כולם לפה

Principesa Reut

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif כולם לפה ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

תראו אנשים... אני חולה, וכואב לי הראש כמו שבחיים לא כאב. ממש חבל שבמצבי העגום אני צריכה להתעצבן מכם... לאחרונה נראה כאילו כל אחד ואחד מכם מנסה להראות לכולם את כישוריו בהתנהגות תינוקית... מה אתם מנסים להוכיח פה
לרוב האנשים שכותבים בפורום הזה יש בעיה עם אחד\אחת השחקנים בסדרה... ומותר שלכל אחד יהיה דעה משלו
אבל בשביל מה צריך לרדת על השחקנים שאת\ה לא אוהב\ת
בכוונה לעצבן אחרים
אני למשל, שונאת את צ'ריטי. אבל ממש שונאת אותה... אני מקבלת את העובדה שיש כאן לא מעט אנשים שאוהבים אותה, ושימו
לזה שלא פתחתי אף פעם שרשור נגד צ'ריטי. מרטימי היקר - מה עוזר לך שאתה פותח שרשורים עם תמונות של תרזה כ"קוף"
אם זה גורם לך הנאה, באמת שאין לי שום התנגדות שתכין לעצמך תמונות כאלה, אבל אל תחלוק את זה עמנו, כי כל תמונה דומה או בכלל כל הודעה שלך שיורדת על אחת הדמויות באופן כזה תמחק בלי הודעה מראש. נראה כאילו אתם עושים אחד לשני 'דווקא'.. "אה, היא אוהב את לואיס, אז אני דווקא ארד על לואיס ואקרא לו קוף כדי שהיא תעלב..." אני מזכירה לכם שיש לי את היכולת לחסום, ואני שונאת להשתמש בזה, אבל לא תהיה לי בעיה לחסום מי שיעבור את הגבול..

soapsfan

New member
ואת צודקת

מותר שכל אחד תהייה דעה משל עצמו בנוגע לשחקנים,אבל לא צריך בכוונה כל הזמן להעיר הערות מיותרות וסתם לעצבן..לא אוהב את דמות X? קלטנו!לא צריך כל שרשור ושרשור להעיר הערות מיותרות בנוגע אליה,לשים תמונות מיותרות ובנוסף להרוס את הגלריות..

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאת צודקת רעות../images/Emo45.gif

אני בכולופן ממש מצטערת אם אמרתי משו שפגע והעליב פה מישהו.. אני לא עשיתי בכוונה או כדי לעשות דווקא..אלא סתם כי רציתי והתחשק לי.. אני מצטרעת...

python 4

New member
רעות,../images/Emo24.gif

את צודקת מאה אחוז, אבל תקראי רגע את ההודעה הזו. אני מקווה מאוד שלא התכוונת לזה, כי אז תצטרכי לחסום את עצמך ואז מה אנחנו נעשה בלעדיך? תראי, את יכולה להגיד מה שאת רוצה על צ'רי או על שרי, אבל לואיס? עד כאן.

Principesa Reut

New member
המממ....

לא אמרתי שום דבר רע על לואיס
אני אוהבת אותו והוא חמוד וכל זה... אבל עם כל הכבוד הוא לא מגיע ל*** של אדו... בוא פשוט נסכם שג'ייסון ווילס
יותר שווה משניהם ונסגור עניין
אך.... ג'ייסון ווילס....
יודעים משו
תנו לי לנסח את ההודעה שלי מחדש. כל מי שאוהב את לואיס וחושב שהוא אלוהים - סבבה. לדעתי האישית ג'ייסון ווילס + אדו יותר שווים ממנו, אבל זאת כמובן רק דעתי
וכמו שכבר אמרו פה - ביוטי איז אין די אייז אוף דה ביהולדר

python 4

New member
עצרררררררררררררייייי!!!!!!!!!!!

מי זה הבחורון הזה ואיפה החבאת אותו עד עכשיו? רעות אני מזועזע ממך.

Principesa Reut

New member
בוסקו../images/Emo70.gif

הדמות שלו מושלמת
איזה חמוד הוא בסדרה
(וגם בחיים
) ויש לו חברה בפרקים של ארה"ב (שאת כולם ראיתי
) אבל אנחנו לא נדבר עליה כי אין מישהי ששונאת אותה יותר ממני

LauraLF

New member
מאמינה לך

בן כמה הוא ד"א.? אני אוהבת גם את אדי סיבריאן... מתוקי!

Principesa Reut

New member
וול...

ציטוט של ג'ייסון:
Don't even DARE talking about my birthday... GOD i'm so old
ולכן אנחנו לא נדבר על הגיל שלו
... דאם למה כל המושלמים חייבים להיות זקנים
הממ... בואו רק נגיד שהוא יותר צעיר מלואיס... אבל לא בהרבה
ולגבי אדי -
אבל מה נסגר עם הגומות חן

LauraLF

New member
אדי

הוא כל כך יפה אלוהים.... הוא היה הגבר הסקסי ביותר של 1999 ואני מבינה למה... חח...מסכן הוא מרגיש זקן...:/

Principesa Reut

New member
פייתון, תכיר - ג'ייסון ווילס,

המשחק את התפקיד של בוסקו במשמרת שלישית. אני מאוהבת בו קשות
אפשר להגיד שאני רואה משמרת שלישית בעיקר בגללו.. אה
וד"א
פגשתי אותו
טסתי עד לניו יורק רק כדי לפגוש אותו
*משוגעת*

python 4

New member
אהממ. |סמיילי עם מבט סתמי|

בוסקו. ראיתי פעם כמה פרקים של משמרת שלישית (כשזה רק התחיל.. נראה לי סדרה טובה אבל משום מה לא התמדתי איתה) ולא התפעלתי במיוחד מבוסקו. הוא עד כדי כך...?

למעלה