Principesa Reut
New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif כולם לפה ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
תראו אנשים... אני חולה, וכואב לי הראש כמו שבחיים לא כאב. ממש חבל שבמצבי העגום אני צריכה להתעצבן מכם... לאחרונה נראה כאילו כל אחד ואחד מכם מנסה להראות לכולם את כישוריו בהתנהגות תינוקית... מה אתם מנסים להוכיח פה
לרוב האנשים שכותבים בפורום הזה יש בעיה עם אחד\אחת השחקנים בסדרה... ומותר שלכל אחד יהיה דעה משלו
אבל בשביל מה צריך לרדת על השחקנים שאת\ה לא אוהב\ת
בכוונה לעצבן אחרים
אני למשל, שונאת את צ'ריטי. אבל ממש שונאת אותה... אני מקבלת את העובדה שיש כאן לא מעט אנשים שאוהבים אותה, ושימו
לזה שלא פתחתי אף פעם שרשור נגד צ'ריטי. מרטימי היקר - מה עוזר לך שאתה פותח שרשורים עם תמונות של תרזה כ"קוף"
אם זה גורם לך הנאה, באמת שאין לי שום התנגדות שתכין לעצמך תמונות כאלה, אבל אל תחלוק את זה עמנו, כי כל תמונה דומה או בכלל כל הודעה שלך שיורדת על אחת הדמויות באופן כזה תמחק בלי הודעה מראש. נראה כאילו אתם עושים אחד לשני 'דווקא'.. "אה, היא אוהב את לואיס, אז אני דווקא ארד על לואיס ואקרא לו קוף כדי שהיא תעלב..." אני מזכירה לכם שיש לי את היכולת לחסום, ואני שונאת להשתמש בזה, אבל לא תהיה לי בעיה לחסום מי שיעבור את הגבול..
תראו אנשים... אני חולה, וכואב לי הראש כמו שבחיים לא כאב. ממש חבל שבמצבי העגום אני צריכה להתעצבן מכם... לאחרונה נראה כאילו כל אחד ואחד מכם מנסה להראות לכולם את כישוריו בהתנהגות תינוקית... מה אתם מנסים להוכיח פה