|כןהיום יום שישי

SupeR BayB

New member
זה מה שאמרו לי אבל...

ברור שאני לא מאמינה לזה... זה סתם שטויות ...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif*אהם אהם*

השנה היה להן יומולדת ביום שישי, אבל הן נולדו ביום רביעי... (חישוב פשוט
)

SORRY קארינוש אבל...

הן נולדו ביום שישי... איך אני יודעת
כי לי ולתאומות יוצא בכל שנה היומולדת באותו יום בשבוע... אם לי ביום חמישי אז גם להן וכו´... ואני נולדתי ביום שישי... וזה גם רשום בכל הביוגרפיות שלהן... (שהן נולדו ביום שישי ה-13)

Alexis14

New member
../images/Emo62.gif*רעיון*../images/Emo113.gif

אולי נעשה מסורת פורומית כזאת, שיום שישי ה13 זה מזל טוב? כי גם 13 זה מספר מזל ביהדות (בר מצווה וכו´), וגם מרי קייט ואשלי נולדו ביום שישי ה13... וגם... שימו לב- היומולדת חצי של התאומות הייתה ביום שישי ה13, והיומולדת 17 שלהן גם תצא ביום שישי ה13! רק עכשיו קישרתי... בדקתי בלוח מתי יש עוד יומשישי ה13... וראיתי שביוני... ואז שמתי לב.. ה13 ביוני... חחח... אז מסכימים איתי?... יום שישי ה13 הוא יום של מזל טוב, במיוחד השנה ובמיוחד כשזה קשור לתאומות!

Alexis14

New member
אמממ...../images/Emo113.gif

מפגש? LOL
*רעיון*רעיון*רעיון*
מפגש בבית של מישהו+מרתון סרטי התאומות ב13 ליוני!!! כן כן פליז פליז בלי קשר למפגש אם הוא יתקיים בפסח... פליז.... כל אחד יביא את הסרטים שישי לו... וזה יהיה אצל מישהו... פליייייייייייז!

Alexis14

New member
אממ...../images/Emo113.gif

נקבע מראש! אני בטוחה שכמעט לכולם יש את לונדון המנצחת וחופשה בשמש, ואני יודעת שלמישהו יש את חופשה בשמש, ולכמה אנשים יש את פספורט לפאריז וגול כפול, וככה נשיג כמה שיותר...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifנגההההההההה

נגושיתה
רעיון פשוט מ-ע-ו-ל-ה
בואו אלי
טוף עפתי לראות בראבו צ´או צ´או

SupeR BayB

New member
אז מה את יכולה לבוא בכול מקרה...../images/Emo9.gif

וזה יכול להיות ממש מגניב...

A d i d a

New member
רעיון מעולה../images/Emo70.gif

יש גם אנשים שיכולים להביא דברים נדירים כמו את המגאזין (לי יש) וראיונות. אפשר להביא דברים שלא רוצים עליהן ולמכור\ לעשות החלפות. אבל אצל מי..? אצלי אי אפשר כי יש לי דירה ועדיף בית פרטי שהוא גדול יותר וגם אין לי טלוויזיה ממש גדולה אז לא כדאי. אבל מי שמארח צריך לבדוק את הוידאו שלו בגלל שיש וידאו מיוחד שיכול לקלוט סרטים מארה"ב. וידאו רגיל מישראל לא יכול. למשל שלי יכולה... הוא של טושיבה אז תבדקו. נ.ב. שמעתם את השיר של כריסטינה החדש? הוא מהמם! Beautiful. אחרי "דירטי" חשבתי שהיא קצת זנותית אבל שמעתי את השיר החדש שלה ואת המילים ואני ממש מעריכה אותה עכשיו!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifעדי.....

אם היית עולה קצת למעלה היית רואה שהצעתי את הבית שלי...
טוב לא משנה, חפיף
בכל מקרה- לא חייב בית... כלומר- הגודל של הסלון משתנה
לא
עובדה- לחברה שלי יש בית פרטי ולי יש דירה ואצלי הסלון הרבהההה יותר גדול משלה
ויש לי טי וי... אממממ..... טוב היא לא קטנה אבל היא לא גדולה... חצי חצי
ונראה לי שהוידאו שלנו מדרום אפריקה אבל אני לא בטוחה... בכל מקרה, הוידאו של טושיבה, ויש לי גם טי וי בחדר עם וידאו (של דאאו או איך שלא כותבים את זה
) ויש לנו 2 די וי די בבית... בסלון ובחדר שלי- בסלון יש גם מערכת קולנוע ביתית ויש לנו תבל דיגיטל, ככה שאם יהיה איזה משו בטי וי של התאומות נוכל לראות ו... זהו
כל מה אני צריכה זה את הרשות של אמא שלי

למעלה