הודעה רשמית!

../images/Emo46.gifהודעה רשמית!../images/Emo46.gif

נכנסתי בכל הטמבלית שעשו עלינו שרשורים באתר הרשמי של מוניקה סקס. שרשור ראשון הם ציטטו אותנו וירדו עלינו בלי סוף,את השרשור השני הפכו ליצירתי יותר ועשו כל מיני שירים מלווים בחרוזים...מה אני יגיד לכם...אומנות ממש. לא התחלתי עם זה,אבל אני לא אכחיש שזה הרתיח אותי,בסך הכל כולנו פה אוהבים את מוניקה...והם מתחילים פה בירידות. אז כתבתי להם מה אני חושבת! בתקווה שלא יכניסו תתחת שלהם לפה יותר.

אני חושב שהם פשוט מקנאים....

אני לא אומר שהפורום הרשמי של מוניקה הוא לא טוב.... הוא אחלה.. אבל מה לעזאזל הם רוצים ממנו???

יושי ב

New member
גם אני חושב כמו עמית...

סתם חבורה של מתלהבים כטלם יודעים שאנחנו יותר טובים ונחמדים ומבינים הרבבבבה יותר במוניקה ובמוזיקה בכלל

הקנאה הורגת..

אנחנו מקנאים בבורות.. ד"א אנשים! כולם יודעים שהאלבום סולו האחרון שלנון הוציא הוא "האוסף 82" נכון? יופי!.. הבורות... הטיפות.. הקנאה....

אוי...איזה קטע!

ישר הבנתי שזה מהפורום הכחול,אבל מה ששיגע אותי זה שיש לבן אדם הזה עוד הודעות בפורום הזה,אז הסתכלתי קצת ומה אני קולטת??? זה ההוא ששיחק אותה מעריצה שרופה...קטעים איתם...

galgalit123

New member
"נכנסת בטמבלים"?

ואת מדברת על רמה של ירידות? אז הרי לך ג´מפינג פופ... אל הפורום נכנסת במלוא העוז קיווית בידו של פיטר לאחוז או לחשוף ציץ אולי גם שד יקירתי, לא הזזת שם לאף אחד רק פתטיות הצלחת לשדר את סך הכל ילדה לא משהו אחר אז אולי יהלי מיצמץ או הביט פיטר? יהלי? בואי נחליט! מי ייתן ופיטר על ישבנך עוד יחתום די, נמאס, תישארי בכתום!!!!! אם אין לך משהו יותר חכם להגיד בכחול כדאי שלא תעכירי לנו את האווירה שם. יום רע. גלגלית.

galgalit123

New member
זה העיקר.....

מזג נינוח. חבל מאווווווווד שלא באת ככה בגישה הזו לכחול. כי אם במקרה תדשדשי קצת כמה דפים לפני, את תראי קבלות פנים של ה"כחולים הציניים המפלצתיים". תלוי בגישה. הכל תלוי בגישה.

ועכשיו תסתמי ותחזרי לכחול

את לא רצויה פה. כשתרדי מהעץ שעלית עליו,את מוזמנת לבוא ולהתנצל,ואולי נעשה לך טובה.

galgalit123

New member
חחחחח

גרופית ילדה מסכנה חביבה את כל המעון את מקוממת ומלהיבה את סליחתי רוצה? על מגש של קסמים את יודעת.. במוח צריך גם תאים לא גלגלית אינה מתווכחת כי לה פיטר לא חותם על התחת ויהלי הסתכל- זה לא העניין ולהיכנס לכחול יהיה לך מסוכן כי במוטות ובמופתים את ישבנך החתום נשפיל אבוי לי אבוי... אצבעותיי מתחילות להכחיל תמשיכי להיות גרופית טיפשה אין בזה כל שמץ של בושה ואזהרה היא זו אם תיכנסי לכחול אני פשוט אעשה לך כחול בידיים. זה לא היה חרוז. כי זו פואנטה. *פואנטה- עיין ערך לשון מילון אבן שושן יא חסרת מנת משכל בסיסית. תישארי כאן ואני אלך לי למקום בו האייקיו לא יברח לי לשום מקום. יום מאוד רע. גלגלית

amittzor

New member
די!!!!!!!!!!

כמו שאומר בנבנישתי : "חובה עליכם להפסיק"!! מה זה השנאה ההדדית הזאת. תתחילו להיות חיוביים!

עמיתוש...

עדיין לא מצאתי סיבה למה לשנוא אותם למרות שהם מתעקשים לקרוא לי גרופית.

למעלה