../images/Emo49.gifברכות לפורום החדש../images/Emo65.gif
אני כבר לא מלצרית אך הייתי מלצרית בכמה מקומות העבודה הראשונה היתה באיזה מועדון של הופעות וסטנד-אפ. לא סבלתי את העבודה ובעיקר שהיתה קומה שניה עם מדרגות שמפחיד לרדת בהם עם מגש וכוסות אני לא מבינה איך בעלי מקומות כאלו לא חושבים על המלצרים. ולכן אחרי שבועיים עזבתי ונסעתי לאילת לנסות את מזלי. עבדתי כמלצרית בלובי של בית מלון במשך חצי שנה (גם מענק מהצבא קיבלתי בזכות זה), באמת אחת התקופות הזכורות לי לטובה והייתי מלצרית מעולה ולמדתי הרבה על ההבדלים בין ישראלים ותיירים מחו"ל
. כשחזרתי למרכז עבדתי במסעדה של הולידי אין בתל אביב ושם למדתי שאוכל איטלקי זה לא רק ספגטי
אחר כך פרשתי מעסקי המזון (בערך..) ועבדתי במחסן במפעל יין. אבל שוב החיים החזירו אותי לתפקיד השירות ולאחר תואר ראשון מחוסרת עבודה שכמוני, מצאתי את עצמי שוב ממלצרת ושוב - עוד תקופה יפה בחיי. עבדתי בבית קפה במדרחוב בראשון שבו כולם מכירים את כולם (צ'ירס..) עבודה קשה מאוד ביחוד בימי שישי שכל תושבי ראשון יוצאים למרכז העיר, אבל היה כיף. אני קצת מתגעגעת ולא יודעת מה לעשות עם עצמי, מצד אחד יש לי תואר ראשון במקצוע אחר אך מצד שני תמיד עבודת השירות ופגישה עם כל כך הרבה אנשים שונים ולפעמים אף
משונים (יש לי מלא סיפורים!!!!!!!) מצאה חן בעיני מאוד ולרוב הייתי מאוד מאושרת.