הודעה רשמית!

בפורום הרשמי הם ממש קקות של אנשים..

חוץ מכמה...שהם ממש חמודים....כל בן אדם שהוא בגיל העשרה הם מחשיבים אותו או יותר נכון אותה לגרופית שצועקות בהופעות "פיטר תשתין עליי" קיצר סתם מתנשאים...

galgalit123

New member
חן.....

אותך דווקא כן היינו שמחים לארח בכחול. תקפוץ לבקר. גלית.

i c y

New member
אין לי מושג על מה אתם מדברים..../images/Emo42.gif

מישהו יכול להסביר לי מהתחלה, במילים פשוטות ובקצב איטי?

exit_from_here

New member
שאלה

בפורום פה אוהבים את מוניקה וגם בפורום שם אז למה לעזאזל אתם צריכים לריב אחד עם השני?!

אני מרגישה כ"כ תקועה

אני גם חושבת שיש קטעים קצת מתלהבים כאן, אבל זה בסדר, כי אנחנו, אתם, אני (?) בבדיוק בגיל הנכון הזה והם מגזימים יותר מדי עם הקטע הזה.. במיוחד עמית, שדווקא יכול להיות נחמד... אממ יש קטעים שאני משוכנעת שהם יורדים על הפורום רק בגלל שאנחנו, אתם יותר קטנים מהם... אבל אממ אוף די אני לא מסוגלת לחשוב ב12 בלילה וראיתי כרגע דבר מפחיד!!!!!!! אני אוהבת את שני הפורומים, למרות שאני מעדיפה לכתוב בכחול כי הוא בכל זאת הרשמי... יעל

חח בגלל אנשים כמוני

יורדים עליכם? תגידו שאני לא קשורה לפורום, אין לי בעיה
וחוצמזה אני בת 17 ורבע (ולמען האמת אני די בוגרת) למרות שיהיה לי קצת קשה להוכיח את זה אחרי שפרסמתי הודעת פיטר
נהה שטויות. לפחות בפורום כזה אפשר לפרוק את המחשבות בלי להיחשש מקטילה המונית. אז תהיו גאים בעצמכם ושימו *ין על הפורומים האחרים שיורדים עליכם! יש לכם זכות להעריץ מה שאתם רוצים ואיך שאתם רוצים. ההיעלבות שלכם רק תחזק את העובדה שפוגעים בכם..... אז אל תראו להם את זה.. אל תרדו לרמה של אנשים כאלו משועממים..... יום טוב לכולם

הקנאה הקנאה אוכלת את ה-

בן אדם... מצטערת אבל כולנו חובבי מוניקה יותר מזה מה זה משנה? זבש"מ...

למעלה