תודה לכולכן
האצבעות עזרו!

neta2

New member
../images/Emo45.gifתודה לכולכן../images/Emo13.gif האצבעות עזרו!

מצאתי עבודה, הוריי הוריי האח והידד. אז ככה: אותה זכיינית של ערוץ 2, אותה חברה שלפני שבועיים דחיתי את הצעת העבודה המעניינת מפאת עומס בשעות, התקשרו שוב כדי להציע לי משהו אחר לגמרי. אכן משהו אחר. מעניין מאוד, פחות אקשני אמנם, אך עדיין תחום מעניין. מה שחשוב הוא, שמנהל המחלקה הזאת נראה לי מהתחלה, כאיש מקסים. כששאלתי לגבי שעות עבודה הוא נתן לי תשובה שהפילה אותי: הוא אמר שלא משנה לו מתי יוצאים ובאים העיקר שהעבודה נעשית על הצד הטוב ביותר, העיקר שהעובדים נהנים ממה שעושים. אפשר גם לעבוד מהבית, כך שאם אני רוצה לצאת מוקדם, אפשרי להשלים עבודה בלילה מהבית. הוא מבין את הצורך לשלב הורות ועבודה וזה נראה לו מצויין! רק נותר לי לקוות שאכן כך יהיה. תודה לכולכן.

היא גדולה, היא גדולה, היא גדולה../images/Emo45.gif

שמחה להחזיר לעצמי אצבע אחת מתוך הארבע שהחזקתי.
שמחה מאוד לשמוע שהתקבלת לתפקיד מעניין ושפוי.
ומשהו בפולנית:"את רואה כמה טוב שלא לקחת את התפקיד שהציעו לך קודם?!" <הייתי מוכרחה
> בהצלחה

שמחתי לקבל את הסמס, ועכשיו לקרוא

את ההודעה. בשעה טובה ומוצלחת, שיהיה גם מעניין וגם כייפי, וגם מאפשר לשלב.

IcNיה

New member
../images/Emo45.gifיופי. אחת מתוך שלוש-תוצאה טובה

עכשיו נשארנו אני וענתש. מקווה לחדשות טובות גם אצלנו, ויופי-טופי-נהדר ואיזה כיף לך!

mummy

New member
מעולה! איזה יופי.

כייף לשמוע שגם כאלה דברים קורים בשוק העבודה. שיהיה המון בהצלחה!

galiaS

New member
שיחקת אותה

והראת לכולנו שאכן good things come to those who wait

lulyK

New member
מעולה, נהדר, נפלא.

אלה בדיוק הסיפורים שהכי משמחים אותי. אני בטוחה שתהני ותהיי הצלחה מסחררת.

איזה יופי!

שיהיה בהצלחה, ותמסרי לו שיש כאן פורום שלם של עובדות- אם הוא צריך... (הייתי מתה לבוס כזה...)

גוליגל

New member
איזה יופי!

אני כל כך שמחה בשבילך, נטע! מנהל המחלקה נשמע מצויין. אני מאמינה באינטואיציות - אם את כל כך שמחה מזה, זה יהיה טוב בשבילך. שיהיה בהצלחה!

חדשות נפלאות ובאמת נשמע מנהל

אידאלי. מקווה שימשיך ככה ושיהיה לך תפקיד נפלא ומעניין.

אמאאור

New member
יש../images/Emo70.gifיש../images/Emo70.gifיש../images/Emo70.gifיש../images/Emo70.gifיש../images/Emo70.gifיש../images/Emo70.gif

סחתיין. אין כמו האצבעות של הפורום
שיהיה לך בהצלחה.

למעלה