כולם לפה

Principesa Reut

New member
עד כדי כך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל היומן שלי (אחד מהיומנים המושקעים, נשבעת לך, אני עובדת עליו 24 שעות ביממה) מוצף בציטוטים שלו מפרקים..
יש לו דמות מושלמת

אחותי, אהלן אהלן...

או שמא אני צריך לומר - הכל טוב איתך?????? האמת שגם אני ראיתי ת'עונה הראשונה של "משמרת שלישית" אבל אחריה לא ראיתי יותר כי לא הסתדר וגם לא כ"כ התחשק. אבל הג'ייסון-בוסקו הזה גם היה (ד"ר??) קולין הצייר החבר המסומם של קלי וואלרי!!!!

python 4

New member
רעות,

חבר המושבעים עדיין אינו משוכנע בחפותו של הנאשם. תעלי את התמונה הכי קורעת שלו שאת יכולה למצוא, ואז נשפוט.

Principesa Reut

New member
המממ...

קורעת מאיזו בחינה
יש לי תמונות מדהימות שלו, תמונות מצחיקות שלו, תמונות שכשאתה מסתכל עליהן אתה מודה לאלוהים שהוא המציא מישו כזה... מה אתה בוחר

python 4

New member
תראי לי את התמונה

שכשאני יראה אותה אני יחשוב "לואיס מי??"

בוסקו לשילטון

כן גם אני כמו הרבה אחרות מאוהת קשות בבוסקו אני מתה להיות פיית עם היית פיית ממזמן הייתי זורקת את פרד ואונסת את בוסקו

moran14h

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif../images/Emo121.gif../images/Emo26.gif../images/Emo110.gif

מסכימה איתך! לא צריך לרדת על שחנים רק כדי לעצבן אחרים! אני כל הזמן מקללת את צ'ריטי ואיתכם סליחה!

הצילצול

New member
../images/Emo31.gif

גם אני יכולה לבוא לפה ולהתפרץ על כולם פה שאני חולה!!! אבל אני לא עושה זאת, בגלל שאת לא מרגישה טוב זה לא אומר שאנחנו צריכים לחטוף פה! שתחלימי נדבר!!!!!

Bow Wow4

New member
את בכלל מתפלאת???

אמרתי ואומר זאת שוב: רעות לא מתאימה לנהל את הפורום הזה. היא לא בוגרת מספיק (תרתי משמע) בשביל משימת הניהול והיא מנפנפת בשרביט החסימה שלה ללא היכר. אבל אל דאגה, התלוננתי כבר להנהלה ואני מקווה שהם יעשו משהו בנידון. שלא לדבר על זה שהיא כבר חסמה אותי 4 פעמים בלי סיבה מוצדקת ועוד התלהבה מזה אחר כך. ועל זה שהיא נוטשת את הפורום לזמן לא מוגבל בטענה שאין לה זמן, כביכול. מסקנה: לרעות אסור לנהל פורומים!! כל אחד יהיה מנהל יותר טוב ממנה. אפילו סואפספן.

הודעה לבאו וואו4

למרות שבטח כשתקרא את ההודעה כבר תהיה באו וואו78, תשמע: אתה חייב לעדן קצת את ההודעות שלך. זה שתשמיץ פה את המנהלת לא יעזור לך כל כך, ואתה בטח לא תקבל את משרת מנהל הפורום (מה שנראה לי שאתה מנסה לעשות). גם יציאות כמו "אפילו סואפספן עדיף" לא ממש נשמעות טוב. מה ניסית להגיד בזה? תעזוב את ההנהלה כמו שהיא כרגע, אני לא רואה צורך להחליף את המנהלת רק בגלל שהיא חסמה אותך כבר כמה פעמים. ואל תגיד לי שאני עצבני מדי, כי תאמין לי שכתבתי את ההודעה הזאת בשיא הרוגע, ואין לי שום רצון פה להתסיס את המצב. אם יש לך בעייה עם המנהלת, תנסה להסדיר אותה איתה, ולא להגיד שצריך להחליף אותה.

