מיהם אנשי הפורום

Luli M

New member
יש לך שם יפה P: (אמרה מורן והרגישה

ילדותית בטירוף.....)

אני בת 23 מאיזור המרכז.

אני מאד אוהבת את השפה העברית, ומפריע לי לשמוע שיבושי לשון. אני מאלו שמתקנים את החברים שלהם כל הזמן...
בכל מקרה, אני שמחה לגלות את הפורום הזה, לפחות כאן אני מצפה למצוא רמת עברית נאותה...

אוהד11

New member
שלום לכולם, מעט על עצמי

אי רואה שעד עכשיו אני הזקן שבחבורה, בן 52 מחולון, נשוי ויש לי שני בנים. אני עוסק בתרגום ואוהב את השפה העברית. מקווה שהפורום הזה יצליח, וישרש טעויות יומיומיות.

אִיתַי

New member
הו! סוף סוף!

יש עוד מישהו מהעיר שלי כאן בפורום. אפשר לשאול בגדול מאיזו שכונה בחולון? (כדי לראות אם אנחנו "ממש שכנים"
).

אִיתַי

New member
../images/Emo12.gif ו- ../images/Emo24.gif

גם אני מקרית שרת! בסוף עוד נמצא את עצמנו אפילו מאותו הבניין....

חח לפני שבוע בדיוק נוכחתי בויכוח על

מהות המילה ישרש!! שוב נוכחתי לדעת שזה אכן יוציא מהשורש! רב תודות

בדיוק תהיתי לגבי המילה הזאת.

"לשרש". האם נכון הדבר כי כוונתה לדבר ולהיפוכו?

dogli3

New member
גם אני!

אני רותם, בת 14 וקצת מטירת כרמל (פרוור דרומי לחיפה. כיום נחשב לעיר בפני עצמה). מאז שאני זוכרת את עצמי אהבתי את השפה ולפני כשנתיים, בהגעתי לחט"ב, האהבה הזו הפכה לאובססיה. כיום אני משתדלת לדבר באופן הנכון (טועה לעתים רחוקות מאוד) ומעירה לאנשים על טעותם. מלבד אלה, אני חובבת מושבעת של ספורט, בע"ח, את המקצוע 'מתמטיקה' וכל הקשור לחשיבה, אוהבת מאוד לנתח דברים (מבחינת נקודת מבט/השקפת עולם), לחקור את המחשב ולעשות עליו ניסויים ובנוסף אני חובבת את המקצוע 'אלקטרוניקה'. איך הגעתי לפורום/קומונה.. דפדפתי ברשימת הקומונות וזו נתפסה בעיני. נכנסתי ומאוד התלהבתי מהרעיון. לא תראו אותי מגיבה כאן הרבה מעצם היותי מועטת בידע בתחום, אך עדיין כאן. שבת שלום.

Yuvalenko

New member
כן! יופי!! עוד חיפאים!! ../images/Emo3.gif

שהפורום הזה לא ייהפך לפורום דרום או משו כזה.. (או פורום נס ציונה...)

yavin

New member
אני ../images/Emo26.gif

אני יבין [כן כמו חיים יבין - רק כשם פרטי] בן 17.5 מתגורר בראש העין כל החיים שלי זה מוזיקה, חי ונושם אותה. אוהב את השפה שלנו.

yavin

New member
../images/Emo32.gif אופניק על אופניק

אני יבין - אני חדש פה ! מקווה להסתדר כאן. כמו שאמרתי בשערשור ההכרות. בן 17 וחצי מראש העין. נושם מוזיקה [מוזיקה = חמצן] אוהב מחשבים, ים, ריקודים ושוב, כמובן, מוזיקה. אוהב את השפה שלנו ומתעניין בה מאוד. מי שמכיר אותי אינו חושב שאני אחד כזה, אך אני אוהב מאוד לקרוא וממממ.... זהו פחות או יותר.

Yuvalenko

New member
שלום פורום!! ../images/Emo99.gif

הי, אני יובל, אני מחיפה, בן... רגע, תנו לי לחשב שניה...ממ.. 26 (עוד חודש). אני עובד הרבה, מבלה המון, ונהנה מהחיים! אני אהבתי לשון מגיל קטן מאוד, ולמעשה התודעתי לחיבה הזו משהתחלתי ללמוד לשון בבית הספר. מבחינתי לשון תמיד הייתה בשבילי כמו מתמטיקה, הכל היה לי הגיוני וקל.
סיימתי בבגרות של 97, לצערי, ועד היום אני לא יודע מה התפקשש שם... סתם.. אבל מאז גם לימדתי שיעורים פרטיים בלשון, ואהבתי ללמד וללמוד תיקוני לשון ודיוקי הגייה למיניהם, הואיל ויש מספר רב מהם. אז אם אני פתאום כותב כאן הודעה שלא קשורה לחיים, של תיקון לשוני או משו כזה, תבינו ותסלחו, כי סוף סוף יש לי מקום לפרוק את כל ה"מתח הלשוני" הזה.

אִיתַי

New member
"כולנו אוהבים אותך, יובל" ../images/Emo6.gif

השרשור הזה הפך קצת למעין מקום שכל אחד מתוודה על אהבתו החבויה ללשון, כאילו הייתה זו התמכרות מביכה שנשמרת בחדרי חדרים
. אני מוצא לא מעט קווי דימיון בין מתמטיקה ללשון. קודם כל, את שניהם אני מאוד אוהב. בשניהם אני יכול להרשות לעצמי לומר כי יש לי "ידע מסוים" בתחום, ואולי אף להרחיק ולומר כי די הצלחתי בהם בלימודיי בתיכון (וכאן אני מבקש להשוויץ לרגע קטנטן ולספר, כי לפני שבוע קיבלתי את ציון הבגרות שלי בבחינה במתמטיקה 5 י"ל - 100, ועם ציון הגשה 100 יש לי ציון תלת ספרתי "נקי" בתעודת הבגרות, תחת הכותרת "מתמטיקה"). בבגרות עצמה בלשון קיבלתי "רק" 96 (לא! אל תסקלו אותי באבנים!
), אך הסופי הוא 98. ברוך הבא, יחד עם כל שאר החברים (
) לפורום

BatHell

New member
אני עושה 5 יחידות

אני בכיתה י', וניגשתי השנה ליחידה אחת (005), שניתן לומר שהיא הקלה מבין החמש... ויש לי בנתיים 100... מקווה לעוד כמה כאלה בשנתיים הקרובות! אגב, יובל- אני עם איתי! כולנו אוהבים אותך!
ברוך הבא לפורום!

למעלה