אלה... כמו שאומרים ב"וואי בלילה"- קבלי ב-י-ט-ו-ל!
H h o l l o w New member 13/3/03 #21 לא!!! למה היא עושה טוב? הרי אמרת... שבא לך לריב איתה, ואמרת שאת מתה שהיא תגיב ואז ביקשת ממני שאני אעזור לך ליפול עליה
לא!!! למה היא עושה טוב? הרי אמרת... שבא לך לריב איתה, ואמרת שאת מתה שהיא תגיב ואז ביקשת ממני שאני אעזור לך ליפול עליה
S shabluELLA New member 13/3/03 #25 חחחחחחחחח מנייאק ככה אתה מלכלך עליי? אחרי כל מה שעברנו ביחד? אחרי כל הפעמים שעזרתי לך להכחיש שאתה הומו למרות שאני יודעת את האמת..., אחרי כל הפעמים שהגנתי עלייך מפני ילדי קטנים יותר שרצו להרביץ לך? ככה אתה מתנהג? אתה פשוט כפוי טובה!!!
חחחחחחחחח מנייאק ככה אתה מלכלך עליי? אחרי כל מה שעברנו ביחד? אחרי כל הפעמים שעזרתי לך להכחיש שאתה הומו למרות שאני יודעת את האמת..., אחרי כל הפעמים שהגנתי עלייך מפני ילדי קטנים יותר שרצו להרביץ לך? ככה אתה מתנהג? אתה פשוט כפוי טובה!!!
H h o l l o w New member 13/3/03 #22 לא!! למה היא עושה??? הרי אמרת... שבא לך לריב איתה, ואמרת שאת מתה שהיא תגיב ואז ביקשת ממני שאני אעזור לך ליפול עליה
לא!! למה היא עושה??? הרי אמרת... שבא לך לריב איתה, ואמרת שאת מתה שהיא תגיב ואז ביקשת ממני שאני אעזור לך ליפול עליה
A anava1 New member 13/3/03 #27 ../images/Emo6.gif אני במקומה הייתי מרביצה לך! אבל במקומי אומרת ש...פעם הבאה שלשבלואלה משעמם...תעשו ביחד את שבועת הצופים או משהו...שלא יהיה משעמם!
../images/Emo6.gif אני במקומה הייתי מרביצה לך! אבל במקומי אומרת ש...פעם הבאה שלשבלואלה משעמם...תעשו ביחד את שבועת הצופים או משהו...שלא יהיה משעמם!