אכן האח הידד! ושיהיה בהצלחה!
ו ו שתי New member 25/8/05 #25 נטע, זה נפלא! מאחלת לך בכל ליבי את כל ההצלחות שאפשר ליחל להן (לא רק בעבודה). אני שמחה מאד שדברים הסתדרו, ומקווה איתך.
נטע, זה נפלא! מאחלת לך בכל ליבי את כל ההצלחות שאפשר ליחל להן (לא רק בעבודה). אני שמחה מאד שדברים הסתדרו, ומקווה איתך.
ש שרון של לוטן New member 25/8/05 #27 אני כל-כך שמחה שהשתלם לך לוותר על העבודה ההיא. כל הזמן דאגתי שאולי מהעצות שנתנו, תשארי בעלת אידיאולוגיה חזקה אך מחוסרת עבודה... כנראה שאת באמת באמת כשרונית ושווה להעסיק אותך בכל תנאי! בהצלחה!
אני כל-כך שמחה שהשתלם לך לוותר על העבודה ההיא. כל הזמן דאגתי שאולי מהעצות שנתנו, תשארי בעלת אידיאולוגיה חזקה אך מחוסרת עבודה... כנראה שאת באמת באמת כשרונית ושווה להעסיק אותך בכל תנאי! בהצלחה!
N neta2 New member 25/8/05 #28 תודה חברות יקרות. ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif הלוואי שלא אתבדה. קצת עצוב לי על נדב, בכל זאת 9 חודשים כמעט הייתי רק אתו. ההתרגשות שלי מהולה בעצב, אני מקווה שהוא לא "יכעס" שכך עזבתי אותו.
תודה חברות יקרות. ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif הלוואי שלא אתבדה. קצת עצוב לי על נדב, בכל זאת 9 חודשים כמעט הייתי רק אתו. ההתרגשות שלי מהולה בעצב, אני מקווה שהוא לא "יכעס" שכך עזבתי אותו.