דירוג 10 השחקנים/שחקניות האהובים עליכם

עונה

אני אבל לא מכירה את כל שמות השחקנים שיש..לכן תנסו להבין אותי.חח מקום10: גוליאן מקמהון-הוא משחק טוב ויפה והא נחמד מקום9:אוקי אני לא רוצה שיגדו עלי משהו רע..אבל אני חושבת שגם לקלארק קנט=טום ווינלג מגיע מקום מכובד ברשימה כי הוא חתיך-זה א ו-ב כי הוא משחק טוב מקום8:גניפר אניסטון היא נחמדה ומשחקת נהדר.. מקום7:סנדרה בולוק-שיו איך שהיא מצחיקה.. בהחלט מגיע לה
מקום6:שאנן דוהרטי...היא משחקת נפלא צוחקת נהדר..אין עליה מקום5:טוב..אמ..אני לא מכירה את השם של השחקנית אבל היא שיחקה בסמוויל בפרקים הראשונים של העונה הרביעית ושמה היא לויס בטח גל יודעת..אני אשאל אותה היא שיחקה מהמממםםם מקום4:איך לא...הוא רוזה רוזה רוזה את אהובה שלי.חח הלוא היא רוזה מהסדרה רפואה שלמה
כן..כן..רוזה בלאסי ...אני מאוד מקווה לראות אותה על המסכים אה והכי חשוב
שהקומונה שלה תחזור
-קומונת רפואה שלמה
-גלללל מקום3:קריסטין הלוא היא מהסדרה סמולוויל והיא משחקת נחמד
מקום2:איך לא..אליסה מילאנוווווווו...יופי שלמות וכמובן משחק מדהים מקום ראשון:הולי מארי קומבס-כי אני אוהבת את השחקנית וכי היא יודעת לשלב בין קומדיה למתח וכו.. אין עליך הולי מצורפת תמונה
שבוע נעים לכולם..ביבי

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifיאללה גם אני!, ../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifיאללה גם

