דיון-הצבע שיער של לינדזי

תיזהרי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מטפטף לך
אמא'לה, בחיים לא ראיתי כזאת כמות של ציניות
זה פשוט נוזל ממך
(הכול ברוח טובה..גם התכוונתי בצחוק להודעה הקודמת בקשר לציצי...)

נועוW

New member
את שני הצבעים אהבתי../images/Emo20.gif

יותר אהבתי את הגינגי-חום אבל לא מפריע לי הבלונד

נופר 247

New member
דעתי.....

לפי דעתי יפה לה הכל אבל הג'ינג'י חום היה פשוט מיוחד כזה לא להרבה כוכבות יש צבע כזה ..וזה שהיא צבעה לבלונד כזה לא יודעת היא עדיין חמודה ונהדרת והכי מתוקה בהווליוד אבל משהו כזה חסר החום ג'ינג'י חסר..אבל שמעתי שהיא חזרה לחום ג'ינג'י אז הכל בסדר (לא שמקודם לא היה בסדר) וחוץ מזה הבלונד לא היה לסרט? אם כן אז לאיזה סרט ומתי הוא יוצא?

הבלונד..

היה לסרט...אבל שכחתי איך קוראים לו.... ולפי דעתי....הג'נגי היה ממש יפה. והבלונד א רע בכלל. אני אהבתי. אבל היא תחזור לצבע המקורי שלה. מאה אחוז.

Kal El s

New member
אני לא מאמין שנפתח

דיון על צבע השיער שלה
.. לאן הידרדרו הפורומים

הבלונדיני לדעתי היה מזעזע

אבל זה היה רק לסרט מסויים, עכשיו היא החזירה לחום ג'ינג'י מדהים תודה לאל!

גם לדעתייי

כל הגווני ג'ינג'י חום שהיא עשתה עד עכשיו היא הייתה מהממת ומושלמת שהיא צבעה לבלונד זה ממממש כיער אותה הלואי והיא תחזיר לג'ינג'י או חום!!! כי בזמן שהיא הייתה אם ג'ינג'י וחום היא היתה כ"כ מהממתתתתת...

gili109

New member
אוקיי

אז הכי יפה את הגווני ג'ינג'י-חום זה מאוד מחמיא לה קיצר זה הפיווריט שלי אצלה לא מתאים לה בלונד כמו שכבר אמרו ז מוריד לה מהייחוד שלה היא הופכת לעוד בלונדה

CoolBoy16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

היא יפה בכל מצב אבל הרבה פחות יפה לה בלונדיני...זה לא מתאים לה
הכי יפה לה הצבע הטבעי

אממ...

לדעתי הכי יפה לה ג'ינג'י חום... ממש ממש לא אהבתי את הבלונדיני... היא נראת כמו סתם עוד כוכבת בלונדינית וזה לא ממש יפה לה. אבל בכל מקרה ובכל מצב לינזי תהיה מושלמת ויפה אז זה לא משנה...

Vegetable Salad

New member
אממ ../images/Emo42.gif

עדיף חום וג'ינג'י, אפילו שחור. אבל לא בלונד וצבעים מוזרים (סגול, ירוק).

למעלה