עשרת הגדולים שלי../images/Emo8.gif
או שמה נאמר כמעט עשרת הגדולות חחח
מקום עשירי: יו לורי
שוב הוא אינו נקבה אבל הוא בהחלט אחד הגברים השנונים והמוצלחים ביותר שהטלוויזיה ידעה(שלא נדבר על אחד השחקנים שאני הכי מעריכה) ולכן הוא נכנס לרשימה הדיי פמיניסטית הזאת עכשיו כשאני חושבת על זה
מקום תשיעי: שאנן דוהרטי
שחקנית דיי סבבה למען האמת! אהבתי אותה בסרט Another Day וגם ב"בית ספר לתלמידות השטן"(משהו כזה), ושטן במיטתי זה היה ? חח בקיצור אני אוהבת אותה מאוד בתור שחקנית כן כן תתפלאו כמה שבא לכם אבל זה נכון. אין לי בעיה לצפות בסרטים עם שאנן כי למרות שבתור בן אדם אני לא מתה עליה היא שחקנית כזו טובה שבשלב מסויים שוכחים את הבעיות שלה עם אליסה ושל אליסה איתה ופשוט נהנים מאוד מהסרט או מהסדרה(-ראו מקרה החוף הצפוני) וכיוון שהיא סבבה אין לי ספק שיהיו לה עוד הרבה הצלחות והזדמנויות בחיים!
מקום שמיני: ג'וליאן מקמהון
הוא אומנם לא בת אבל הוא בהחלט שחקן מעולה! אהבתי את המשחק שלו במכושפות! אהבתי את המשחק שלו בפרופיילר, גם בניפ טיפ ובארבעת המופלאים! שלא נשכח גם את הסרט עם שאנן! בקיצור הוא שחקן מעולה! שחקן חובה לצפות ולמרות שהוא לא כזה חתיך לטעמי הכישרון החלט מחפה על זה!
מקום שביעי: סנדרה בולוק
אחח סרט ספיד שראיתי בשבוע האחרון(סרט שווה אגב!
מעניין כמה פעמים כבר ראיתי אותו חח), ואיזו מן שוטרת טוב מלבד להוכיח שלדמויות שהיא אוהבת יש משיכה לשוטרים הוכיחה גם מעבר לכל ספק שסנדרה היא שחקנית דרמטית מוצלחת לא פחות מאשר כשחקנית קומית(טוב אולי קומית קצת יותר כי בכל זאת בוא נודה היא קורעת בסרטים!) והיא עוד הוכחה לכך ודרמה וקומדיה כן יכולים ללכת ביחד ולעשות אחלה של סרט! סנדרה אני אוהבת אותך! אומנם קצת פחות מקורטני, שרה, אליסה, הולי, קריסטין, רוזה אבל גם את בהחלט קורנת בסרטייך! ואני מתה עליך!
מקום שישי: נב קמפבל
היא הייתה כל כך טובה בצעקה עד שנזכרתי למה מלכתחילה אהבתי אותה לפני הרבה הרבה זמן. ובגלל המשחק הזה(משחק שבהחלט נוגע) היא מקבלת דירוג גבוה.
מקום חמישי: קורטני קוקס
אחרי שבוע שלם שבו ביליתי בצפייה בסרטים והרבה מהם עם קורטני הגעתי למסקנה שאני פשוט נורא אוהבת את הבחורה הזאת! היא קורעת לאללה ואת זה בחברים הוכיחה(ופסיכולוגית בגרוש חח) וגם כלבה כמו שצריך הוכיחה(ראו סרטי צעקה
) כך שטובה, רעה, חולת נקיון או משוגעת(עם פחד מטיסות) זה לא משנה! קורטני היא שחקנית ממש טובה והיא ה-סיבה למה לצפות בסרטי צעקה שוב ושוב חח(זו גם טרילוגיית סרטי האימה האהובה עלי!)
מקום רביעי: שרה מישל גלר!
