מיהם אנשי הפורום

אִיתַי

New member
../images/Emo45.gif מיהם אנשי הפורום../images/Emo35.gif

חשבתי, שטוב יהיה אם נכיר זה את זה כאן בפורום - מעבר לדיונים העניניים בנושאי "השפה העברית". כך יהיה לנו קל יותר ליצור קהילה אמיתית וחדשה של חברים. כל חבר/ה מוזמן/ת לכתוב על עצמו/ה כמה פרטים, לדוגמה: שם, גיל, מקום מגורים, תחביבים, הזיקה שלו ללשון ונושאים אהובים במסגרת "השפה העברית", ועוד ועוד - ככל העולה על רוחכם. ברשותכם, אני אתחיל: אני איתי, בן 18 מחולון. בשעות הפנאי אני אוהב לקרוא (בימים אלה אני קורא את "החידה השישית" של יאיר לפיד), לגלוש באינטרנט, לטייל (בעיקר בחו"ל), לראות טלוויזיה, לפנק את החתול שלי, וגם - לעסוק בלשון
. את חיבתי ללשון גיליתי כבר מכיתה ח', והדבר התחזק יותר ויותר עם השנים. אני אוהב את הלשון העברית על כל ענפיה, אבל בעיקר את תורת ההגה ואת התהליכים הלשוניים הכלולים בה (הנושא המעניין ביותר, לדעתי). בשנים האחרונות סייעתי לתלמידים הניגשים לבגרות בלשון - במסגרת בית הספר ומחוצה לו. ומה אתכם?

BatHell

New member
גם אני! גם אני! ../images/Emo9.gif

אז אני בתאל, עוד 3 חודשים (ואפילו פחות- 1.10, כ' תשרי- נא לזכור!) יומולדת 16
. גרה בנס ציונה. לומדת באולפנא ברחובות. מתחביביי: מוזיקה, מחשבים ואינטרנט, טלוויזיה- פה ושם, טלפון, לישון
. אוהבת מאוד לשון
כל הנושאים חוץ מתצורת השם (שעד עכשיו, תהרגו אותי, לא מבינה). עברתי השנה את הבגרות בלשון, ומחכה לתוצאות. הגעתי לקומונה דרך הקומונות המומלצות, ועכשיו היא הפכה לפורום... איזה אושר!
חוץ מלשון, המקצוע הכי אהוב עליי הוא אנגלית. זהו, נראה לי :)

eli3320

New member
שששלוווםםם!! עכשיו תורי ../images/Emo3.gif

אני אלי, ועוד פחות מחודשיים (9.9) בן 16.. אני מירושלים אוהב מחשבים מוזיקה טלויזיה ואפשר להגיד שיחסית לכיתה שלי אני אוהב לשון! הגעתי לקומונה דרך פורום "לימודים ועוד" שבו במקרה שאלתי שאלה על לשון ואז אתה (איתי) הבאת קישור לקומונה.. אני הכי אוהב את הפועל ותורת ההגה והכי שונא את ההבנה והבעה (דיי הרס לי את המתכונת!) מקווה להשתתף פה בפורום לעזור ולהוסיף הרבה

נעים מאוד

אני ב-9.9 בת 17, ואני מת"א אני סתם אוהבת לגלות כל מיני מילים מגניבות בעברית שלא שומעים כל יום... אני אוהבת לקרוא, לישון, לאכולללל, לעשות שטויות עם חברים וחברות, טלויזיה, קולנוע - ראיתי היום פרנהייט 9/11 - סרט אדיררר לכו לראות!! ואני אוהבת לטוס ולהיות בחו"ל....... ועוד מלא דברים וגם אני אוהבת לפנק את החתולה שלי!

ואני נועם... ../images/Emo180.gif

אני בן 18 מראשון לציון. אין לי בדיוק מה לספר על עצמי... אני חובב את רדיו ואת השפה העברית. אני משדר ברדיו "קול רמלה" (106FM), רדיו קהילתי של קול ישראל בעיר רמלה וב- WFM. אני רוצה לשנות דברים במדינה ולעשות את החברה שלנו לחברה יותר צודקת. ואני מקווה להצליח בזה. אה, ועוד שאיפה קטנה שלי: האהבה שלי בחיים היא החיוך של האנשים הנמצאים סביבי. רוצים לגרום לי להרגיש טוב - תחייכו.

AndreaCorr ©

New member
שלום, חדשה כאן ../images/Emo13.gif

אני שרון, וגם לי יש סטייה מוזרה כזו בקשר ללשון ולשפה
.

Luli M

New member
הגעתי רק עכשיו, אבל...

אני אציג את עצמי בכל זאת ^_^ אז ככה, אני מורן, בת 16 מבת-ים. אני מפיקה ומשדרת ברדיו WFM (או שמא עליי לומר ומ"פ?
), מגישה פינה שנקראת "שפת M" העוסקת בחידושי השפה העברית בתוכניתו של נועם פורר ברדיו "קול רמלה", אני צמחונית מאידיאולוגיה, אוהבת לשיר, לטייל בעולם, ועוד. בנוסף, אני כתבת באתר ערוץ הילדים ובפורטל YesZone. אני מאוד אוהבת שמות מיוחדים (לדעתי זה גובל בסטייה/אובססיה/מה שתרצו), וכבר יש לי שמות לילדים שיהיו לי
(רק שמות מיוחדים, כמובן!) חוץ מכל אלה, אני אוהבת טלוויזיה, קולנוע, אינטרנט ובקיצור- מה שכל בן אדם ממוצע אוהב לעשות בשעות הפנאי (כשיש לי כאלה... P:) זהו בערך.... שמחה להיות פה! ^_^

פרקשיט

New member
נגיד שגם אני חברת פורום

אני בת 19 (עוד חודש) ומשרתת בבסיס מחוה עלון כמשקית הו"ד במגמת עולים, רק סיימתי את הקורס ואני מקווה בקרוב כבר להתחיל ללמד עברית את הצוות שאני אפקד עליו!

morank

New member
שלום! אני מורן ../images/Emo141.gif

שמי מורן (כמו שכבר כתבתי), אני בת 18 כמעט מתל אביב. אני שמחה לגלות שמאז ומתמיד אהבתי את השפה העברית,כבר מגיל מאוד צעיר הייתי "תולעת ספרים", אבל זה הלך והתחזק מאז שהתחלתי ללמוד לשון לבגרות, בכיתה ט'. וזה קצת יוצא דופן, כי לגבי רוב האנשים שאני מכירה, דווקא הלימודים ומערכת החינוך הוציאו להם את הרצון ללמוד ולחקור את השפה....חבל.

אִיתַי

New member
../images/Emo23.gif לכל חברי הפורום../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

אני מברך על הצטרפותו של כל אחד ואחת מכם. תרגישו כמו בבית.

למעלה