אבל בכל מקרה לא אהבתי את התגובה שלך - זוהי הטפה שלא במקומה. אולי אלו שעות העבודה שלך מחוץ לבית, אולי השעות של מישהו אחר הן אחרות? ואולי רבות יותר? טוב בשלוש וחצי בצהריים לא הייתי טורחת עם המשטרה. אם זה היה נהפך להרגל היתי מאתרת את המקור ומבקשת לדחות את החגיגה ולהתאפק חצי שעה.
סתם לאיזון - אני עובדת הרבה יותר קשה מרוב סובבי, אבל הרבה פעמים בבית ונחה בין 2-4. אלו שעות מנוחה והרעשה היא עבירה על החוק. מי שזה מפריע לו/ה, יכול/ה להזמין משטרה. בזכות ולא בחסד.
האמת שאני יכול להבין את אבי. אני לפעמים מסתובב באחוזה או ברננים בשעות היום (בוקר, צהריים) ומדהים אותי כמה אנשים מסתובבים בקניון. אנשים צעירים. מה זה, רק ההורים שלי ואני עובדים ברעננה? (יש לציין שאני עובד במשמרות).
יש סיפור על כמה אנשים שיצאו לטיול וכדי להיות בטוחים שאף אחד לא חסר הטילו על אחד מהם לספור אותם. תמיד יצא שחסר אחד. הסיבה - כל מי שספר ספר את כולם פרט לעצמו. בעודך מסתובב ורואה אנשים מסתובבים שים ראי. אולי גם אלה שרואים אותך מסתובב חושבים - מה זה רק אנחנו ומשפחתנו עובדים?
לא נראה לי הגיוני או שאתה מתכוון שהם עובדים מחוץ לרעננה כי רעננה היא עיר לא זולה לחיות בה ואם לא עובדים לא נראה לי שאפשר להסתדר מה גם רעננה ידוע כעיר לאנשים במעמד סוציואקונומי בינוני עד גבוה
האם מישהו כאן יודע כמה מבין תושבי רעננה לא עובדים בכלל בישראל אלא בחו''ל ? אני לא מתכוון לנסיעות עבודה פה ושם. אני מדבר על אנשים שיוצאים מהבית ברעננה בכל יום שני לפנות בוקר [כדי להספיק לטיסות] וחוזרים בימי שישי. לי אישית, מקרה הידידים הקרובים יש 7 כאלה, ואני לא מכיר כל כך הרבה אנשים ברעננה... וחוץ מזה יש ברעננה גם לא מעט אנשים במעמד סוציואקומוני נמוך עד נמוך מאוד.
זה עניין בעייתי גם כי בדרך כלל נמצאים בלחץ של זמן כניסה לדירה וגם כי אפשר הרי להביא פועלים ולהוציא אותם להפסקה לשעתיים בצהריים. אני יודעת שזה רעש, לכלוך ובלאגאן אבל תתנחמי בזה שכך זה ייגמר מהר.