אהבתי אותה בתור הכלבה התככנית ב"כל ילדי"(נראתה מהמם בצבע שיער ההוא אגב), ואפילו ב"צעקה 2", "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" ועוד!(אין לי כוח ללכת לחדר ולבדוק איך קוראים לסרט שיש לי חח) אבל ממש ממש אהבתי אותה ב"באפי" פשוט התאהבתי קשה להסביר למה.. היא יודעת לשחק אותה קשוחה ונפגעת כמו שצריך(הייתם צריכים לראות איך בשנות ה-90 בסיומה של עונה 3 בכיתי לאללה), גם קרה ומרושעת היא בטוח יודעת, מצחיקה גם(אם כי אליסה יותר ולכן היא עוקפת חח) בקיצור שרה יודעת הכל ואם זו הייתה רשימה של גיבורי פעולה היא בהחלט הייתה במקום 1! שרה רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
מקום שלישי: רוזה בלאסי(רפואה שלמה
)
פרק האונס, והמוות של מיקי היו כל כך חזקים עד שמה לעשות הייתי חייבת לתת לה מיקום גבוה אחח חולה עליה(סליחה על האירוניה חח), בתור שחקנית דרמטית
ושחקנית בכלל.. היא מגלמת דמות כל כך מורכבת בצורה הכי טובה שאפשר כמו כן לדעתי זו אחת השחקניות היחידות שיכולות להוציא כל כך הרבה עוצמה מהטקסט וגם מהעיניים(בעיקר כעס. .המ הממ חח ) וזה לבדו גם מרשים.. כך שמה אי אפשר לומר עליה? יפה? בהחלט, שחקנית חזקה? בהחלט שלא אשכח לציין שהיא יכולה לגרום לי בקלות לצחוק, או לבכות, לכעוס או לפחד.. אחח המלכה שלי
מקום שני: טוב יש לי תיקו וכי מצד אחד אני ממש אוהבת את הולי ולדעתי היא מצליחה להעביר דרמה משובחת לצד קומדיה משעשעת בצורה כל כך טובה עד שכמעט אין כמוה ואין עליה! כמו כן מבין היחידות שמצליחות לגרום לי להנות משני העולמות(הדרמה והקומי) ולכן יש לה מקום משמעותי בעולם הערצה שלי ושלא נשכח אהבה
אך מצד שני הלב גם אומר אליסה: וכי אליסה היא השחקנית הקומית שלי
אין היא פשוט קרועה! טוב גם יש לה את הפרצופים האלה מלאי ההבעה
האמת שכשהיא משחקת רעה? היא יכולה לשחק אותה עוד יותר רעה..אבל בעיקרון כשהיא אפלה אני גם ממש ממש אוהבת אותה
לכן שתיהן יהיו במקום הזה.. זה קשה מדי לבחור... את שתיהן אני ממש אוהבת וממש אוהבת לצפות! אז הוליסה במקום שני
מקום ראשון:
קריסטין קראוק(סמולוויל)
סורי אנשים עד כמה שהולי שחקנית מעולה(ואין ספק בכך), כשמדובר על איזו שחקנית יותר כובשת אותי זו בהחלט קריסטין. היא יכולה לשחק אותה רעה טוב בדיוק(אם לא יותר) כפי שהיא משחקת אותה טובה ותמימה... בסצינה סוחטת דמעות היא יכולה לגרום לי בכל זמן וכל מקום לבכות חוץ מזה שיש לה את המבטים הכי מדהימים שבעולם!!! היא יכולה להעביר סצינה בצורה מדהימה מבלי להגיד שום מילה וזה כשלבדו כבודדדדדדדדד! אז עזבו שניה את זה שהיא מהממת וכי היא לא רק מהממת במראה היא גם מהממת במשחק וכבשה אותי כאילו אין מחר
טוב נו אז אולי הרשימה לקחה לי שנים לעשות(למה זה לא מפתיע אותי? חח ) אבל בהחלט היה כיף וחופר