רעש בין 2 ל-4

ארזS

New member
זה באמת דבר שמאוד מפריע

ובסביבה שלנו שרוב הדירות בה ישנות הרי ששיפוצים והרעשות הן "מצרך יומיומי"...

lulyK

New member
אני באמת מתנחמת בזה

(ובעובדה שלתינוק שלי זה לא מפריע).

shian

New member
אני חושבת שהחוק לא מתייחס לשעות הצהריים

מוכר וכואב. בדירה הקודמת שלי היה לי שכן טינאייג'ר שידעתי מתי הוא לא הולך לבית ספר (או זה קרה הרבה) לפי הדציבלים והויברציות בדירה שלי.עד כמה שאני זוכרת המוקד אמרו שאין להם סמכות לטפל בזה.

ניטרוי

New member
אני חושבת שהחוק מתיחס גם לשעות הצהריים

לפחות לפי השלטים בגנים הציבוריים בתוך שכונות בהם נאמר במפורש שאין לקיים פעילויות וכו' בין שתיים לארבע. לגבי השיפוצים - זה תופס גם . אם בעל הבית רוצה שזה יגמר מהר וזה בד"כ אינטרס משותף לדיירים, הוא אמור לעניות דעתי ליידע מראש ולצפות להבנה ושיתוף פעולה.

shian

New member
ציטוט מחוק כנוביץ:

מתייחס למספר נושאים שהועלו כאן בפורום: תקנות למניעת מפגעים (התשכ"ו- 1966) - מניעת רעש על-פי תקנות אלה : |לא יפעיל אדם, בדרך עירונית, צופר או אמצעי אזהרה כיוצא בזה מרכב, אלא אם הדבר היה דרוש לשם אזהרה למניעת סכנה. לא ישיר אדם, לא יצעק ולא יפעיל כלי נגינה, מקלט רדיו או טלוויזיה, רשם-קול, רם-קול וכו' בין השעות 14:30 לבין 16:00 ובין השעות 23:00 לבין 6:00 באיזור מגורים. לא יבצע אדם עבודות תיקונים או שיפוץ בין השעות 22:00 לבין 6:00 בבניין המשמש למגורים. לא יפעיל אדם מכונות המונעות בכוח מיכני לצורך חפירה, בנייה וכד' בין השעות 19:00 לבין 6:00 באיזור מגורים. לא יטלטל אדם פחי אשפה, מיכלים, חביות וכו' בין השעות 22:00 לבין 6:00 באיזור מגורים. כמובן שחוץ מחוקים יש התחשבות אנושית ובמיוחד בשכניך לבניין אבל פה זה תלוי כמובן באופי של כל אדם. כשאני שיפצתי הפועלים הגיעו בסביבות שבע - שבע וחצי ועבדו עד 15:00. בטוח שזה לא היה תענוג גדול לשכנים אבל דאגנו לנקות את המעלית והשטחים הציבוריים כל יום כדי לא לגרום לכעסים מיותרים.

משיייי

New member
בזמנו שהתנדבתי במא"Z

היו מתקשרים והיינו שולחים ניידת לאיזור תנסי לפעם הבאה

למעלה