ואי זה כיף שמזדהים!

אני כל כך מחכה לגדול,לגור עם מי שאני רוצה,להיות עצמאי!! אתה באמת חושב שבסוף אמא שלי תתאים את עצמה לזה..? זה נראה לי מוזר,כאילו היא עושה לי דווקא,שאני אסבול עוד יותר.. גם כל פעם שיש לי קצת מצברוח היא חייבת להרוס לי אותו. אההה..כן,היא חושבת שאני גם מושפע מהאינטרנט....!! "הכול בגלל האינטרנט,תאמין לי אם לא היה לה אינטרנט היא לא הייתה מתנהגת ככה"..היא גם תמיד רוצה לנתק את הנט.\לקחת את המודם. והיא באמת לוקחת... אוך,אני לא סובל אותה.

barak001

New member
...

אני חושב שאמא שלך תתאים את עצמה אחרי השינוי, כי נשמע שהאופי שלה הוא להתאים עצמה לסביבה ול"נורמליות". נראה שהיא רוצה להאשים מישהו - אצלך האינטרנט. אצלי אמא שלי האשימה את החברים שגוררים אותי לכל מיני דברים (זה מעליב אותי כפול, שהיא חושבת שאני אדם נגרר - לחלוטין לא קלטה אותי).

אני לא עונה לה..

אני רק מתעצבן ממנה. כשהיא שואלת למה פונים אליי ככה אני אומר לה "ככה". שהיא שאלה אם יש מישהי מהכיתה שמתנהגת ככה לא הגבתי אפילו וחשבתי על איך להתרחק ממנה כמה שאפשר.. אני לא מסביר להם כי הם אטומים !! ואולי היא שמעה על טל אייזיק\חן אלקובי..

אבא גאה

New member
אתה מכיר אותם הכי טוב

מה להערכתך תהיה תגובתם במידה ותסביר להם? מדוע לדעתך היא שואלת אותך את כל השאלות האלו? ו.......אני מבין שאתה בן 14?

..

המ..אני מעריך ש.."שטויות" "לא נורמלית" "זה יעבור לך" "פסיכית" ?? היא שואלת כדי לדעת..אני חושב.זה למה שואלים שאלות..לא? אבל היא לא מנסה להבין. כן,לפני חודש ומשהו היה לי יום הולדת 14.. :\\

אבא גאה

New member
האם אתה חושב שיש סכנה

שהם "יאסרו" עליך להיות בן? (לא יודע איך אפשר אבל ניחא) או שאולי יעיפו אותך מהבית? עד כמה חשוב לך שהם כן יבינו?

הממ..אני חושב

שיש סיכוי כזה שאם יאסרו עלי להיות בן.. להעיף מהבית?? הממ..לא נראה לי,אני אעוף לבד מתישהו. ושהם יבינו?מצידי שלא יבינו אבל שלא יפריעו לי וימשיכו להציק לי עם השטויות שלהם והאטימות..שיעזבו אותי ! אם הם יבינו הם יתביישו בי . יום אחד אני ואבא שלי היינו במרפאה..איש אחד בא לאבא שלי הם מתחיל לדבר וזה..ואז הוא עשה לו "מי זה הילד הזה?שלך?" ואז אבא שלי אמר לו "לא,אני לא מכיר את הילד הזה".. והאיש אחרי שהוא הבין משהו התחיל לזבל לי ת'שכל להאריך שיער.

Yaara77

New member
חיבוקים נוספים

היי איש צעיר ראשית החיים לטובתך - אתה מתבגר ומתחשל, ההורים מזדקנים ומותשים כל שאתה צריך הוא לצמצם למינימום את סוגי השיחה המעצבנים אותך ולהחליט שלא להתעצבן מכלום בחיים. אתה הרי בדרך לחיות את החלום ! אין מה להסביר להם. הם לא מטומטמים ומבינים היטב. הם פשוט מבועתים ומנסים להרוויח זמן - או שיקרה נס ואתה תפסיק (בחלום הלילה) או שיינתן להם הזמן להתרגל לבן החדש, וזה תהליך ארוך למרבית ההורים. תרצה עוד תמיכה וחברותא - כתוב לי - אנסה לעזור, ולהסתייע גם בחבר נפש שלי - גבר גבר - "סטנדרטי" - שאיכפת לו מאד מצעירים במצוקה. חיבוקים יערה

א ו ף ף ף

New member
../images/Emo24.gif

הי .. קראתי מה שאתה כותב.. קצת מוכר , קצת לא. מין הסתם.. אנחנו הרי גם בגיל שונה. אבל אתה יודע.. אני מתנחמ באלו שכן מצליחים להבין קצת , ופונים אליך כמו שאתה רוצה, בשם שאתה בחרת לעצמך. אפשר אולי לקזז אותם עם אלו שמתעקשים לעשות "דווקא". יום טוב.

Duke Tear

New member
שיי אתה המלך ואין ויכוח בנושא.

אין לי מה להוסיף ,אבל חשוב שתדע את זה, ואני מניחה שלא רק אני מעריכה בכבוד והדר אותך .

למעלה