אני לא מסכימה..
קודם כל,אני מאמינה שזכותו של כל אדם לעשן-גם אם זה ההרגל הכי דוחה שקיים. דבר שני,"כולם מעשנים"?ממתי "כולם מעשנים"? לפי מה שאני רואה,המודעות גדולה.תמיד יהיו את אלה שיקחו "שאכטה" פעם במסיבה כדי להיראות מגניבים,אבל מספר המעשנים של ממש,לפחות בקרב בני הנוער ממה שאני רואה לא עצום ואפילו פחות מבינוני.אני יכולה להגיד שלמרות שחשבתי שבתיכון החברות שלי ואני נחשף לזה,אף אחת מאיתנו לא מעשנת ואני מדברת על המעגל חברות היותר מורחב לפחות 15 בנות(כמובן שיש אנשים שאני מכירה ויוצא לי לדבר איתם והם מעשנים).הרוב הגדול מעדיף להתרחק מעישון,כי יש מודעות ממש גדולה לנזקים. דבר שלישי,"בכל מקום"?מאז החוק האוסר עישון במקומות ציבוריים ראיתי מעט מאוד אנשים שעושים את זה. ודבר אחרון,מפריע לכם שמעשנים? תגידו לאנשים להפסיק,תעירו להם.אם הם יראו שלאף אחד לא מפריע הם ימשיכו,אבל אם תגידו בצורה נעימה רובם יכבו.מי שלא,פשוט תקראו לבעלים.אני חושבת שחלק מזה גם בידיים שלנו.החוק נועד להגן עלינו,אז אנחנו נעזור לאכוף אותו. אני לא יודעת עד כמה החוק יתפוס בבסיסים,בייחוד משום שרוב האנשים מתחילים לעשן בצבא,אבל אני חושבת שזה רק לטובת כולנו.מי שמעשן שיהיה לו בכיף,אבל שלא יהרוג גם אותנו בדרך..