אני עצבנית! כנסו

lilithmm

New member
תרשה לי להזכיר לך

שלא מזמן אמרו לא רחוק מכאן זה רק כושי, ועוד יותר לא מזמן ועוד יותר קרוב אמרו זה רק יהודי (וכי למה? כי היו מליונים?) יש במשטרה משרד שעוסק בהתעללות בבעלי חיים, כמוכן אגף שלם במשרד לאיכות הסביבה. וכפי שאמרתי, כבר קיבלו קנסות על התעללות בדגים. נכון שדג זו חיה מאוד שקטה ועדינה. זה עדיין לא נותן לבני אדם זכות להתעלל בהם ולהחזיק אותם בתת תנאים.

חס וחלילה גם אני נגד זה

אבל לא צריך ליבכות ביגלל דג! ומה אתה ביכלל מקשר בין גיזענות לבעלי חיים??? אתה רוצה להגיד לי שיש אנשים שאומרים: וואי אני שונא את הגזע הציקליד בוא נהרוג אותם? אם יש איזו שהיא היתעללות בביתי זה שאני נותן לנחש שלי עכברים קנים שרק נולדו.. וזהו אני לא מיתעלל בחיות.. פשוט דגים זה לא סיבה ליהות עצוב שמת לך אחד.... לך לחנות ותיקנה אחר.. לקיפודית ים: את בטח סתם איזה היפית כזאת שבעד שלום וכל השיט הזה... למה את צימחונית??? אם את חיה לפחות תהני מטעם החיים בשר!! ואני ממליץ גם על חזיר..(סתם!)

הנה התחלנו...

הדיעות הפוליטיות ודעותי על שלום בפרט אינן מעניינך. והסיבה שאני צמחונית היא שאני בכלל לא אוהבת טעם של בשר, ואני מעדיפה את הפרה במרעה ואת הדג במים. ואם אני חיה, אני נהנית מטעם של סלט ירקות או שוקולד. אם אתה שומר כשרות או לא- זה עניינך. ואתה יודע מה, אם למישהו או מישהי בא לבכות בגלל דג, שיבכו! בפעם האחרונה שבדקתי, מדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית. ועובדה, שיש קשר בין גזענות לבעלי חיים, כפי שהוכח. אז עצתי לך... שתה כוס מים, תירגע, ותתחיל לחשוב פעמיים אם כדאי לך לגדל דגים. השאלה היא אם זה בכלל יעזור, כי הרי ברור שלא ממש אכפת לך מהם. אני.

סימסית

New member
קיפוד מהכנרת יש לי שאלות אלייך...

אבל רציני! זה שהוא דג זה אומר שהוא לא יצור חי? זה שהוא לא יכול לדבר לצעוק (הוא כן,אבל אתה לא יכול לשמוע...)זה אומר שאין ל רגשות? זה שהוא "רק" יצור קטן ש"כל"מה שהוא יודע לעשות(לדעתך או לא...)זה לשחות,זה אומר שהוא לא אוהב את החיים שלו? זה שהוא לא יכול לשמש לתעסוקת בני אדם(חוץ מהסתכלות)זה אומר שאין מה להשקיע בחיי היצור?? מה הקטע בלשים דג קרב בכוס??שיקנו קערה גדולה יותר(זה לא עולה יותר מ-2 ש"ח)וישימו אותו שם!!!אבל בחיית!נכון דג קרב חייו אקווריום קטן אבל לא עד כדי כך שהוא לא יוכל לזוז!! גם לנו היתה חנות חיות כזאת מחורבנת ומצ'וקמקת ששמו בה דג קרב בכוסות,ולדגים לא היה מקום לזוז,אז חברה שלי צרחה עליהם שאם הם לא ישלטו במצב של החיות שלהם היא תקרא למשטרה,ומה נראה לכם שהם עשו???סידרו כמו טט'ל'ה!!!

דנותה

New member
אף בעל חיים לא ראוי לחיות כך!!!!

לי אין דגים בבית. גם לא יהיו לי. אני מעדיפה את הדגים בים. אף חיה לא ראויה לחיות בתנאים כאלו. לא קופי מעבדה, לא דגים שבאקווריום, לא כלבים, חתולים, יונים, סוסים ודובים שבקרקס. זו התעללות, לשמה!!! אין הצדקה להתעלל בחיות רק לשם בידורו של האדם!!!

לדווח

כתבתי כאן כבר בעבר, לגבי תלונות נקודתיות שקשורות לאחזקת בעלי חיים בפינות חי, חנויות וכד' - הבטיחה (ואני מקוה שזה גם מתקיים) הממונה על חוק צער בע"ח במשרד החקלאות. אם את רוצה דוא"ל, תכנסי לכרטיס שלי ותשאירי הודעה. פשוט לא מרשים לי לפרסם דוא"ל בפומבי בפורום. תעשי זאת, ותנדנדי עד שיגידו לך מה הם עשו. (לא יעזור לדג רק אם נתעצבן)

למעלה