הגיל הכוונה לצבא? את בצבא?
M marysia New member 18/6/03 #22 לא .. לא אני כבר משוחררת אבל במקומות שניסיתי וניסיתי לא מעט הם אומרים לי שאם גיל הכניסה למקום 22-24 הם לא יכולים לשים ברמנית בת 20
לא .. לא אני כבר משוחררת אבל במקומות שניסיתי וניסיתי לא מעט הם אומרים לי שאם גיל הכניסה למקום 22-24 הם לא יכולים לשים ברמנית בת 20
A ayala26 New member 18/6/03 #23 חשבת לנסוע לאילת? כי אם את משוחררת תוכלי גם לקבל מענק חיילים משוחחרים לאחר עבודה של חצי שנה וכולם שם בגיל שלך פחות או יותר כך שזו לא תהיה סיבה. האם יש לך תעודת בארמנית?
חשבת לנסוע לאילת? כי אם את משוחררת תוכלי גם לקבל מענק חיילים משוחחרים לאחר עבודה של חצי שנה וכולם שם בגיל שלך פחות או יותר כך שזו לא תהיה סיבה. האם יש לך תעודת בארמנית?
M marysia New member 18/6/03 #24 תאמת כן חשבתי על זה אבל כרגע אני בעבודה טובה במשרה מלאה ואני גרה לבד אז הייתי צריכה עבודה יציבה שתוכל להחזיק אותי ברמנים קשה קצת לסמוך על מחר בימינו כשתיירות במצב לא וכן יש לי תעודה של קורס ברמנית מ" זמן אמיתי"
תאמת כן חשבתי על זה אבל כרגע אני בעבודה טובה במשרה מלאה ואני גרה לבד אז הייתי צריכה עבודה יציבה שתוכל להחזיק אותי ברמנים קשה קצת לסמוך על מחר בימינו כשתיירות במצב לא וכן יש לי תעודה של קורס ברמנית מ" זמן אמיתי"