מצטערפת לשאלה
I inbal287 New member 24/7/08 #25 לא../images/Emo4.gif סובלים מזה כל החיים. יש תקופות טובות יותר ויש כאלה שגרועות ממש. כיף .
5 5ifi New member 24/7/08 #26 אאוצ'. טוב, אין לי ממש מה לומר אז... כאילו... שיהיו לך כמה שיותר תקופות טובות יותר....(?)
T The Watery sky angel New member 25/7/08 #37 איזה באסה../images/Emo201.gif ואממ כמו יִפי גם אני מקווה שיהיו תקופות טובות והרבה!
W Wrath Within New member 24/7/08 #21 אשוויץ בשלישית...../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo11.gif סיימתי לצבוע את הנעליים הרי לכם תמונה של לפני ואחרי!
אשוויץ בשלישית...../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo11.gif סיימתי לצבוע את הנעליים הרי לכם תמונה של לפני ואחרי!
5 5ifi New member 24/7/08 #22 wow הן עצומות בגודלן! הן רק נראות כבדות או שהן באמת כאלה?! ו- כל הכבוד! הפכת אותן משיעמום גדול מימדים במיוחד ל...נעליים עם להבות! (אני לא יודעת איך להחמיא לזה..חח )
wow הן עצומות בגודלן! הן רק נראות כבדות או שהן באמת כאלה?! ו- כל הכבוד! הפכת אותן משיעמום גדול מימדים במיוחד ל...נעליים עם להבות! (אני לא יודעת איך להחמיא לזה..חח )
5 5ifi New member 24/7/08 #23 ובהתחלה, כשקראתי את הכותרת שלך- קראתי את זה ככה: "אושוויץ בשלישית..." ואני חושבת לעצמי 'וואו, שלוש שואות עברו עליה?! לא נעים!!! אה...אשוויץ...אופסי..."
ובהתחלה, כשקראתי את הכותרת שלך- קראתי את זה ככה: "אושוויץ בשלישית..." ואני חושבת לעצמי 'וואו, שלוש שואות עברו עליה?! לא נעים!!! אה...אשוויץ...אופסי..."
W Wrath Within New member 24/7/08 #24 חח כן עלתה לי סיטואציה כזאת בראש../images/Emo11.gif כשחשבתי מה לכתוב בכותרת ותודה
W Wrath Within New member 24/7/08 #34 תודה, ולא, זה זוג 1../images/Emo11.gif פשוט צילמתי אותם בכמה "פוזות" שונות וגם בתהליך העבודה עצמו, למשל צילמתי תמונה אחת של נעל שעוד לא מצויירת להבה ובנעל השנייה כן מצויירת להבה כדי להדגיש את השוני
תודה, ולא, זה זוג 1../images/Emo11.gif פשוט צילמתי אותם בכמה "פוזות" שונות וגם בתהליך העבודה עצמו, למשל צילמתי תמונה אחת של נעל שעוד לא מצויירת להבה ובנעל השנייה כן מצויירת להבה כדי להדגיש את השוני
T The Ocean Girl New member 24/7/08 #31 אני ../images/Emo13.gif אתמול היה לי יומולדת הכרתי שים נחמדים אח שלי פתאום דואג לי גם מקודם הוא עשה את זה, אבל בשושו.. אני אלרגית לחלב!! מה אפשר לאכול בלי חלב? אני צריכה ללמוד למבחן הקבצה הלכתי עם התיק החדש שלי! עד שהבנתי איך הולכים איתו כבר הגעתי הביתה.. נראה לי שזה מספיק
אני ../images/Emo13.gif אתמול היה לי יומולדת הכרתי שים נחמדים אח שלי פתאום דואג לי גם מקודם הוא עשה את זה, אבל בשושו.. אני אלרגית לחלב!! מה אפשר לאכול בלי חלב? אני צריכה ללמוד למבחן הקבצה הלכתי עם התיק החדש שלי! עד שהבנתי איך הולכים איתו כבר הגעתי הביתה.. נראה לי שזה מספיק