בהצלחה!(:
L LadySilkworm New member 21/8/07 #13 דאמ. ולמרות שיש לי מצברוח טוב... עשיתי רק תשעה תרגילים במתמטיקה ואני לא מצליחה עם המעגל הזה.. שמישהו יסביר לי מזה השלמה לריבוע, שכחתי את זה לגמרי. הבוקר יכולתי לפגוש מישהי אבל בגלל שהאינטרנט לא עבד לי אתמול ראיתי את ההודעה רק היום.. אוח הטיפשות.
דאמ. ולמרות שיש לי מצברוח טוב... עשיתי רק תשעה תרגילים במתמטיקה ואני לא מצליחה עם המעגל הזה.. שמישהו יסביר לי מזה השלמה לריבוע, שכחתי את זה לגמרי. הבוקר יכולתי לפגוש מישהי אבל בגלל שהאינטרנט לא עבד לי אתמול ראיתי את ההודעה רק היום.. אוח הטיפשות.
ה היויו New member 22/8/07 #34 השלמה לריבוע... a^2+2ab = X^2+2xb (a+b)^2 = a^2+2ab+b^2 (a+b)^2 - (a^2+ab) = b^2 ==> a^2+2ab+b^2-b^2 = a^2+2ab ==> a^2+2ab+b^2 = x^2+2xb+b^2 (a+b)^2 = x^2+2xb+b^2 (a+b)^2 = (x+b)^2 a=x השלמתאת צד שמאל של המשוואה לריבוע. למה זה טוב? ראית...
השלמה לריבוע... a^2+2ab = X^2+2xb (a+b)^2 = a^2+2ab+b^2 (a+b)^2 - (a^2+ab) = b^2 ==> a^2+2ab+b^2-b^2 = a^2+2ab ==> a^2+2ab+b^2 = x^2+2xb+b^2 (a+b)^2 = x^2+2xb+b^2 (a+b)^2 = (x+b)^2 a=x השלמתאת צד שמאל של המשוואה לריבוע. למה זה טוב? ראית...
L LadySilkworm New member 22/8/07 #38 אוקיי אני לא ממש הבנתי.. אני יודעת מה זה, שכחתי איך עושים את זה אתה יכול להסביר לי במסר או משהו?
B blacknwhite New member 21/8/07 #16 חם שם בחוץ../images/Emo178.gif שציצ היה כיף! אני רוצה ווים לאוור דרים! שיר כ"כ מדהים
M Maverick Spirit New member 21/8/07 #17 ../images/Emo5.gif היה לי יום נוראי- במקום להיות בצפון, אני בבית חולה. פגשתי בידידה מאוד טובה שלי שהחזירה אותי הבית.
../images/Emo5.gif היה לי יום נוראי- במקום להיות בצפון, אני בבית חולה. פגשתי בידידה מאוד טובה שלי שהחזירה אותי הבית.
M Maverick Spirit New member 22/8/07 #28 לא ../images/Emo3.gif גל, בת 19 וחצי מאזור המרכז, לשעבר immortal spirit
פ פונצית גירל האמיתית New member 21/8/07 #18 נממנממ נגמרו הפוסטרים של ההופעה של נייטוויש גם בUFO וגם במטאליסט יש לי פוסטר של ההופעה של דראקוניין ות'ריון הסתובבתי עם ידיד שלי ואחר כך הסתובבתי עם חברה שלא ראיתי המון המון זמן התחיל איתי מישהו בן 26. 0.0 כי זה בכל זאת מחמיא כי הוא בן פאקינג 26
נממנממ נגמרו הפוסטרים של ההופעה של נייטוויש גם בUFO וגם במטאליסט יש לי פוסטר של ההופעה של דראקוניין ות'ריון הסתובבתי עם ידיד שלי ואחר כך הסתובבתי עם חברה שלא ראיתי המון המון זמן התחיל איתי מישהו בן 26. 0.0 כי זה בכל זאת מחמיא כי הוא בן פאקינג 26
T The Cat Woman New member 22/8/07 #24 אם הוא נראה טוב- בפעם הבאה תנתבי אלי... מה??? השעון הביולוגי מתקתק!!! אני צריכה חתן!
פ פונצית גירל האמיתית New member 22/8/07 #25 ../images/Emo6.gif הממ דיי גיקי, הסוג האינטילגנטי, הוא היה דיי נחמד. נוט מיי טייפ, זקן מידי.
L lacrimosa girl New member 22/8/07 #33 הוא לא ותומאס כן?/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo3.gif (...מבחינת גיל.../tapuzforum/images/emo3.gif)
הוא לא ותומאס כן?/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo3.gif (...מבחינת גיל.../tapuzforum/images/emo3.gif)
L lacrimosa girl New member 22/8/07 #32 ``מערכת לניתוב שיחות``/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo3.gif ~טראומות מתנ``ס~