איך הוא לא רואה ש.....

../images/Emo46.gif איך הוא לא רואה ש.....

איך הוא לא רואה שהזבל בחוץ מחכה והוא לא מגיע לאשפה על הגב של החתול
איך הוא לא רואה שיש המון כביסה על החבל ומישהו צריך להוריד אותה (רמז - זה לא ה
)
איך הוא לא רואה שיש המון כלים בכיור (
ים מפחדים ממים) ויש עוד כל כך הרבה... הייתי כל כך שמחה לראות קצת פחות את הבית ואותי קצת יותר..... אוווווווווווווף

ענתש

New member
בתור כזו שאף פעם לא רואה...

זה ממש לא בכוונה. כשאני אומרת לו בגאווה "סידרתי את הסלון" והוא מוצא עוד איזה רבע שעה של עבודה שצריך לעשות אחרי שסיימתי, כשאני מואילה לנקות את המטבח והוא צריך לעבור אחריי כי זה פשוט לא מסודר, כשהוא אומר לי "בלאגן פה, איך את לא רואה" ? אז אני מסבירה שזה לא בכוונה, והוא כבר למד שצריך להגיד לי בדיוק בדויק מה לעשות אחרת אני לא רואה, אני יכולה לעמוד ולהסתכל שעה על הסלון ולא לראות שהשארתי נעליים באמצע החדר. בחיי, ואני משתדלת לחפש את הבלאגן אבל אני עיוורת לזה... קצת הבנה ופחות עצבים - שום דבר רע לא יקרה אם פשוט תבקשי ממנו בבקשה להוריד את הזבל, לתלות כביסה ולשטוף כלים, תתפלאי - הוא בטח יגיד "אין בעיות".

עמית@

New member
בול כמו אצל ענתש.

מזל שהוא יודע לנקות ולסדר. אבל יש דברים שהוא פשוט לא יודע (למשל- שמחזור חייה של הכביסה כולל גם קיפול, ולא רק תלייה והשלכה בערמה אחרי שמתייבש..)

lulyK

New member
גם אני לא רואה כלום,

וכל כך כל כך מתעצבנית כשהוא מעיר לי (יש הרי יותר משיטה אחת לערום כלים בכיור, לא?)

רות י

New member
כמובן שגם אצלנו זאת אני שלא מבחינה

בפרטי הברדק וחוסר הסדר. כמה שלא אסדר ואשתדל, תמיד בעלי מבלה כל לילה, בטרם כניסתו למיטה, בסידור הסלון - ה- LIVING ROOM שלנו.

cookie1

New member
שיו אחיותי לבעיה - איזה כיף !!!

חשבתי שרק לי מעירים כל הזמן על הבלגן. באמת חשבתי שיש לי מן תכונה גברית של "עוורון בלגן", מזל שיש אתכן
בכל מקרה הפתרון הוא להסב את תשומת הלב ולא להתעצבן על בן הזוג, כי עצבים רק גורמים להיפך הגמור ולאנטי.

ליילה

New member
גם אצלנו אני זאת שלא רואה את

הבלגאן (עד כמובן שלא רואים רצפה ואז אני מזהה שיש איזה בעיה) וגם אצלנו לו זה מפריע הרבה יותר. רק שאצלנו, הוא אולי רואה, אבל לא ממש יודע לסדר... אתם מכירים את האנשים האלו שהבלגאן מוציא אותם מדעתם והם מחליטים לסדר, ובמשך חמש שעות הם מצליחים לסדר משהו כמו 5 ס"מ מרובע על שולחן המחשב, ולהחליט שאת יתר הבית יעשו מחר... זה הוא... אז אצלנו פשוט מבולגאן...

דוק26

New member
כי הם באמת לא רואים, ולכן יקירתי

צריך להביא לידיעתם. מה הבעיה להגיד: אכפת לך להוריד הזבל או הכביסה מהחבל? אל תצפי לקריאת מחשבות אצל כאלה שלא עברו קורס ייעודי לכך. פשוט תתפעלי אותו.

niritcat

New member
הם באמת לא רואים. באמת באמת.

בערב לפני שהעוזרת מגיעה אני מבקשת ממנו לעזור לסדר את הסלון. מה לעשות? הוא שואל. פשוט הסברתי לו - לאסוף את הספרים של הילדה ולשים על המדף שלה, לשים את הצעצועים שלה בארגז, לשים את הכוסות בכיור, לאסוף את העיתונים ולזרוק וכו'. מדהים, אבל רק ככה זה עובד. זה לא בכוונה. וכן, זה מ ע צ ב ן !!!

קלריסה

New member
מסדרים את הבית לכבוד העוזרת?

מי שירצה להכתיר אותי בתואר הבלבוסטע של העשור ימצא את עצמו מתפדח קשות. ובכל זאת, כיוון ש"לא הביישן למד" אשאל שאלת תם (וברדקיסט): מדוע אתן מסדרות את הבית לכבוד העוזרת? זה לא התפקיד *שלה*? כאילו... בשביל מה משלמים לה?

niritcat

New member
כן, כן!

