Nop-Nop

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

אני לא ידעתי.. שיש חברון שמתעללות בחיות, איך? איך אפשר?! איך אפשר.. להביט בענים של קוף, נמר, חתול, שפן, עכבר.. או כל חיה אחרת, ואז.. להרוג אותה? אי-אפשר!!! רק אנשים שאין להם לב מסוגלים להרוג אותם! שימותו כל האנשים שעושים ניסוים בבעלי-חיים!!! אני באמת.. לא מבינה, למהההה??!! אני שונאת את כל מי שעושה את זה!!!!!!!!!!!!!!!!! שיחנקו בגיהנום!!!!!! תמותו אמן!!!!!! (אלו שעושים ניסויים) אווווף! אני עומדת לבכות.. א... אני... בוכה...
בבקשה, תרשמו לי איזה חברות עושות ניסים בבעלי-חיים, ואני אדאג להעיף אותם מביתי, ולא לקנות אותם שוב!

shanty.G

New member
שלום Nop-Nop

אני מצרפת לך קישור למדריך הקוסמטיקה של האגודה הישראלית נגד ניסויים בבעלי חיים. עוד מעט ייצא מדריך חדש ומעודכן עם פירוט של יותר חברות "טובות ו"רעות" (שמפו פנטן של פרוקטר & גמבל, למשל). יש שם פירוט לגבי שמפו, קרמים שונים וכו´. את יכולה להבדיל בין החברות שעושות ניסויים לבין אלו שנקיות מפשע נורא זה, ע"י סימון קטן בגב המוצר - ציור קטן של ארנב עם X עליו.אלו אינן מבצעות ניסויים בבע"ח. את יכולה להמשיך לטייל משם לאתר של האגודה. אגב, האם את גולשת עם אינטרנט זהב? בקישור תמצאי עובדה מעניינת לא פחות... גם באתר של אגודת אנונימוס תוכלי למצוא חומר מעניין.

למעלה