תשתקי כבר, דאמט.
F FallOutGirl New member 15/4/08 #13 ../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif למה להיות שלילים שאפשר לכתוב דברים טובים? אני ויונתן יוצאים ברביעי. אני ויונתן מדברים הרבה. אני בקושי לומדת. אין לי הרבה בגרויות השנה. הייתי בת"א אתמול, בפאנל של טינק אם זה אומר למישהו משהו, והיה שולטטטטטטטטט!!#!! אני אהיה בת"א גם ברביעי וחמישי. אני מרגישה רזה יותר. תעודות עוד 8 שעות ו15 דקות. חם לי
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif למה להיות שלילים שאפשר לכתוב דברים טובים? אני ויונתן יוצאים ברביעי. אני ויונתן מדברים הרבה. אני בקושי לומדת. אין לי הרבה בגרויות השנה. הייתי בת"א אתמול, בפאנל של טינק אם זה אומר למישהו משהו, והיה שולטטטטטטטטט!!#!! אני אהיה בת"א גם ברביעי וחמישי. אני מרגישה רזה יותר. תעודות עוד 8 שעות ו15 דקות. חם לי
X xXx Lilo xXx New member 15/4/08 #17 אומגד!!! המוןהמוןהמוןןן בהצלחה היום../images/Emo24.gif יהיה טוב
F FallOutGirl New member 15/4/08 #20 ../images/Emo80.gifאם תראי אותי.. המממ.. תגידי שלום ^^ או שמקסימום תיצפי עלי ואחרכך תגידי לי מה דעתך חחחחחחחחחחחחח
../images/Emo80.gifאם תראי אותי.. המממ.. תגידי שלום ^^ או שמקסימום תיצפי עלי ואחרכך תגידי לי מה דעתך חחחחחחחחחחחחח
I ILoveBerger New member 15/4/08 #25 אווו אני בחיים לא אגיד שלום../images/Emo110.gif אני הילדה הכי ביישנית בעולם :X
E Emergency Exit New member 16/4/08 #27 זה היה ברור שאיפושהוא כאן תזכירי יונתןXD מגיע לך ביצ'. חעחעחעח זה מאהבה
F FallOutGirl New member 17/4/08 #29 ../images/Emo80.gifמההההההההה! היית מתקשרת! ואז גם היית יכולה לראות את יונתן!! פאאאאאק. הייתי איתו כל היום
../images/Emo80.gifמההההההההה! היית מתקשרת! ואז גם היית יכולה לראות את יונתן!! פאאאאאק. הייתי איתו כל היום