התכוונתי צבעה בחזרה לחום
O olsen cool New member 11/8/05 #1 ../images/Emo45.gifדיון-הצבע שיער של לינדזי../images/Emo31.gif לפי דעתי הצבע הטבעי שלה זה הצבע שהכי מתאים לה,או כל גוון אחר של ג'ינג'י/חום רק לא בלונד זה כל כך מכער אותה
../images/Emo45.gifדיון-הצבע שיער של לינדזי../images/Emo31.gif לפי דעתי הצבע הטבעי שלה זה הצבע שהכי מתאים לה,או כל גוון אחר של ג'ינג'י/חום רק לא בלונד זה כל כך מכער אותה
נ נסיכת ק ו ל ו מ 2 ו New member 11/8/05 #2 אני דווקא אוהבת את הבלונד.. הבלונד והצבע הרגיל שלה הכי יפים לה בואו נקווה שהיא לא תעשה שחור אני לא חושבת שזה יהיה יפה
אני דווקא אוהבת את הבלונד.. הבלונד והצבע הרגיל שלה הכי יפים לה בואו נקווה שהיא לא תעשה שחור אני לא חושבת שזה יהיה יפה
O olsen cool New member 11/8/05 #3 שחור?../images/Emo5.gif אבל זה נראה לי עדיף על בלונדיני,זה כל כך לא מתאים לה בלונד היא ממש לא טיפוס כזה בלונדיני אני אהובת אותה כשהיא עם חום ושאר הגוונים של זה
שחור?../images/Emo5.gif אבל זה נראה לי עדיף על בלונדיני,זה כל כך לא מתאים לה בלונד היא ממש לא טיפוס כזה בלונדיני אני אהובת אותה כשהיא עם חום ושאר הגוונים של זה
א אלת המסטיקים New member 11/8/05 #4 אני נגד הבלונד בעד הטבעי זה מה שעושה אותה מיוחדת כ"כ אבל לפי דעתי זה לא נכון להגיד שזה מכער אותה כי היא עדין יפיפייה
אני נגד הבלונד בעד הטבעי זה מה שעושה אותה מיוחדת כ"כ אבל לפי דעתי זה לא נכון להגיד שזה מכער אותה כי היא עדין יפיפייה
N N o E i T New member 11/8/05 #5 ../images/Emo142.gifאני פשוט רוצה אותה בטבעי, ועם קצת גוונים אדמוניים - חומים. זה הכי יפה לה לדעתי, וזה נראה טבעי (עם הגוונים) בלונדני יפה לה, אבל זה לא כמו הג'ינג'י.. ואגב, שיער כהה כן יהיה יפה לה,שיער כהה בדר"כ יפה לבהירות
../images/Emo142.gifאני פשוט רוצה אותה בטבעי, ועם קצת גוונים אדמוניים - חומים. זה הכי יפה לה לדעתי, וזה נראה טבעי (עם הגוונים) בלונדני יפה לה, אבל זה לא כמו הג'ינג'י.. ואגב, שיער כהה כן יהיה יפה לה,שיער כהה בדר"כ יפה לבהירות
M miss chupi New member 11/8/05 #6 דבר ראשון...הכל יפה לה...דבר שני... הכי אהבתי אותה איך שהיא הייתה בפריקי פריידי...היה לה פשוט מהמםםםם
דבר ראשון...הכל יפה לה...דבר שני... הכי אהבתי אותה איך שהיא הייתה בפריקי פריידי...היה לה פשוט מהמםםםם
מ מחורפנת על קמי New member 11/8/05 #7 אני הכי אוהבת את הטבעי../images/Emo99.gif ואת הגוונים של החום\אדום.. ובלונד ממש לא מכער אותה! אני מתה על הבלונד
אני הכי אוהבת את הטבעי../images/Emo99.gif ואת הגוונים של החום\אדום.. ובלונד ממש לא מכער אותה! אני מתה על הבלונד
F feli cami y skaat New member 11/8/05 #8 הג'ינג'י../images/Emo47.gif הבלונד אבל ממש לא מכער אותה לדעתי... היא יפה גם איתו
N N o E i T New member 11/8/05 #9 ../images/Emo142.gif../images/Emo4.gifלצערי, הוא גם לא כל-כך מתאים לה לגבות וכן - זה משמעותי מאוד
F feli cami y skaat New member 11/8/05 #10 ../images/Emo6.gif נכון.. טוב נקווה שהיא תחזור לג'ינג'י.. ככה זה הכי יפההה
מ מחורפנת על קמי New member 11/8/05 #11 שמעתי שהיא צבעה כבר לג'ינג'י... אני רק לא זוכרת ממי או ממה שמעתי
N Noa ה מ ק ו ר י ת New member 15/8/05 #58 אל תדאגווווו היא חזרה לג'ינג'י!!! נ.ב באמת הכי יפה לה ג'ינג'י...