limi1021

New member
../images/Emo46.gif

בנים....נמאס לי ממכם חבל שאני לא לסבית!!!

limi1021

New member
כן אני רצינית....

בגלל שלא רציתי לקום לסעודת שבת, הכלב רב איתי והלכנו מכות. ברור שלי זה כאב יותר ואני היא שבכתה, אבל הוא ישלם על זה- יכאב לא יותר ממה שלי כאב!!!

מיטללל

New member
זה נשמע ממש רע.....

כמה זמן אתם ביחד ? והעניין של "ללכת מכות" קרה לפני הפעם הזו? את יודעת.. זה לא אמור להיות. אסור שזה יקרה. זה ממש מטורף. ואני לא חושבת שזה בסדר שתהיי עם מישהו שמגיע לרמת ההתנהגות הזו... לגרום לו לשלם על זה.. איך? מה הלאה?

limi1021

New member
../images/Emo39.gifתודה על הדאגה.....

אנחנו כבר קרוב לשנתיים ביחד, ולא הוא אף פעם לא הכה אותי בעבר... אני יודעת שזה לא אמור להיות כך. לעת עתה אני לא מדברת איתו- וניראה מה הלאה.

אמממממממ... אפשר להגיב?

את כואבת וכועסת על חבר שלך, לא על כל הבנים- אז בואי נשים את כל השאר בצד... עכשיו לעניין, כן חבר שלך או לא חבר שלך, כמה דברים: 1) גשי למיון להבדק על המכות. 2) גשי למשטרה עם טופס השיחרור מהמיון. 3) תגישי נגדו תלונה!!! אולי כרגע זה ישמע לך קיצוני, אבל אחרי שידידה מאוד טובה שלי עברה את זה פעם שניה והכרחתי אותה לעשות את זה, אני לא אוהב יצורים כאלה (מכים הכוונה)... צריך לאסור עלייהם להיות חופשיים!!!

limi1021

New member
אתה יודע מה "מצחיק" בזה???

שהוא שוטר. הוא לא השאיר עלי סימנים ולמזלו גם לא כואב לי עכשיו. לפחות לא פיזית... אני לא שונאת גברים זה נאמר ברגע של חולשה, אני מתנצלת. מה שאני מתכוונת לעשות זה לא לדבר איתו ולעזוב אותו...

מיטללל

New member
אני מניחה

שמתישהו השלב של "לא לדבר איתו" יעבור. וגם הכאב של המכה. ואז גם הכעס,,, ואיכשהו תסלחי לו ו"נו זה קרה רק פעם אחת".. אתם כבר שנתיים ביחד, אז אני מניחה שאת נורא אוהבת אותו. אבל באמת אסור שזה יקרה. ואת לא צריכה לנקום בו או "לגרום לו לסבול". (כי זה רק יחמיר. וזה לא משו שצריך "להחזיר" אליו. זה הרבה יותר חמור) אבל את גם לא יכולה להישאר איתו. כי אחרי פעם אחת לרוב באה עוד פעם. ואם זה היה, כנראה הנטיות האלו איפשהו בפנים בפנים אצלו
וזה נורא מפחיד... אני לא יודעת מה להגיד חוץ משאם את מסוגלת-כן-תעזבי אותו. ותזכרי שבאמת לא כל הבנים ככה. בעצם, רוב הבנים ככה. ולא כל הבנים חרא... (משפט שאנחנו כל כך אוהבות להגיד:) אז אני באמת לא יודעת אם את בשלב הזה, אבל אם תפרדי ממנו, לדעתי יש באמת סיכוי שתמצא מישו שמסוגל לשלוט בעצמו, מישהו באמת ראוי. במידה ולא, ואת לא בשלב הזה, באמת תכריחי אותו לקחת איזשהו טיפול, לא לתת לזה להתפתח. להמשיך. (במקרה הזה, הבטחה של "זה לא יקרה שוב" זו רק הבטחה) וזהו. תהיי חזקה. ותרגישי טוב. ותהיי עם חברות שלך בזמן הזה נונ סטופ :)) ותחשבי טוב טוב על הכל. על מה שהיה. על מה שאת צריכה. ועל איך גורמים לסיטאוציה דומה לסיטאוציה הזו לא לחזור שוב לעולם.

מה?????? ../images/Emo5.gif

מיטל- אני חולה עליך אבל אם סולחים על ה"נו זה קרה פעם אחת", זה גורר "טוב גם על הפעם השניה" ובספרות המיקצועית קוראים לזה "סינדרום האישה המוכה"!!!!! לגרום לכך שלא תהיה סיטואציה דומה היא לשים אותו מאחורי סורג ובריח/ניתוק קשר מוחלט!!!!

מיטללל

New member
הכוונה הייתה-

(ולכן זה נכתב ב"") שיש סיכוי גדול שהמחשבה הזו תעבור *לה* בראש. אני מסכימה איתך בכל דבריך במאה אחוז.

limi1021

New member
מיטללל היקרה,

את ממש נשמה. את יודעת בדיוק מה להגיד ולגרום לי להרגיש טוב עם עצמי. אני כן רוצה לעזוב אותו ואני מקווה שיהיה לי את הכוח, לא להכנע לעיניים הכחולות והגדולות שלו... סך הכל, אני רק בת 22 ואני בטוחה שיש אי שם משהו הרבה יותר טוב. בעבר ניסיתי לשכנע אותו ללכת לטיפול, ואפילו התקשרתי ל"נעמת" לקבל הכוונה בנושא. הם אמרו שיחזרו אלי וכבר עברו כמה חודשים והם לא התקשרו. לי יותר אין פיתרון איך לטפל בכעס שלו אם כ"כ אכפת לו ממה שקרה ובכלל מעצמו שילך לטיפול לבד כי אני עזבתי אותו.

מיטללל

New member
אני יודעת שיהיה לך את הכוח

הכל טמון בתוכך. באמת. ואני בטוחה שיש מסביבך מספיק משפחה וחברים ואנשים שישמחו להיות שם בשבילך. גם פה, את מוזמנת לכתוב ולפרוק ולספר מה את מרגישה ומה עובר עליך כל הזמן. וגם לדבר איתי באופן אישי :) אני יודעת מה את מרגישה. לא בדיוק, כי לא עברתי סיטאוציה דומה. אבל כאב של פרידה, של פגיעה על ידי מישהו שסמכנו עליו במאה אחוז, של חוסר האפשרות להיות עם מישו שאנחנו אוהבים... את זה כולנו עברנו. אבל הזמן.. הזמן באמת עוזר. ואני באמת בטוחה שיש שם בחוץ מישהו שבאמת ראוי לך. מישהו שלא תצטרכי להיות כל הזמן עם האצבע על הדופק איתו.. ובאמת יהיה בסדר. קיבלת החלטה קשה. החלטה מאוד אמיצה. החלטה שלטווח הארוך-תביא לך רק אושר. תהיי חזקה

למעלה