שרשור מומלץ/לא מומלץ

lilo4

New member
../images/Emo31.gif צמרונים לתיקון איפור- לייף

מדובר בצמרונים שצד אחד שלהם רחב ושטוח והצד השני צר עם קצה קצת מחודד כמו קונוס. הרעיון הוא שהם יהיו נוחים יותר לתיקונים של איפור או של לק. ככל הציפיה- כגודל האכזבה. קראתי המלצה על הצמרונים של ביוטי-קייר, ובגלל שאין חנות שלהם זמינה באזור שלי התלהבתי כשראיתי גרסה כזו של לייף. בעיקר בניתי על החלק הצר, ספציפית לתיקונים שאחרי מריחת לק. הבעיה היא שאחרי שטבלתי את הקצה המחודד במסיר לק הוא התרכך מאוד, והספיק לי בקושי לתקן מריחות על ציפורן אחת, אחרי זה הקונוס מאבד את הצורה שלו והופך לגוש חסר צורה ולא יעיל. הצד הרחב- רחב מדי למטרות כאלה. ניסיתי להשתמש בהם למטרה המקורית- תיקוני איפור. הקצה המחודד דוקר וממש לא נתן לי הרגשה נעימה באזור העיניים, וגם כאן איבד את הצורה שלו מהר מאוד אחרי שטבלתי אותו במסיר איפור. בצד הרחב ניסיתי להשתמש כדי להסיר שאריות של עיפרון עיניים ומסקרה מתחת לעיניים- נחמד, אבל לא יותר מזה. מחיר: הגרסה של ביוטי-קייר עולה 2-3 ש"ח. הגרסה של לייף עולה 10 ש"ח, קניתי במבצע ועלה לי 5 ש"ח. מסקנה: פשוט לא שווה את הכסף. במקום זה אני משתמשת בצמרוני אוזניים שהמקל שלהם עשוי עץ- הסוג הכי פשוט שיש על המדף, כי הצמרונים שלהם גם הכי דקים והכי מגובשים, והם לא מאבדים צורה אחרי שאני מרטיבה אותם.

lilo4

New member
../images/Emo45.gif מייבש לק mavadry של mavala

נקנה אחרי המלצה חמה של תולי. עד היום ניסיתי אותו פעמיים, ואני מאוד מרוצה. המברשת עצמה ארוכה ודיי רחבה, החומר עצמו מאוד דליל, ומספיקה מריחה אחת מהירה על כל ציפורן. מבחינת מהירות הייבוש- אחרי משהו כמו דקה השכבה החיצונית כבר יבשה למגע עדין מאוד. ייבוש מלא לוקח עוד כמה שעות, כמו עם כל מייבש לק. חיסרון אחד קטן של המייבש הזה- בניסיון הראשון התלהבתי מהמגע החלק של הציפורן, ואחרי שעה בערך "ליטפתי" את אחת הציפורניים עם האצבע. פתאום קלטתי שדחסתי חלק מהלק למין שכבות צמיגיות כאלה. זה פחות או יותר חזר לעצמו לאט לאט. יתרונות נוספים של המייבש- נותן גימור מבריק מאוד יפה ללק. ניסיתי אותו פעם ראשונה על לק אדום וזה נראה מדהים. -המייבש עצמו נטול רעלים, למי שהנושא חשוב לה. מחיר- הזמנתי דרך איביי, עלה לי בסה"כ פחות מ-50 ש"ח. אין לי מושג מה המחירים או הזמינות בארץ... סיכום: מומלץ בחום!

צונית

New member
חייבת להעמיד אותך על טעותך

לא כל מייבש לק מביא לייבוש מלא תוך כמה שעות. אני כרגע כעשרים דקות אחרי מריחת המייבש של פושה והלק שלי לא זז מילימטר (וניסיתי לדחוס אותו קצת עכשיו בעקבות קריאת ההודעה שלך
). הלק שלי יבש לגמרי ואני בכיף עכשיו יכולה לסגור כפתור וריצ'רץ' של ג'ינס בלי חשש. המייבש הזה נשמע לי קצת כמו המייבש של ביוטי קייר. לגעת אחרי שעה בציפורן ולראות שהחלק הפנימי עוד נוזלי? לא בבית ספרי. לדעתי במחיר הזה יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות באינטרנט....

lilo4

New member
הפתעת אותי

הייתי בטוחה שבכל מקרה צריך לתת כמה שעות לייבוש מלא. אם ככה המייבש של פושה הוא הניסיון הבא
תודה על ההמלצה

למעלה