שרשור מומלץ/לא מומלץ

רוני325

New member
../images/Emo45.gifזוכרות את טוש הפרנצ' שהעלתי פעם?

אז ככה הטוש מאד נחמד ליצירת פס עבה או דק של פרנצ' תלוי איך מניחים (אם מניחים עם השפיץ של הטוש אז יוצא פס דק ואם עם החלק הרחב יותר יוצא פס עבה יותר), ניסיתי ואהבתי אבל צריך טופ טוב כדי שהפרנצ' לא יירד מהר..בל הרעיון ממש נחמד..

noash5

New member
פעם ראשונה שאני שומעת על זה..

תוכלי לספר מאיפה נקנה ואיך עובד?

רוני325

New member
בכיף..נקנה בקניון הזהב בחנות

של מוצרי ציפורניים שנקראת ביוטי קולג', נראה כמו טוש טיפקס מנערים היטב ואז מניחים על קצה הציפורן לדעתי 2 שכבות מספיקות..ויש פרנצ'

sHiR TaDmOr

New member
יפה!

אם אני אצליח לעשות פרנץ' עם הטוש זה בטח יהיה רק עם יד ימין...יד שמאל זה כבר אתגר

G r o k e

New member
וואו איזה עדין!

נו נו, גם אצלי נוסף לרשימה! יש לי שאלה אלייך, גם לאמא שלי יש יובש ממש זהה בקצוות האצבעות, איך את מטפלת בזה?

רוני325

New member
ביקשתי דוגמית של פלקסיטול לציפורניים

ולעור שמסביב ואיתו חשבתי להתחיל שמעתי עליו הרבה המלצות

נופ ר

New member
פלקסיטול לא שווה כלום

ואני אומרת לך מניסיון. קני שמן הזנה לציפורניים ומרחי אותו יום יום מומלץ- OPI אגב, בלי לפגוע, זה נראה שהיית עם הפרנץ' כמה ימים? הוא נראה כאילו הוא מתקלף? אני לא חושבת שהוא יצא מושלם, אבל מצד שני יש לך ציפורניים קצרות נורא ככה שבטח היה קשה למרוח... מעניין איך זה יוצא על ציפורניים ארוכות

נופ ר

New member
ועוד דבר

להספיק לשים את האצבעות בפה. הרוק גורם לעור מסביב לציפורניים להתייבש. זה מחמיר את היובש.

רוני325

New member
אכן הייתי עם הפרנצ' כמה ימים ויש לי ציפורניים

קצרות כי לצערי חלקן מתפצלות
.עשיתי את הפרנצ' עפ השפיץ של הטוש, לציפורן ארוכה אפשר לעשות עם החלק הרחב של הטוש

נופ ר

New member
כן הוא מדהים

בקרוב אזמין אותו גם מאיביי... איזה ריח מטריף!!!

אורליגל

New member
לי פלקסיטול עזר

אני השתמשתי בפלקסיטול לציפורניים וזה עזר לי מאד. העור מסביב לציפורן השתפר מהר ואחרי שימוש של בערך 4-5 שבועות גם הציפורן עצמה נראית הרבה יותר טוב

למעלה