Bow Wow4

New member
חח...כנראה שלא הבנת אותי

אני לא חושב שאתה עצבני, רק כל ההודעות שלך הצחיקו אותי: "צ'ריגל עיצבנו אותי היום! איב וג'וליאן עוד יותר עצבנו אותי היום שואיס אפילו עוד יותר עצבנו אותי היום"... מבין? ובקשר לרעות - יש תופעה בפורומים האלה שכשאתה מדבר על חברים אחרים בפורום לא קורה לך כלום אבל שאתה מעיז להעביר ביקורת על המנהל/ת אתה ישר נחסם (ע"ע פורום משוב+אופרות סבון) והם אפילו לא טורחים להכחיש. אתם צריכים להבין שזאת רק סדרה וזה רק דמויות פיקטיביות וזכותי לא לאהוב כמה דמויות ולשים במקום הפרצוף שלהם תמונה של קוף. זאת סיבה לחסום? 4 פעמים??? ולא - אני הולך לצבא אז אני לא רוצה ולא יכול לנהל אף פורום - לא תודה. שאני אומר שאפילו סואפספן יהיה מנהל יותר טוב - תבין עד כמה רעות היא מנהלת לא טובה. וחוץ מזה לבחור יש יותר מדי זמן פנוי... ובנוסף הוא מלקק לכל המנהלים ככה שלא נראה לי שתהיה בעיה לתת לו את התפקיד.

soapsfan

New member
הערות מטומטמות שכאלה

הן חלק מהסיבה שחוסמים אותך.אולי כשתלמד להתנהג ולדבר כמו בן אדם אז לא יחסמו אותך.חוץ מזה,אפילו אחרי שרעות כתבה הודעת הסברה וזההירה אותך אתה הרסת את השרשור.אז חסמו אותך.אבל אתה חוזר במיליון שמות משתמש,מציק למנהלת,הולך לפורומים אחרים שהיא מנהלת ומקלל אותה.. וכפי שאמרו לל הנהלת תפוז-במידה ותמשיך ככה,הם ידאגו לחסום אותך,וזה הכל.

soapsfan

New member
כללי התנהגות בפורומים

שפה ותכנים "אין להשתמש בשפה בוטה, גסה או מעליבה; הודעות שמטרתן העלבה אישית יוסרו על ידי הנהלת הפורום. יש להימנע משימוש בתכנים הכוללים שימוש בשפה בוטה, גסה או מעליבה. הפצת מידע ג. אין להעלות לפורומים תכנים שמטרתם לפגוע או לשבש מטרת הפורום או משתתפיו. פגיעה במשתמשים אחרים פגיעה במזיד או שלא במזיד במשתמשים אחרים, העלאה של וירוס במזיד לפורום, תגרור סילוק המשתמש. אתה רוצה לומר לי שלא עברת על אף אחד מהחוקים המופיעים בהודעה הזו?

תגובה

תראה, סואפספן יכול להיות מנהל טוב לדעתי, לא בגלל שיש לו זמן פנוי או שהוא מלקק למנהלים, כי הוא לא. רק בגלל שיש לו ידע בנושא, הוא צופה בסדרה די בקביעות, ויש לו הרבה מקורות ואתרים לקחת מהם מידע על הסדרה. אין לך מה להשמיץ אותו כרגע. ולגבי התמונות קופים ששמת, לא הייתה לי בעייה עם זה בהתחלה, אבל עשיתי את זה יותר מדי, וזה התחיל להיות מעצבן (וראית שיש לזה תגובות שליליות).

moran14h

New member
ידעתי שבקרוב נראה BOW WOW4!

זוכר שאמרתי לך אתמול? אתה חסר תקנה!!! ::מצקצקת בלשוני::

Principesa Reut

New member
../images/Emo4.gif

לא הבנתי על מה אתה כועס.. לא התפרצתי עליכם כי הייתי חולה, אלא בגלל כל הריבים שהלכו פה בזמן האחרון שהיו ממש לא לעניין (נו באמת, ריבים על תרזה נראים לך מוצדקים
היא דמות בטלויזיה
) מצטערת אם אתה מרגיש ש"חטפת" ממני... זה לא היה נזיפה... אני גם לא חושבת שזה התפקיד שלי "לנזוף" בכם... וד"א - החלמתי

shuis4ever

New member
ר-ע-ו-ת../images/Emo70.gif

שמחים שחזרת! קחי את ה-
שלנו על חשבון ה-
והנה עצה קטנה- יש אנשים(או שמא ילדים?) שממש לא שווים את היחס שלך. חבל על המאמץ.

למעלה