רעש בין 2 ל-4

../images/Emo46.gifרעש בין 2 ל-4

אם עושים רעש בין 2 ל-4, מותר להתקשר למשטרה? היום, ב3:30, מישהו בבניין הצמוד שם מוזיקה בפול ווליום. מאד מעצבן, והעיר אותי משינה.... מה ניתן לעשות?

ניטרוי

New member
חשבתי שמדובר בשעות הלילה

אבל בכל מקרה לא אהבתי את התגובה שלך - זוהי הטפה שלא במקומה. אולי אלו שעות העבודה שלך מחוץ לבית, אולי השעות של מישהו אחר הן אחרות? ואולי רבות יותר? טוב בשלוש וחצי בצהריים לא הייתי טורחת עם המשטרה. אם זה היה נהפך להרגל היתי מאתרת את המקור ומבקשת לדחות את החגיגה ולהתאפק חצי שעה.

באמת תשובה ידידותית, אבי

סתם לאיזון - אני עובדת הרבה יותר קשה מרוב סובבי, אבל הרבה פעמים בבית ונחה בין 2-4. אלו שעות מנוחה והרעשה היא עבירה על החוק. מי שזה מפריע לו/ה, יכול/ה להזמין משטרה. בזכות ולא בחסד.

מאיפה יש לך את החוצפה להחליט מה אני עושה או

לא עושה?? אני עובדת מהבית, גם בהריון, גם עם ילד קטן, גם..... במחשבה שניה, לא חייבת לך זום הסבר. אם אין לך משהו חיובי לתרום, שמור על הפה שלך.

משיייי

New member
אל תתיחסי כבר שמתי לב

שלבן אדם קשה בחיים שימי לב לתגובות אחרות תביני

deja vu 23

New member
חח

האמת שאני יכול להבין את אבי. אני לפעמים מסתובב באחוזה או ברננים בשעות היום (בוקר, צהריים) ומדהים אותי כמה אנשים מסתובבים בקניון. אנשים צעירים. מה זה, רק ההורים שלי ואני עובדים ברעננה? (יש לציין שאני עובד במשמרות).

ניטרוי

New member
זה נשמע כמו סיפורי חלם

יש סיפור על כמה אנשים שיצאו לטיול וכדי להיות בטוחים שאף אחד לא חסר הטילו על אחד מהם לספור אותם. תמיד יצא שחסר אחד. הסיבה - כל מי שספר ספר את כולם פרט לעצמו. בעודך מסתובב ורואה אנשים מסתובבים שים ראי. אולי גם אלה שרואים אותך מסתובב חושבים - מה זה רק אנחנו ומשפחתנו עובדים?

deja vu 23

New member
שטויות

אני עובד בשירות לקוחות במשמרות. ההורים שלי עובד כל יום מבוקר עד ערב. המון אנשים לא עובדים ברעננה. זו עובדה.

ניטרוי

New member
לפי הלוגיקה הזו המון אנשים לא עובדים בארץ

כי גם רחובות וקניוני תל אביב, ירושלים וכו' מלאים אנשים מסתובבים.

BellA עלמה

New member
המו אנשים לא עובדים ברעננה

לא נראה לי הגיוני או שאתה מתכוון שהם עובדים מחוץ לרעננה כי רעננה היא עיר לא זולה לחיות בה ואם לא עובדים לא נראה לי שאפשר להסתדר מה גם רעננה ידוע כעיר לאנשים במעמד סוציואקונומי בינוני עד גבוה

ארזS

New member
שאלה :

האם מישהו כאן יודע כמה מבין תושבי רעננה לא עובדים בכלל בישראל אלא בחו''ל ? אני לא מתכוון לנסיעות עבודה פה ושם. אני מדבר על אנשים שיוצאים מהבית ברעננה בכל יום שני לפנות בוקר [כדי להספיק לטיסות] וחוזרים בימי שישי. לי אישית, מקרה הידידים הקרובים יש 7 כאלה, ואני לא מכיר כל כך הרבה אנשים ברעננה... וחוץ מזה יש ברעננה גם לא מעט אנשים במעמד סוציואקומוני נמוך עד נמוך מאוד.

lulyK

New member
חשבתי שאי אפשר לעשות כלום, אני טועה?

משפצים את הדירה מתחתינו ומרעישים איומות כ-13 שעות ביום (7-20). כולי תקווה שהעבודה סביב השעון תגרום להם לגמור עניין מהר.

shian

New member
בתור מישהי ששיפצה לאחרונה

זה עניין בעייתי גם כי בדרך כלל נמצאים בלחץ של זמן כניסה לדירה וגם כי אפשר הרי להביא פועלים ולהוציא אותם להפסקה לשעתיים בצהריים. אני יודעת שזה רעש, לכלוך ובלאגאן אבל תתנחמי בזה שכך זה ייגמר מהר.

למעלה