10. אלייזה דושקו - למי שלא יודע זו מיסי ממעודדות צמודות, טרו מטרו קולינג ולא זוכרת איך קראו לדמות שלה מבאפי. 9. אוונג'לין לילי - הלא היא קייט מאבודים. אני ממש ממש אוהבת את השחקנית והדמות... גם את ג'וש האלווי הייתי מוסיפה אבל לא היה לי מקום יותר ואני אוהבת אותו אבל הוא לא בטופ 10 שלי. ואני מדברת כמובן על השחקן שמגלם את סוייר באבודים. 8. אמה ווטסון - הרמיוני מהארי פוטר! מ-ד-ה-י-מ-ה 7. קמילה בורדונבה- פטו, קמילה, מריצה איך שלא תקראו לה, אלילת הילדים והנוער מקטנטנות והמורדים.. אישה[כןכן] קטנה ומדהימה שהייתה בין מושאי ההערצה הראשונים שלי ואני כל כך אוהבת אותה. 6. קירסטן דאנטס - טורנס ממעודדות צמודות ושיחקה בעוד כל כך הרבה סרטים בטח המוכר מכולם הוא ספיידרמן - שבו שיחקה את מרי ג'יין.. 5. ג'וני דפ - מי לא יודע מי זה ג'וני דפ? הוא אחד השחקנים הענקיים והמוכשרים ביותר שיש.. שיחק בכל כך הרבה תפקידים שונים ומגוונים ואת כולם עושה בצורה הטובה ביותר. אוהבת אותו הכי בשודדי הקריביים וצ'ארלי במפעל השוקולד. 4. ג'ייסון דורינג - בטח רובכם לא מכירים אותו אבל הוא השחקן שמשחק את לוגן אקולס בסדרה ורוניקה מארס. אחת הסדרות הכי מומלצות והיא מקום שני אצלי אחרי מכושפות. סדרה מדהימה!! 3. ג'וליאן מקמהון - מילים לא יצליחו לתאר את האהבה שלי לג'וליאן. אני אסכם ב-
וב-גררר יאמי. 2. קריסטן בל - שחקנית מדהימה! לדעתי גם השחקנית הכי טובה בכל הרשימה הזאת. מדהימה אותי כל פעם מחדש ביכולות משחק שלה. והיופי שלה לא קטן מהכשרון. משחקת את ורוניקה בורוניקה מארס. גורמת לי לבכות עם כל דמעה שהיא מזילה. היא שיחקה בהרבה סרטים קטנים שרובם משודרים בהולמרק.. היה לה גם סרט עם איאן [ששיחק את בון באבודים] קראו לו פולס.. pulse לא מזמן. לא נראה לי שהוא יצא בארץ בקולנוע וגם לא ראיתי אבל הוא יחסית יותר מוכר מרוב העבודה שלה. 1. אליסה מילאנו - וכמובן, ללא ספק. האהבה הנצחית שלי לשחקנית האחת והיחידה, הבנאדם הכי מדהים עלי האדמות ביופי, באישיות בכל פן שקיים בו... אליסה שלי. ולא נראה לי שאני צריכה להוסיף מילה כדי שתבינו אותי. שחקנית מעולה, מעלפת ביופי והבנאדם הכי מדהים ותורם בעולם! נ.ב הייתי מכניסה לרשימה גם את אורלנדו בלום כי אני אוהבת אותו, אבל זו אהבה שטחית... הוא לא שחקן יוצא מהכלל, שחקן בסדר... הוא מהמם ביופי שלו... וסתם יש לי חיבה אליו :] , 10. אלייזה דושקו - למי שלא יודע זו מיסי ממעודדות צמודות, טרו מטרו קולינג ולא זוכרת איך קראו לדמות שלה מבאפי. 9. אוונג'לין לילי - הלא היא קייט מאבודים. אני ממש ממש אוהבת את השחקנית והדמות... גם את ג'וש האלווי הייתי מוסיפה אבל לא היה לי מקום יותר ואני אוהבת אותו אבל הוא לא בטופ 10 שלי. ואני מדברת כמובן על השחקן שמגלם את סוייר באבודים. 8. אמה ווטסון - הרמיוני מהארי פוטר! מ-ד-ה-י-מ-ה 7. קמילה בורדונבה- פטו, קמילה, מריצה איך שלא תקראו לה, אלילת הילדים והנוער מקטנטנות והמורדים.. אישה[כןכן] קטנה ומדהימה שהייתה בין מושאי ההערצה הראשונים שלי ואני כל כך אוהבת אותה. 6. קירסטן דאנטס - טורנס ממעודדות צמודות ושיחקה בעוד כל כך הרבה סרטים בטח המוכר מכולם הוא ספיידרמן - שבו שיחקה את מרי ג'יין.. 5. ג'וני דפ - מי לא יודע מי זה ג'וני דפ? הוא אחד השחקנים הענקיים והמוכשרים ביותר שיש.. שיחק בכל כך הרבה תפקידים שונים ומגוונים ואת כולם עושה בצורה הטובה ביותר. אוהבת אותו הכי בשודדי הקריביים וצ'ארלי במפעל השוקולד. 4. ג'ייסון דורינג - בטח רובכם לא מכירים אותו אבל הוא השחקן שמשחק את לוגן אקולס בסדרה ורוניקה מארס. אחת הסדרות הכי מומלצות והיא מקום שני אצלי אחרי מכושפות. סדרה מדהימה!! 3. ג'וליאן מקמהון - מילים לא יצליחו לתאר את האהבה שלי לג'וליאן. אני אסכם ב-
וב-גררר יאמי. 2. קריסטן בל - שחקנית מדהימה! לדעתי גם השחקנית הכי טובה בכל הרשימה הזאת. מדהימה אותי כל פעם מחדש ביכולות משחק שלה. והיופי שלה לא קטן מהכשרון. משחקת את ורוניקה בורוניקה מארס. גורמת לי לבכות עם כל דמעה שהיא מזילה. היא שיחקה בהרבה סרטים קטנים שרובם משודרים בהולמרק.. היה לה גם סרט עם איאן [ששיחק את בון באבודים] קראו לו פולס.. pulse לא מזמן. לא נראה לי שהוא יצא בארץ בקולנוע וגם לא ראיתי אבל הוא יחסית יותר מוכר מרוב העבודה שלה. 1. אליסה מילאנו - וכמובן, ללא ספק. האהבה הנצחית שלי לשחקנית האחת והיחידה, הבנאדם הכי מדהים עלי האדמות ביופי, באישיות בכל פן שקיים בו... אליסה שלי. ולא נראה לי שאני צריכה להוסיף מילה כדי שתבינו אותי. שחקנית מעולה, מעלפת ביופי והבנאדם הכי מדהים ותורם בעולם! נ.ב הייתי מכניסה לרשימה גם את אורלנדו בלום כי אני אוהבת אותו, אבל זו אהבה שטחית... הוא לא שחקן יוצא מהכלל, שחקן בסדר... הוא מהמם ביופי שלו... וסתם יש לי חיבה אליו :]

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחחחח כל ההודעה יצאה כפול! X3

תפוזבל! ><

יא...את מכירה את קמילה../images/Emo35.gifמהמורדים?קטנטנות?

אני בשוקץ.. חשבתי אני היחידה שראתה את כל הטלנובלות|מסמיק|

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאוביוסלי!

איך אפשר שלא? חח הייתי מכורה מושפעת קטנה :] [טוב בהתחשב בגובה שלי בחיים לא הייתי קטנה אבל לא משנה]

YaEl 15

New member
האא.. את לא היחידה..

משום מה כולם מתביישים להודות
כן, כן, גם אני צפיתי בקטנטנות (ובעוד כאלה דברים..) היו לי את ימי האופטימיות שלי.. למעשה.. חח היום זה היה ממש יום נוסטלגי מבחינת קטנטנות

חח...גם אני צפיתי ועדין צופה לפעמים בפלור

פינת אור והכול... מישהו פה רואה גם ויוה?או רק אני מכורה עד כדי כך?

למעלה