|כןהיום יום שישי

../images/Emo45.gif|כןהיום יום שישי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif

שירשור תמונות
ועל מה השירשור תמונות היום
?

Alexis14

New member
אני בעד....../images/Emo113.gif

תמונות מ´מותק הילדות התחלפו´. לא היה כזה, נכון?

ruth yehuda

New member
אולי נעשה שרשור תמונות של אנימציות?

כי מותק הילדות התחלפו זה תמונות מאוד מאוד מאוד מוכרות
אז הנה הראשונה...

Alexis14

New member
לא!../images/Emo113.gif

אם בא לך- תפתחי שרשור חדש ואליו תשרשרי את האנימציות. טוב? אני רוצה שיהיה שרשור שהוא 100% מותק הילדות התחלפו, ואני בטוחה שיש עוד הרבה כאלה.

SupeR BayB

New member
אנשים כמו ששי אמרה....

היום יום שישי ה13... מי שרוצה לדעת מה הוא היה בגילגול שיסתכל במראה ב12 בלילה..... חחח....

SupeR BayB

New member
יום שישי ה13 זתומרת...

יש כזה סרט אימה שקוראים לו יום שישי ה13 ומאז שיצא הסרט כול פעם שיוצא יום שישי ה13 זה כאילו יום מפחיד וזה... אז המציאו על זה כול מיני שמועות... כמו שאני אמרתי שאם תסתכל במראה ב12 בלילה תראה מה היית בגילגול הקודם ושטויות כאלה... אה ד"א ניסיתי את זה... ונחשו מה ראיתי
עצמי

מ-ה פ-ת-א-ו-ם../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif../images/Emo186.gif

13 זה מספר מזל רע בנצרות- וביום שישי ה13 זה כאילו יום של מזל מש ממש רע....
אז מזהירים לא לטוס ביום הזה או ליסוע רחוק או לשחות בים....
ובגלל זה גם אין קומה 13 במלונות נוצריים והסרט יום שישי ה-13 מבוסס על הקטע של לא לשחות: ילד אחד שוחה בנחל במסגרת מחנה קיץ ביום שישי ה-13 והוא טובע, ואז אמא שלו נוקמת בכך שהיא רוצחת את כולם...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifאוי ב-א-מ-ת.../images/Emo4.gif

עאלק אתם מאמינים בשטויות האלה... פסה... פסה... יום שישי ה-13 זה יום בלי מזל כמו שכשעוברים מתחת לסולם אז מפסיקים לגדול וכמו שכשעוברים ליד חתול שחור יש מזל רע... גיב מי אה ברייק פלייייייז......

למעלה