אולי אם היא היתה מגיעה פעמיים בשבוע ל-4 שעות, הייתי משאירה את הבית כמו שהוא. אבל ב-4 שעות בשבוע שהיא אצלנו, אני מעדיפה שהיא תעשה דברים שאני בחיים לא אגיע אליהם - לשטוף רצפה, לנקות חלונות, לנגב אבק, לנקות כיורים, לשאוב שטיחים וכו'. אז לפני שהיא מגיעה אני שוטפת כלים, מרימה דברים מהרצפה (לא כסאות
, בגדים וצעצועים), זורקת את רוב העיתונים (שלא תרגיש כמו סבל בדרך החוצה שהיא זורקת את הזבל), ובכלל משתדלת שהבית יראה סביר, שהיא לא תרגיש מיואשת ברגע שהיא נכנסת בדלת. זה דווקא נראה לי נורא הגיוני.

sipor

New member
ועל זה בעלי אמר לי יום אחד...

באמצע מלאכת ההכנה לעוזרת !!!! הוא הסתכל עלי בתמהון ואמר לי .. את רוצה גם לעבור עם סמרטוט רצפה שלא יהיה מלוכלך שהיא באה ???? זה הצחיק אותי וגם מאז.. החלטתי.. משלמים עוד שעה ושהיא תשבור את הראש.. נמאס לי להכין לה את הבית !!! בשביל זה היא באה לא ? להכין לי ולבעלי את הבית !

אור100

New member
תראי לו תראי לו

הוא כנראה לא רואה...אל תתעני ופשוט תראי לו

tweetym

New member
מומלץ ללכת להופעה של קושניר

בשביל שתוכלו להבין מה שהאיש שלכם חושב, אין מה לעשות גברים שונים מנשים, מחשבות שונות לגמרי מה שנראה לכם ברור ומובן, לא ברור ומובן בעיני הגברים,

sipor

New member
הפתרון שיעשה את ההבדל!

1. בקשר לזבל.. אני אמרתי לבן זוגי שהוא מוריד כל יום את הזבל לפני העבודה ולא משנה אם הוא מלא או חצי מלא תמיד להוריד.. במקסימום הוצאנו קצת על שקיות.. אבל יש שקט בבית, הוא אף פעם לא מפספס כי זה התפקיד המוצהר שלו. כלים? קונים מכונה.. באמת.. אלה דברים קטנים לא צריך להתעצבן עליהם, כפי שכתבו פה הם באמת לא רואים, אז מרגילים אותם לתורות ולהוראות מסויימות וקונים כל אמצעי עזרה,.. ואולי גם את לפעמים קצת תעצמי עינים ! מה יקרה?

galiaS

New member
זה באמת מענין

כולנו מפתחים עיוורון כלפי מה שלא בראש מעינינו. למה שהוא יראה אם לך יש עינים כל כך טובות...(אצלנו המצב הרבה יותר גרוע כי שנינו קצת עיוורים ולצערי אני קצת פחות). בעלי צחק עלי שאני לא מתימטיקאית דגולה אבל כשזה הגיע לחישוב זמן הביוץ גיליתי יכולות מתימטיות מדהימות בזיהוי נקודת הזמן המדויקת בקירוב של מיליונית השניה..בקיצור, כשאין ברירה מגלים יכולות נסתרות.

wieci

New member
הם פשוט לא רואים...

זה כמו חרשות לילה כשנולד תינוק... אצלנו המצב היה חמור כי חמתי עקרת בית ורגילה לנקות אחרי כולם. כשעברנו לגור יחד, היה לי מאוד קשה, עד שנמאס לי והחלטתי שהמטבח עובד לאחריותו הבלעדית. במשך שבועיים המטבח היה מג'וייף, כבר לא היו לנו כלים נקיים ואני כל פעם שטפתי רק מה שהייתי צריכה. אחרי שבועיים הוא הבין את הרמז "הדק" שאני לא עושה יותר כלום במטבח והתחיל לשטוף ולנקות. היום, הוא כבר יודע שזה באחריותו ואני לא צריכה (כמעט ולא...) להגיד לו כלום. אולי כדאי לנסות?

nubi

New member
הם פשוט לא רואים.

נקודה. גם אצלי יש את אותן הבעיות. עיוורון ספציפי.

איריS

New member
גם אני הגעתי מסקנה ש...

אין מה לעשות, או שהם לא רואים או... שהם פשוט "מעדיפים" לא לראות. בהתחלה היתי מתעצבנת, אבל היום החלטתי לא להוציא אנרגיות שליליות על דברים כאלה ופשוט לעשות אותם בעצמי. אני מתנחמת בדברים אחרים שהוא *כן* רואה.

למעלה