You. אתמול זה היה המשפט. יכולות מדהימות של פינק ומשחק נהדר של השחקנים. בעיקר בתור השופט- ביצוע ענק מכל בחינה. אני לא יכול לתאר את הצמרמורת אז פשוט לכו ותרגישו בעצמכם. אגב, לכל מי שאמר ששורה ראשונה זה חרא הוא כנראה לא היה אף פעם באמפי רעננה. משהו כמו 6 מטר אחרי איפה שישבתי היה את מתחם ה- VIP (ככה שראשים לא הסתירו לי), היה לי מקום לרגלים וראיתי מצד אחד את כל הבמה במבט אחד, מצד שני את הפרטים הקטנים. כנראה אחד המקומות הכי טובים באמפי

אני נהנתי מכל שניה שם חוץ מקטע של הרקדנים חח

והכי ביאס אותי זאת החוצפה של האנשים שהחליטו לעמוד מול גוש ב' באמצע ראן לייק הל וביקשתי מאחד מהם לשבת והוא התחיל לצעוק עליי שזכותו לעמוד איפה שבא לו ואיים עליי ועוד שני הבאתי לו מכות אבל החלטתי להתאפק אז הבאתי את המאבטחים שיעיפו אותו משם... ממש הרס לי את הסיום קצת... רק בישראל אנשים יכולים להתנהג ככה בהופעות ישיבה לצערי הרב...

כן ראיתי את זה.....

ישבתי גוש ב' שורה שלישית בדיוק באמצע מקום פשוט מצוין ונהנתי מכל שנייה בהופעה בהחלט אחד ההופעות קאברים של פינק פלויד שבאמת נהנתי והסולן באמת ידע איך לשיר את השירים רוצו לראות!!!!

c h i r o

New member
מוסיפה למחמאות....

ומי שטען אתמול בזילזול שיש לו כרטיסים אבל הוא מוותר בגלל הביקורת של מעריב....שמע חבל בשבילך. היה באמת מדהים.

דורית41

New member
גם אנחנו מאוד נהננו

בלי להשמע פאטתית ,היו כמה קטעים שעמדה לי לחלוחית בקצה העין....בהחלט מרגש. לי אישית 3 החבר'ה שעמדו לפני השורות הראשונות לא הסתירו,אך בהחלט זו חוצפה,ו DRUMMER-טוב שהעפת אותם....ניתן להניח שאלה שנגשו לאוליב לאחר המפע הם חברי הפורום או שאני טועה?

CrazySheep1

New member
היה סוף הדרך!!!!

פשוט הופעה מדהימה! לא האמנתי שאפשר לעשות את פינק פלויד בצורה כ"כ מושלמת, כ"כ כמו המקור, ולעשות את זה טוב. חוץ מ DONT LEAVE ME NOW הכל פשוט היה מעולה.

RoieL

New member
דווקא לדעתי הוא יצא יותר מוצלח מהמקור

ב- In the flesh הראשון לעומת זאת אוליב לא היה נשמע כמו ווטרס.

RoieL

New member
אוהו, הנה הפרופסר לענייני פינק פלויד

If you had a way you'd have all of us shot?

nikkush

New member
לא, אני צועק "גילמוררררררר"

,ובאמת, "טלייייייייייייייייייייייייייייי.." השם של הנוכחית אפילו פעם אחת יצא לי שם אחר בטעות ובוקר אחרי חטפתי סטירה אבל זה פאסה

למעלה