מפגש פורום

../images/Emo45.gif אני יכולה פחות או יותר כל החופ

+ש יאללה בנות לשרשר תאריכים שאתן לא יכולות

shircherry

New member
אממממממ

לא יודעת אם אני יכולה לבוא... אולי... נראה כבר... אלוש, דברי איתי במסן אמממממממ טוב... אמרתי כבר שאני לא יודעת אם אני יכולה...

יש כמה בעיות! איתי

1. אני גרה באמצע שומקום1(גבעת זאב) 2. לא בטוח שיהיה לי הסעה לעזריאליי... כי עם אני יסעע לבד אני לא יגיע עד חצות בלילה כי אני ביכלל לא מכירה את תל אביב וגם אני לא עומדת לינסוע לבד! 3. יש לי פחד גבהים מוות אתם רוצים להרוג אותי?!@!#$ על הגג!? 4. לא בטוח גםפ שאני יוכל לבוא.. 5. יש ירושלמיות פה?! או מישי מישו משו!? שמכיר את גבעת זאב ויוכל לבוא איתי או ליקבוע איתי וניפגש ואז ניסעע יחד?! 6. טוב זאת לא בעיה זאת שמחה ניראליי זה יהיה סוף סוף מפגש הפורום הראשון שלי איתכם! אמן שאני יבוא.. דברו איתייי במסן אייסי

shircherry

New member
ליטל...

זה לא הגג= המצפה! זה הגג הנמוך הקטן... הוא ממש לא מפחיד...

shircherry

New member
זה תלוי

אם אני אבא כמובן זה בעיקרון זו הקומה השלישית בגג בחוץ... זה הכל

shircherry

New member
חחחחח

תרגיע ליטלי!!! אולי אני באה! אולי... יש סיכוי שכן... זה תלוי מאוד בדברים שלא לפורום...

may90

New member
../images/Emo45.gif אני חושבת!

נמ ואם מישהי רוצה פוסטר אחד של מקפליי שהיה בראש 1 אני יכולה להיא לה כי אני הולכת לזרוק את העיתונים שלי אז יש לכן הזדמנות
אהה כע ותעזרו לי ולליטל פה.

אולי...

ב20.10 זה היום שאני הכי יכולה.. כי לחברה שלי יש מפגש פורום של מויאל והיא תוכל להסיע אותי ולהחזיר אותי וזה גם בעזריאלי?! זה ביום חמישי בשעה 3 בצוהוריים ?! אז תודיעעו לי מה המצב עם זה אייסי: 288847160 מסן: [email protected] תעדכנו אותי! וזה גם פשוט שאני לא זה יבזבז כסף. יותר מידי.. כי ביום שלישי הזה יש לי מפגש במלחה ב20.10 יש גם מפגש ובלא ידועע איזה מועד יש את המפגש שלנו. קיצר.. דברו איתי!

oriane0

New member
התאריך הסופי שאלה קבעה:

טוב אז ה-23/10.. מי שיכולה שתרשום תגובה עם
או
ואת השם שלה.. מקווה לראות אתכם שם (אם אני אוכל בעצמי לבוא) אוריאן..

oriane0

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif אוריאן

הכל תלוי בקורל.. אם היא באה אני כנראה אוכל לבוא!!! =]

Rowdy Girl

New member
../images/Emo12.gif עכשיו אני במצב לא נעים ><

כי אני לא רוצה להרוס לך וגם לא בטוח שאני באה
טוב אני פשוט אאשים אותך שאת תלויה בי
טוב נראה....

loner in love

New member
יומיים אני לא פה

כבר יש מפגש איי איי... אמממממממ שחר את באה!! ג'וני אתה בבבבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מאי את באה מורי אני יודעת שאת באה
אנשים בכלליות תבואו חחחח יאי מפגש חע!

למעלה