נשבר לי

MrCheff

New member
../images/Emo46.gif נשבר לי

נשבר לי מעבודה בהייטק.
נשבר לי מלנסוע לעבודה, כל יום, שעה וחצי לכל כיוון.
נשבר לי מלצאת בשש בבוקר מהבית ולהגיע בשש וחצי-שבע בערב, ולראות את הילדה שלי רק לשעה (במקרה הטוב)
נשבר לי מזה שאם אני נשאר קצת שעות נוספות בעבודה (בגלל לחץ) אני מגיע הביתה למצוא את הבת שלי ישנה ואת אשתי מותשת.
נשבר לי מזה שלא מאשרים לי חופש, בגלל לחץ בעבודה. לא הייתי בחופש (מלבד יומיים בסוף אוגוסט, בשביל לשמור על הילדה) כבר למעלה משנה. (מאז שהבת שלי נולדה)
מתחיל לחשוב מה אני רוצה לעשות עם עצמי ואיך למצוא עבודה פחות לוחצת, פחות שוחקת ושתיתן לי יותר זמן עם המשפחה.

gils33

New member
למה שלא תנסה

לשלוח קורות חיים למקומות אחרים ולבדוק מה מציעים לך? אולי תבדוק אופציה של עבודה יותר קרובה לבית. את האמת שזה ממש קשה לא לראות את הילדים. אנחנו חייבים לעשות את הבחירות שלנו כדי להנות מהחיים וגם להגשים את עצמנו. בהצלחה לך

erez9902

New member
מזדהה איתך...

היי אוי כמה שאני מזדהה איתך , הבעיה היא שזה לא רק בהיי טק... כמה שאנחנו מחכים לסוף שבוע להנות מהקטנה , וכמה שהסופ"ש עובר מהר... אני בעד לעבור לארבעה ימי עבודה !!!

Master Stav

New member
גיל 40 ויתרתי על קרירה

והחלטתי לעבוד מהבית או קרוב לבית בימים אלו אני פותח המבורגריה ביישוב שלי .... איך אומרים ...משלב הנאה בעסקים ...... אוכל לקחת ולהחזיר אתה ידלים מבגן ובתי הספר אוכל לבלות איתם זמן איכותי ממממ במיקצה הזה אני אמד מרוצה

אני בהחלט מבינה לליבך,

עברתי שלב כזה לפני יותר מ10 שנים ועשיתי הסבה מיקצועית. זה אפשרי למרות שעלולים לצוץ מחסומים - חלקם כאלו שאתה תציב, חלקם כאלו שהמציאות הכלכלית תציב וחלקם כאלו שהחברה תציב. שב וחשוב עם עצמך מה אתה רוצה לעשות ואיך ליישם את זה. בהצלחה.

MrCheff

New member
הבעיה העיקרית היא המציאות

המשולבת של הכלכלית וגם המחשבתית שלהתחיל עכשיו ללמוד מקצוע חדש
בשביל ללמוד מקצוע חדש, צריך לעבוד פחות ו/או לא לראות את המשפחה פעמיים-שלוש בשבוע...

schlomitsmile

Member
מנהל
זה לא חייב להיות מקצוע חדש לגמרי אפשר לעשות איזו הסבה/קרוס השלמה ולהיות מורה/מדריך למחשבים. זה יכול להיות בבי"ס או חוג, או קורס. או אם הוראה/הדרכה לא בכיוון שלך- אולי מעבדה לתיקון מחשבים, או כלמיני התקנות? לחליפין- כן ללכת על כיוון חדש לגמרי- לקחת בחשבון שאתה משקיע פרק זמן קצוב כדי ללמוד מקצוע חדש, ואז לחיות טוב כל החיים. בסה"כ הילדה עדיין קטנה, ואם יהיה לה אבא יותר נוכח מגיל 4 למשל, גם זה טוב ../images/Emo13.gif

נכון

זה לא חייב להיות משהו חדש - יש לך איזה תחום עניין שיכול להתפתח לעיסוק? ורק שתדע שיש קורסים מיקצועיים של חצי שנה שמקנים לך ידע בסיסי בתחום מסויים ומשם אפשר להתפתח. אפילו ספרים לומדים חצי שנה וניבחנים ע"י משרד העבודה ואז יכולים להתחיל לעבוד במספרה ולהתקדם אם הם מוצלחים (כמו בכל תחום כמובן)

../images/Emo45.gif

זה לא חייב להיות משהו חדש - יש לך איזה תחום עניין שיכול להתפתח לעיסוק? ורק שתדע שיש קורסים מיקצועיים של חצי שנה שמקנים לך ידע בסיסי בתחום מסויים ומשם אפשר להתפתח. אפילו ספרים לומדים חצי שנה וניבחנים ע"י משרד העבודה ואז יכולים להתחיל לעבוד במספרה ולהתקדם אם הם מוצלחים (כמו בכל תחום כמובן)

elotan

Member
איפה אתה גר, ואיפה אתה עובד

שאתה צריך לנסוע שעה וחצי כל כיוון? אולי הפתרון הכי פשוט הוא פשוט לעבור דירה למקום שנמצא חצי שעה מהעבודה ולא שעה וחצי ממנה, וכך אתה מרוויח כל יום שעתיים?

MrCheff

New member
תשובה

אני גר בפ"ת ועובד בת"א. אני נוסע באוטובסים כך שלוקח לי שעה וחצי לכל כיוון. באוטו זה לוקח בערך שעה לכל כיוון

ronnm

New member
תיכף הרכבת הקלה תהפוך את החיים שלך

למאושרים הרבה יותר
סתם, לא תיכף, אבל אולי מתישהו

gils33

New member
אתה קרוב אליי

והיי טק בלי רכב?למה?מה התפקיד? היום לכל מתכנת יש רכב

MrCheff

New member
הרכב אצל האשה

היא שמה את הבת שלנו בגן וגם מוציאה אותה. הבת שלי הולכת לישון בשבע-שבע וחצי, כך שאם אני אשים אותה בגן ואסע עם אוטו, אגיע הביתה באותה שעה ואפילו מאוחר יותר מבאוטובוסים

gils33

New member
נו - וחסרה עבודה

לבודקי תוכנה? הרי כל הזמן בדרושים אני רואה שמחפשים. אתה לא יכול להכתיב קצת תנאים שם? אולי אפילו לצאת נגיד פעמיים בשבוע בארבע או אפילו פעם? מה עם ימי שישי?

למעלה