xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo29.gif

יאללה תכתבו כאן דברים טובים ורעים שקרו לכם היום. (אתן יכולות של כמה ימים אבל ממש בא לכן לחפור XD)

xXx Lilo xXx

New member
אני ^^"../images/Emo29.gif

נתחיל מהדברים הלא משהו
היום בבוקר נסענו עם אחותי לגיוסים. כאילו לאן שהיא עולה על האוטובוס ואנחנו נפרדים ממנה, היא נוסעת לה אל הבקו"מ. בקיצור, איך שהיא נסעה והתחלנו ללכת לאוטו, אבא הסתובב אלי וקלט אותי בוכה כמו תינוקת שלקחו לא את הסוכריים (אחותי XD) מהיד. וממש ממש בכיתי
בקיצור- אחוי התגייסה אבל היא ממש ניראת טוב על מדים ^^"
הנעליים הסקסיות שלי התלכלכו ליייייייייייי
(אני אשים תמונה ליפני שהן התלכלכו XD)
חם לי. עכשיו לדברים הטובים
דיברתי עם אחותי בטלפון ^^"
אחותי בפלוגה/יחידה לא ממש הבנתי מה עם מאיה בוסקילה וכשדיברנו היא כזה "אומגד!!! זאת מאיה! איזו מכוערת XD" הרגה אותי.
כווווווללללללםםםם אהבו תנעליים שלי. אפילו ידיד שלי שהוא אנטי ואנס XD נשמה
בשיעור מחשבים נכנסתי למסן ודיברתי עם חברים ועשינו ועידה והיו צחוקים
ראיתי את סבא
לדוד שלי יש אוטו חדש. והוא ממש ממש ממש ממשששששששששששששש יפה!!!
כסוף כזה, ממש יפה (זה לא קשור אלי חוץ מזה שנסעתי איתו ולעומת אבא ישלו מזגן XD) וזהו

אומג,הן ממש יפות!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo141.gif

חח ובקשר לאחותך-זה ממש בקטנה. את תראי,זה עובר מהר.

Johnni456

New member
הן ממש יפות../images/Emo45.gif../images/Emo187.gif

וזה מחמאה גדולה כי גם אני אנטי וואנס (אבל אני קיצונית! אפילו ניסיתי לרטש קצת את הוואנס של בנדוד שלי.. לא שהוא לא עושה את זה לבד..
)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifכוכביםםםםםםםם!!

יש לי משהו עם כוכבים.. יואו. יש לי מלא דברים של כוכבים! זה בערך כמו האובססיה שלי לסגול וורוד... שהדבר היחיד שחסר לי זה נעליים ובנדנה בסגול.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifתודה../images/Emo6.gif

יש לי חולצות, סווצ'רט, קעקוע ובטח עוד דברים של כוכבים חחח אובססיההההה D: וזה נתן לי רעיון לשרשור
שעשיתי פעם בלוסטפרופטס.

Honeeeeeeey, I'm Home!../images/Emo28.gif

איך אני חושבת שאפ'חד לא זוכר אותי כאןXD בכל מקרה..
סיימתי ללמוד מוקדם היום. (התבטל שיעור והברזתי מעוד אחד) נסעתי לחברה ונשארתי שם עד הערב. עוד שבוע חבר שלי חוזר מחו"ל.
יש עבודה להגשה בתולדות אומנות. ולא עשיתי אותה. אני תוהה אם היא למחר או למחרתיים. חם לי. כל כאאאאאאאך. שמישהו בבקשה בבקשה יעשה לי פו

Johnni456

New member
באמת לא הבנתי לאן נעלמת..../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

ברוכה השבה

xXx Lilo xXx

New member
מתי הוא נסע ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

ואוו או שסיפרת לי ושכחתי. או שלא סיפרת לי XD חמודה שלי. לכולנו חם. אולי תעשי לנו פו?!
תדליקי מאוורר אבל אל תישני איתו, את תקומי מצוננת עם אף סתום בבוקר. לא מומלץ. (גם כן אבא פתח לי גם את כל החלונות והיה קררררררררר ולא היה לי כוח לקום לסגור!)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifנחמד שחזרת ../images/Emo6.gif

יוווווווו חםםםםםםםםםםםםםםםםםם!! ישבתי אתמול שעה בחוץ לחכות לאוטובוס שלא הגיע! בסוף לקחתי את הבא.. אבל עדיין! בשמש! חם! ואז אחרכך מעזריאלי למשרדים אחרי הקירייה! חםםםםם!! ובחזרה כבר היה איזה שמונה בערב אבל עדיין היה חם! ואחרי הרכבת והאוטובוס בדרך הביתה ב10 היה עדיין חם! ובאמת בלילה שניסיתי לישון! חם! חפרתי מרוב חום ~,~

Johnni456

New member
../images/Emo187.gif

הייתי אתמול עם חברה שלא ראיתי המון זמן בת"א והיה ממש כיף ומצחיק וזה.. ~אין דברים מעניינים שקרו היום אז אני כותבת של השבוע
~
ביום רביעי נפגשת עם חברה אחרת שלא ראיתי המון זמן
ביום חמישי בערב מופע פריסטייל בהיכל נוקיה ^^
בזבזתי המווווווון כסף, (יותר מ-500) ועכשיו מותר לי לקנות רק דברים בסיסיים (לחם וביצים
).. סתם, לא, אבל אסור לי לבזבז הרבה (או שאפשר להגיד - אסור לי לבזבז בכלל..)
המון ש.ב לחופש. זה פאקינג חופש לא "חופש-עם-ש.ב-כדי-שלא-יהיה-זמן-לעשות-שומדבר-אחר-מש.ב"

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאוי שעורי בית ~,~

גם אצלנו המורים הרגישו חופשי להפציץ בעבודות אחרי שקיצרו את החופש וכולם התלוננו גם שיש להם טיולי צופים ובומבמלה וליל סדר ונופש וטיסות ומשפחה ובלה בלה בלה.

Emergency Exit

New member
נייייייייייייייייי.../images/Emo41.gif

איןליכוח לכלום היתה חזרה ארוכהההה היום הוא בטיול
איןליכסףףףףףףףףף ואני צריכה דחוף
מחר יומולדת לחברהכיטובה חוגגים ובלגנים נקווה שילך מושלם רמת אביב מחר ויש פעולה! D: ואבא החזיר לי כסף. שלהלה. אבל זה עדייןלאמספיק.

למעלה