נשבר לי

MrCheff

New member
אני יוצא כל יום בין ארבע וחצי לחמש

אבל מגיע הביתה בין שש ורבע לשבע.. ככה זה באוטובוסים
ועבודה.. תמיד יש.. כבר התחלתי לחפש

gils33

New member
זו כבר התחלה

בהצלחה לך איש. מקווה שתמצא עבודה טובה יותר עד חמש. הרבה יותר כסף ותנאים יותר טובים

elotan

Member
תשמע זה לא מסתדר לי

אין אין אין מצב שבשעה 6 בבוקר נסיעה ברכב מפ"ת לת"א לוקחת שעה. לא יכול להיות. נראה לי שברגל זה פחות. אבל: אתה מוזמן לעשות מה שאני עושה. אני גר בר"ג ועובד בת"א ונוסע לעבודה וחזרה על טוסטוס. העלויות אפסיות, אין פקקים, אין בעיות חניה, אישתי (הרכב תמיד אצלה) גם ככה זאת שמפזרת את הבנות בבוקר ולוקח לי בדיוק 10 דקות לכיוון, לא משנה באיזו שעה אני יוצא או חוזר. תשקול את זה.

MrCheff

New member
אם הרכב אצלי...

אני אצטרך לשים את הקטנה בגן, ואצא רק בשבע וחצי. עכשיו מסתדר? :)

elotan

Member
כן, לכן אפשר רכב נוסף - קטן וזול או עדיף -

רכב דו גלגלי. ככה אתה נייד מצד אחד ומצד שני יש לך תירוץ להתחמק מכל המטלות.

MrCheff

New member
לא מתחמק ממטלות

עם רכב דו גלגלי.. אני לא אשרוד מפ"ת לת"א. יש לי 2 חברים שאחרי 2-3 תאונות שכל אחד מהם חווה שלא באשמתו ונשארו בחיים, מכרו את הקטנוע ועברו לנסוע באוטובוסים

elotan

Member
אז רכב קטן וזול, לא משהוא חדש ומפואר

אבל שאתה עדיין יוצא ב 6 בבורק מהבית, רק חוזר שעה וחצי קודם לחילופין אתה יכול לצאת לעבודה רק ב 7 וחצי ולחזור כמו שאתה חוזר היום בכל מקרה, איך שלא תסתכל על זה, הרווחת שעה וחצי - או בבוקר על הילדים או בערב עם הילדים. (ואני לא מנסה לשכנע אותך לבחור בכל זאת באופציה הדו גלגלית. אני מבין ומכבד את הפחד מהכלי הזה).

ronnm

New member
מבין אותך לגמרי

גם אני מבלה הרבה בכבישים אי אפשר אבל להאשים את ההיטק בזה. לצערי היום הרבה עבודות דורשות יותר שעות עבור פחות כסף, זו דרכו של הקפיטליזם המעבר לקריירה חדשה זה משהו לא פשוט, ואם עוד עשית אותו אז כנראה שאתה עדיין לא במקום מתאים אני כבר הרבה זמן משתעשע ברעיונות למקצועות חדשים, בשאיפה שאיזה אסימון יפול כשאגיע לרעיון הנכון בינתיים בוא נשמח שאנחנו מפרנסים את המשפחות שלנו, וננצל כמה שיותר את הזמן איתם ותבוא לפרוק כאן את העצבים שלך כמה שיותר, בשביל זה אנחנו כאן

למעלה