../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifיאללה גם אני!, ../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifיאללה גם
10. אלייזה דושקו - למי שלא יודע זו מיסי ממעודדות צמודות, טרו מטרו קולינג ולא זוכרת איך קראו לדמות שלה מבאפי. 9. אוונג'לין לילי - הלא היא קייט מאבודים. אני ממש ממש אוהבת את השחקנית והדמות... גם את ג'וש האלווי הייתי מוסיפה אבל לא היה לי מקום יותר ואני אוהבת אותו אבל הוא לא בטופ 10 שלי. ואני מדברת כמובן על השחקן שמגלם את סוייר באבודים. 8. אמה ווטסון - הרמיוני מהארי פוטר! מ-ד-ה-י-מ-ה 7. קמילה בורדונבה- פטו, קמילה, מריצה איך שלא תקראו לה, אלילת הילדים והנוער מקטנטנות והמורדים.. אישה[כןכן] קטנה ומדהימה שהייתה בין מושאי ההערצה הראשונים שלי ואני כל כך אוהבת אותה. 6. קירסטן דאנטס - טורנס ממעודדות צמודות ושיחקה בעוד כל כך הרבה סרטים בטח המוכר מכולם הוא ספיידרמן - שבו שיחקה את מרי ג'יין.. 5. ג'וני דפ - מי לא יודע מי זה ג'וני דפ? הוא אחד השחקנים הענקיים והמוכשרים ביותר שיש.. שיחק בכל כך הרבה תפקידים שונים ומגוונים ואת כולם עושה בצורה הטובה ביותר. אוהבת אותו הכי בשודדי הקריביים וצ'ארלי במפעל השוקולד. 4. ג'ייסון דורינג - בטח רובכם לא מכירים אותו אבל הוא השחקן שמשחק את לוגן אקולס בסדרה ורוניקה מארס. אחת הסדרות הכי מומלצות והיא מקום שני אצלי אחרי מכושפות. סדרה מדהימה!! 3. ג'וליאן מקמהון - מילים לא יצליחו לתאר את האהבה שלי לג'וליאן. אני אסכם ב-
וב-גררר יאמי. 2. קריסטן בל - שחקנית מדהימה! לדעתי גם השחקנית הכי טובה בכל הרשימה הזאת. מדהימה אותי כל פעם מחדש ביכולות משחק שלה. והיופי שלה לא קטן מהכשרון. משחקת את ורוניקה בורוניקה מארס. גורמת לי לבכות עם כל דמעה שהיא מזילה. היא שיחקה בהרבה סרטים קטנים שרובם משודרים בהולמרק.. היה לה גם סרט עם איאן [ששיחק את בון באבודים] קראו לו פולס.. pulse לא מזמן. לא נראה לי שהוא יצא בארץ בקולנוע וגם לא ראיתי אבל הוא יחסית יותר מוכר מרוב העבודה שלה. 1. אליסה מילאנו - וכמובן, ללא ספק. האהבה הנצחית שלי לשחקנית האחת והיחידה, הבנאדם הכי מדהים עלי האדמות ביופי, באישיות בכל פן שקיים בו... אליסה שלי. ולא נראה לי שאני צריכה להוסיף מילה כדי שתבינו אותי. שחקנית מעולה, מעלפת ביופי והבנאדם הכי מדהים ותורם בעולם! נ.ב הייתי מכניסה לרשימה גם את אורלנדו בלום כי אני אוהבת אותו, אבל זו אהבה שטחית... הוא לא שחקן יוצא מהכלל, שחקן בסדר... הוא מהמם ביופי שלו... וסתם יש לי חיבה אליו :] , 10. אלייזה דושקו - למי שלא יודע זו מיסי ממעודדות צמודות, טרו מטרו קולינג ולא זוכרת איך קראו לדמות שלה מבאפי. 9. אוונג'לין לילי - הלא היא קייט מאבודים. אני ממש ממש אוהבת את השחקנית והדמות... גם את ג'וש האלווי הייתי מוסיפה אבל לא היה לי מקום יותר ואני אוהבת אותו אבל הוא לא בטופ 10 שלי. ואני מדברת כמובן על השחקן שמגלם את סוייר באבודים. 8. אמה ווטסון - הרמיוני מהארי פוטר! מ-ד-ה-י-מ-ה 7. קמילה בורדונבה- פטו, קמילה, מריצה איך שלא תקראו לה, אלילת הילדים והנוער מקטנטנות והמורדים.. אישה[כןכן] קטנה ומדהימה שהייתה בין מושאי ההערצה הראשונים שלי ואני כל כך אוהבת אותה. 6. קירסטן דאנטס - טורנס ממעודדות צמודות ושיחקה בעוד כל כך הרבה סרטים בטח המוכר מכולם הוא ספיידרמן - שבו שיחקה את מרי ג'יין.. 5. ג'וני דפ - מי לא יודע מי זה ג'וני דפ? הוא אחד השחקנים הענקיים והמוכשרים ביותר שיש.. שיחק בכל כך הרבה תפקידים שונים ומגוונים ואת כולם עושה בצורה הטובה ביותר. אוהבת אותו הכי בשודדי הקריביים וצ'ארלי במפעל השוקולד. 4. ג'ייסון דורינג - בטח רובכם לא מכירים אותו אבל הוא השחקן שמשחק את לוגן אקולס בסדרה ורוניקה מארס. אחת הסדרות הכי מומלצות והיא מקום שני אצלי אחרי מכושפות. סדרה מדהימה!! 3. ג'וליאן מקמהון - מילים לא יצליחו לתאר את האהבה שלי לג'וליאן. אני אסכם ב-
וב-גררר יאמי. 2. קריסטן בל - שחקנית מדהימה! לדעתי גם השחקנית הכי טובה בכל הרשימה הזאת. מדהימה אותי כל פעם מחדש ביכולות משחק שלה. והיופי שלה לא קטן מהכשרון. משחקת את ורוניקה בורוניקה מארס. גורמת לי לבכות עם כל דמעה שהיא מזילה. היא שיחקה בהרבה סרטים קטנים שרובם משודרים בהולמרק.. היה לה גם סרט עם איאן [ששיחק את בון באבודים] קראו לו פולס.. pulse לא מזמן. לא נראה לי שהוא יצא בארץ בקולנוע וגם לא ראיתי אבל הוא יחסית יותר מוכר מרוב העבודה שלה. 1. אליסה מילאנו - וכמובן, ללא ספק. האהבה הנצחית שלי לשחקנית האחת והיחידה, הבנאדם הכי מדהים עלי האדמות ביופי, באישיות בכל פן שקיים בו... אליסה שלי. ולא נראה לי שאני צריכה להוסיף מילה כדי שתבינו אותי. שחקנית מעולה, מעלפת ביופי והבנאדם הכי מדהים ותורם בעולם! נ.ב הייתי מכניסה לרשימה גם את אורלנדו בלום כי אני אוהבת אותו, אבל זו אהבה שטחית... הוא לא שחקן יוצא מהכלל, שחקן בסדר... הוא מהמם ביופי שלו... וסתם יש לי חיבה אליו :]