מפגש פורום

Hip Hop star

New member
../images/Emo45.gifמפגש פורום../images/Emo45.gif

אני חושבת שצריך להתחיל לקבוע תאריך מעכשיו,כדי שנהיה בטוחים בתאריך,ונקווה על יום שיהיה שמור למפגש שיהיה בעזריאלי בגג כמו תמיד. התאריך שאני יכולה הוא 23/10....זה יוצא יום ראשון בחופשת סוכות,ונראה לי שרוב החנויות,האוטובוסים והרכבות ייעבדו ביום הזה. אז שכל אחת תרשום את התאריך שהיא יכולה. ואם ייקבע תאריך ויום.אז אני מעדיפה שהמפגש יתחיל ב-12:00 כמו תמיד...ועד שכולם מגיעים זה תמיד בין 12 וחצי לאחת.... אז יאללה לא להתעצל,כל מי שהייתה במפגש האחרון יודעת שאת זה אסור לה להפסיד!!!!!. אולי נראה את הדיוידי של באסטד...חחחחחחחחחחחחח ואני אתחיל לארגן דברים,שאני מקווה שייעשו קצת כיף
. אה.ואני מביאה את אח שלי
.

DesertRose7

New member
כנראה שכן

ככל שנתקרב לתאריך אני אדע אם אני אוכל לבוא מאוחר יותר או לא.

SPFAN

New member
19.10 ../images/Emo45.gif

לי יהיה הכי נוח, כי כנראה יש גם מפגש סימפל באותו יום.. אבל זה אומר שאני לא אהיה איתכם כ"כ הרבה
הממ

M c F l y

New member
חסר לך..

שלא תיהיה איתנו... אני אישית אבוא אלייך עם פטיש של שניצל

SPFAN

New member
אז תכיני ת'פטיש ../images/Emo10.gif ../images/Emo31.gif

לא יכול לבוא
לא מסתדר

moran1991

New member
..

אני גם כנראה לא יוכל..אנשים תכירו לי את עצמכםםם מסנג'רים משהוו =\

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif עכשיו זה וודאי, המפגש השני נדחה ל-24../images/Emo9.gif עכשיו אני אוכל להיות איתכן ואיתם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יאייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo99.gif

oriane0

New member
אני כנראה לא אוכל..

הייתי מעדיפה ביום שני או רביעי.. ב-20 עד ה-21 אני בטיול.. אולי פשוט נקבע יום ומי שתבוא שתבוא ומי שלא אז לא?

Hip Hop star

New member
היום כבר נקבע...

פחות או יותר... אני פשוט גם דיי לוקחת אחריות על המפגש הזה,כי אני מכינה המון דברים והפתעה בשבילכם כדי שיהיה כיף
. אני עוד צריכה לדבר עם שחר אם היא תענה לי במסנג'ר בכלל...
וחסרים לי מספרי טלפון של אנשים..אני אדבר עם מור

למעלה