בחילת השבוע

Neta558

New member
../images/Emo46.gif בחילת השבוע ../images/Emo46.gif

אם ג´ון לא פותחת לנו את הפינה, אין זה אומר שנוותר עליה כל כך בקלות!
מקדונלדס!!! בחילת הבחילות מספקת לנו בחילה נוספת, גררר! במסגרת שידורי יומטוב אתמול, השתתף ליצן מגעיל של מקדונלדס כדי לספר כמה שהם תמיד תורמים (לעצמם בעיקר) ואיזו חברה נפלאה הם (בא לי להקיא) וכמה שהם עוזרים לילדים. מקדונלדס תרמו המון ארוחות, במסגרת מבצע של ארוחה שנתרמת על כל ארוחה שמישהו קונה. ג-ו-ע-ל!!! האם אף אחד לא שם לב לאירוניה המבחילה שהבהבה שם בצהוב וירוק-קיא??? מבצע חדש! "בואו ננצל ילדים קטנים ועניים ממדינות העולם השלישי כדי לעזור לילדים בעולם המערבי!" הידד, קנו ארוחת מוות עוד היום, ואנחנו נהרוג פרה נוספת בשביל ילדים נזקקים-בחינם! אההההה! בחילת השבוע, ללא כל ספק! אני חושבת שהמקרה המעורר חלחלה ועצבים גם יחד דורש שנכתוב מכתבים למערכות העיתונים השונים ולקשת שאירגנה את האירוע. יש סיכוי טוב להכניס מכתבים כאלה ל"מכתבים למערכת" ומדורים שונים שמקבלים מכתבים של דעות בנושאים שונים.
קדימה, פרסמו את המכתבים שלכם גם כאן, וכתובות של מערכות עיתונים!

מסכימה איתך../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif

גם לי יצא לראות אתמול את הליצן המשוקץ הזה, מספר כמה מקדונלדס היא חברה נהגרת, כמה שהיא תורמת, איזה כיף שהיא קיימת בלה בלה בלה..
אני מיד מתחילה לכתוב מכתב מחאה

לא ראיתי את החלק הזה...

נשמע מזעזע ומגעיל לחתולין (ולפרה). מצאתי לינק. נראה לי שזה מספיק כדי להבין כמה איכסי זה.

xenocide

New member
אז גם אני ראיתי.

וגם אותי זה הגעיל אבל (כן, כן יש פה אבל) זה גם לימד אותי משהו חדש על אח שלי, אוהב הבשר החי (ככה הוא אוהב לאכול אותו), העיר הערה נגד מק´גועל: "רוצים להציל אותם לא להרוג אותם. אז זה מה שמביאים להם?" זה עזר לי לעבור את הקטע בשלום בלי להתחיל לזרוק על הטלויזיה חפצים שסביר להניח היו נשברים ושוברים את הטלויזיה... הדר (שמתחרטת שלא זרקה דברים על הטלויזיה-המשפחה מחוברת אליה יותר מדי..)

בלין

New member
ואם כבר מדברים על בחילות

(וזאת בחילה גדולה) משהו מכיר קצת את האנטומיה של תרנגולת? כי אני צריך הסבר לתופעה. ראיתי שחיטה של תרנגולת (הורידו לה את הסכין על הצוואר כשהיא עוד הייתה בחיים) ואחרי שהראש נכרת, היא פתאום קפצה מהשולחן והתחילה לרוץ בלי לראש, והצוואר הגדוע שלה השפריץ דם לכל הכיוונים! זה היה קטע מחלחל במיוחד (ואני חייב להודות שהוא העביר בי כמה מחשבות צמחוניות). משהו מבין איך תרנגולת יכלה לרוץ ולקפוץ בלי ראש? והאם במשחטות מקצצים אותן כשהן עדיין בחיים?

בלין

New member
למה ראיתי?

כי עשינו ארוחת בשר. ואיך משיגים בשר לארוחה? קונים? חס"ש! מסיגים תרנגולת או שתיים ושוחטים אותה.

התרנגולת

ע"פ אנונימוס, כאשר חותכים את התרנגול בצוואר לא חותכים הכל, ולכן לפעמים נשארים כלי דם שמובילים את הדם למוח עד שאין תרנגול... כמו שאם חותכים לאדם את הוריד-החלול-העליון (הוריד הגדול ביותר בגוף) הוא סובל מספר דקות עד שהוא מת. אם יתחילו לשטוף אותו בכמה דקות האלה הוא עדיין ירגיש, כמו שתרנגולות מרגישות חלק מהמריטה. וזה באמת איכסה.

בלין

New member
נרא הלי שלא הבנת

לקחו סכין קצבים, הרידו לה על הצוואר, וניתקו את הראש. הראש התגלגל על הרצפה. במילים אחרות, התרנגולת חייה בלי מוח (היא מתה אחריי כמה דקות, בטח מחוסר דם).

tsf

New member
פעם שמעתי על משהו דומה

בתאמינו או לא בערוץ 3 (ריפלי) היה פעם סיפור דומה: לאשה אחת היה תרנגול שמשום מה נכרת לו הראש (אני לא זוכרת כבר למה, או שהוא נדרס או שניסו לשחוט אותו, משהו בסגנון) אבל הוא לא מת והמשיך ללכת ולהסתובב. בכל מקרה הוא הצליח להמשיך לחיות ככה עוד כמה שנים והיא האכילה אותו עם מזרק לעורק הם הסבירו את זה בתור זה שגזע המוח שלו נשאר וזה הספיק לו כדי לתפקד בחיים עוד כמה שנים... מוזר מאוד אבל כל מה שיש בתוכנית הזאת מאומת. בכל מקרה, יש סיכוי שזה מה שקרה גם אצלך.

BLecker

New member
כמעט צדקת במושג

הוריד שאליו התכוונת קוראים לו"ווריד נבוב עליון" ולא חלול אבל אני יכול להבין אותך כי בעיקרון אלה מילים נירדפות

TimBuck2

New member
הידעתם?

אם כורתים לג´וק את הראש הוא יכול לחיות עד שהוא מת מרעב (כלומר, בלי פה קצת קשה ללעוס אתם יודעים) בין אם העובדה אמיתית או לא (לא ממש סומכת על אימיילים מצחיקים שיהיו אמינים בכל הנוגע לעובדות מדעיות) זה ממש הצחיק אותי. לא שאני חס וחלילה בעד התעללות חסרת טעם בג´וקים!

lilithmm

New member
../images/Emo46.gifבחילונת השבוע../images/Emo46.gif

הוזמנתי אתמול בפורום רחב למסעדה איטלקית. מבחינתי מסעדה איטלקית אמורה להיות חביבה, ולא לכלול יותר מדי בשר בתפריט. המקום קטן ונחמד, לא מגלה את זוועות התפריט, שכלל, כבד אווז. הזדעזעתי. כמובן שלא היו עלי סטיקרים להדביק להם בשרותים. בקיצור, כל הערב הייתי על קוצים, ומה שהתברר כשיצאנו מהמקום, שאולי אורח או שניים מה-11 שהיינו נהנה מהאוכל. היה טפל, היה גם קצת מגעיל. שם המסעדה la pasta fresca בהרצליה פיתוח. מאוד לא מומלץ, גם לא לאוכלי בשר. נדמה לי שהקינוח היה סביר....

למעלה