מה זאת אומרת הלכתם מכות?! בצחוק, או באמת?! כי אם זה היה רציני---->תפרדי ממנו ומיד!!!! ובהחלט תגישי תלונה!!! וואט דה פאק?! שלא תחשבי אפילו לסלוח לו על זה!!! ובחיים שלי לא שמעתי על כזו ברוטליות..מה זה שבן ירים יד על בת?!
תראי, להגיש תלונה אני לא הגיש אבל לעזוב אותו.... נראה לי שכן. חבר שלי לא הבן אדם הכי רגוע בעולם- כשהוא כועס הוא הופך למפלצת, פשוט כך. אני לא אומר לך, שאני אוהבת אותו או שזה הגיע לי (המכה שמאוד כאבה לי) זה לא. תודה לך שאת מיעצת לי זה חשוב לי לשמוע מבט של אדם זר על מה שקרה ולדעת שאני לא לבד.
את בהחלט לא לבד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
כמו שפעם סיפרתי בשרשור שיהיה, גם לי היה חבר כזה זה התחיל מצחוק, אח"כ הוא הגיע למצב שהוא היה מפוצץ אותי אפילו שהייתי מחזירה לו... הגענו למצב הוא איים לרצוח אותי ולהתאבד.....ואפילו הצמיד לי סכין לגרון. WOW איזה פלאשבקים...... קיצר זרקי אותי לאלף עזאזל!!!!!!!!!! אל תסלחי ואל תעבירי את זה כאילו לא קרה כלום!!!!!!!!!!!!!!! תתרחקי ממנו ככל האפשר..... וחשבי שוב למה לעזאזל את אוהבת/אהבת יצור אלים ומזויע שכזה?!?!?!?
רק נ-ר-א-ה לך שתעזבי אותו?! אחותי, את עוזבת אותו ומיד. קאפיש?! אין לך מה לעשות עם פאקינג פריק כזה, שמרים יד על בנות, שלא יודע לכבד אותך ואת הגוף שלך, ושאני בטוחה שלא מגיע לקרסוליים שלך. את עוזבת אותו. נקודה.