תגידו לי, זה נראה לכן הגיוני שג'סטין ביבר

די! פגשתם אותם?!!!!! תמונות בבקשה ודיווח מה

היה!!! וואלה, התוכנית של ריי איך אהבתי אותו! ג'ייסון אמר שם שיש לו ידידה בישראל לא?

אני לא פגשתי אותם ! חני ועפרה כן

ובתוכנית של ריי קוקס ג'יי לא אמר שיש לו ידידות פה. פםשוט בקהל יש 2 ישראליות שיושבות איתם בשמיכותוג'יי אומר שם שהם צריכים לבוא לישראל

אני ממש לא מבינה למה יש לו מעריצות

הוא נראה כמו ילדה קטנה, הכי לא סקסי בעולם ומי שחושבת שהוא כן זה פדופיליה
בקשר לבנים שלנו, חלק מהבנות שהיו כאן הלכו להופעה שלהם עם כרזה "we came from Israel to see you" או משהו בסגנון מעניין אם הם ראו את זה... בנות????

orlyshka1

New member
היינו עם כרזה

שכתוב עליה c'mon c'mon take that to israel אבל נראה לי שהם הכי ראו את שני הדגלים שהחזקנו בשורה הראשונה.... אני בטוחה שהם יודעים שיש להם מעריצים מישראל. כמו שיש להם מעריצים מ... אנערף, סינגפור, לבנון ועוד ועוד. הם לא יכולים לבוא לכל מקום, אם הם מראש מגדירים את הטור כטור אירופי.

בקרקס היינו

עם השלט הזה ובאולטימט אני והילה היינו עם שלט שכתוב בו we came all the way from ISRAEL was bloddy worth it ואני יודעת בבירור שגארי והווארד קראו אותו. היינו מול הבמה של הביטלס מדלי וגארי קרא את השלט תוך כדי השירה והתבלבל, זה היה מגניב!

ronaldiniho3

New member
אני מאוד מקווה שאולי כן מנסים להביא

את טייק דאת ורובי לארץ. אם את ג'סטין ביבר הנוראי מביאים לפה (נכון, הוא הדבר החם ביותר במיינסטרים, אבל טייק דאת לא? ההצלחה של האלבום החדש והטור מטורפת ברמות), אז למה לא לנסות להביא את טייק דאת + רובי וויליאמס בפעם הראשונה בישראל? אני לא מאמין שביבר ימלא את פארק הירקון, טייק דאת בנוסף לרובי וויליאמס (רק רובי לבד ימלא) יביאו הרבה יותר מביבר. טוב נו, אני יכול רק לקוות... אוי אם רק יכולתי לטוס לאחת ההופעות באנגליה

danielb154

New member
הוא ימלא יותר מטייק דאת..

כי אצלו המעריצות הן ילדות קטנות שיבכו להורים שלהם שייתנו להם ללכת וההורים ייתנו(לרובן)וכמו שמורי אמרה אצל טייק דאת רוב המעריצים כבר גדולים ויש להם הוצאות אחרות על ילדים למשל,או שהם סתם מתקמצנים חח,ויש כאלה שאוהבים את רובי אבל לא מודעים לכך שהוא בטייק דאת

הם לא יבואו...

מכל הסיבות שנאמרו כאן!!!! עצוב אבל זה מה יש... ובגלל זה יש לי כרטיסים לפאקינג סאנדרלנד

Hadar07

New member
ממש מעצבן

לצערי מצב המוזיקה מעיד היום שככל שאתה לא יודע לשיר ככה אתה מצליח יותר וההוכחות הן ביבר, קאשה וקייטי פרי למיניהן
יש כל כך הרבה זמרים מוכשרים שלא זוכים לפרסום וחבל, נקווה שהמגמה הזאת תשתנה מתישהו. מצד שני מסכימה עם מורי שזה הגיוני שהוא בא כי יש לו מלא מעריצות ילדות שאוהבות אותו אז כנראה שזה נחמד להן, אנחנו נמשיך לחכות כנראה.

danielb154

New member
זה לא קשור רק לכישרון שירה..

מראה חיצוני וכמה באזז ייצרו ה''סקנדלים'' שלהם זה גם בכל העסק הזה..אבל זה לא כולם,באמריקה זה יותר ככה,אבל תמיד אפשר למצוא כאלה שאשכרה יש להם כישרון ולא צריכים יותר מזה כדי להצליח,ויש המון כאלה

למעלה