LemonLimeLilach

New member
הייתה חבורת פקצות מאחורה

עם בלונים שצרחה כל הנסיעה!! אבל לקראת הסוף (אני יורדת בתחנה אחרונה) היינו רק שני אנשים באוטובוס וברדיו היה את ים של דמעות הגרסא היפה והנהג הגביר

Rachel47

New member
חחח...חמודה../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif

אז ככה אני עזבתי אותך והלכתי לכיוון האוטובוס החביב שלי... ואז איזה חייל חמוד (אם כי נמוך..הממ..משו כמו בגובה שלי
) שאל אותי איך הוא מגיע לרמת גן ואז כשמצאנו את התחנה שלו דיברנו וזה...קיצר...הוא מזה חמוווווווווט וזה....נתתי לו ת'פלא שלי.... ואממ...זהו בעיקרון אבל זה נשמע נורא נחמד....בראש שלי
וחשבתי שיהיה נחמד לספר לך

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

רומן! רייצ'ל מצאה את הלובסטר שלה! (חיחי) אהבתי איך מלדבר על הקמטים של מייקל אנחנו כבר מדברים פה על בנים ושטויות אחרות

Rachel47

New member
כן..אווו הווו הפקצתיות ../images/Emo15.gif

מצאתי את הלובסטר שלי
למה לא נראלי
מה אם אני אלך עם עקבים..
הוא יהיה יותר נמוך...למרות שבעיקרון זה לא אמור להפריע
טווווב חכי... 1. הוא עוד לא התקשר (מין הסתם..אמצע הלילה) 2. יש את אמא שלי..שהיא..איך לומר..פולניה
ואני חייבת להגיד גם..שאת אחלה בנאדם
..בדיוק כמו שחשבתי
..

LemonLimeLilach

New member
מהההה?

מה קשור שאמא שלך פולניה!
ואל תלכי עם עקבים.. זה הרבה יותר נוח ללכת עם כפכפי אצבע.. וגם לא יתעקם לך הצוואר כשתתנשקו! חחח ו
אני חייבת להגיד לך שאם היית בכיתה/בצפר שלי הייתי מתחברת איתך ישר
את נורא דומה לחברות הכי טובות שלי ולאנשים שאני אוהבת
ו.. יש לי שאלה - השיער שלך כזה חלק טבעי או שיש התערבות לא אלוהית?
(
)

Rachel47

New member
חחח לא רק פולניה ../images/Emo15.gif

סתם סתם פשוט את יודעת...אני לא ממש מכירה אותו וזה..היא בטח תפחד וכאלה...את יודעת...דאגנית כזאתי... ומה את מתכננת לי כבר נשיקות עכשיו
אבל כן הוא חמוד
חחח אם היינו באותה כיתה זה היה יכול להיות נחממממממממממממממממממד...את מה זה כמו החברות שלי...טוב האמת את יותר טובה...יש לי רק חברה אחת שאוהבות בדיוק אותן סדרות כמוני...השאר..פשוט חסרות טעם בקטע הזה... חחחחחחחחח...........השיער..............זה מזכיר לי שלפני מלא זמן הייתי הולכת ברחוב ואנשים היו שואלים אותי "סליחה, זה פן
" ואני הייתי אומרת בגאווה אם כי בצניעות "לא" קיצר שום התערבות לא אלוהית (
) חלק מאז ולתמיד

LemonLimeLilach

New member
חח

אמא שלי דאגה לי שאני הולכת להיפגש איתכן
פעם קודמת שפגשתי בנות מפורום זה היה אחרי שדיברתי איתן יותר משנתיים, בטלפונים והכל, ואז הלכנו לאחת מהן הביתה... ואמא שלי נלחצה שאני אעשה הפעם את אותו הדבר חח וסליחה, אני לא יכולה לתכנן נשיקות? אני אוהבת נשיקות! לובסטר לובסטרררר זה בגלל אדם. הוא נישק אותי אז עכשיו אני בעננים
החברות שלי.. אפחת לא רואה אליאס כמובן
לחברה אחת הראיתי כל מיני קטעים מקסימים של ווהן וסידני והיא נורא קיטשית (אוהבת טלנובלות בין היתר) ואמרה לי "למה לא אמרת לי על הסדרה הזאת קודם!?"
אבל אנחנו כבר לא חברות
אז אני לא יודעת אם היא רואה עדיין ו.. אני גם רוצה שיער חלק
והגוונים זה מהספר, כן? אל תגידי לי שגם זה טבעי!

Rachel47

New member
אדם../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif

תודי..תודי שאני מלכה
חח תתכנני כמה שאת רוצה אבל אני לא בטוחה בכלום עדיין חחח והגוונים...ברווווווווור שזה לא טבעי באופן עקרוני לשיער הטבעי שלי גם אין צבע אחיד אבל תמיד רציתי שינוי וכולם אמרו לי תלכי לעשות פסים זה ייצא יפה וזה.. ואמא שלי לא רצתה שאני אעשה (היא לא ממש אהבה את הקטע של צבע בשיער...פחחחח עכשיו היא צובעת כל חודש...צבע יפה יש לה) קיצר הלכתי...עשיתי..אהבתי..זה משתלב לי יפה עם הצבע שלי....
תשמעי שיער חלק זה לא תמיד כזה מושלם

LemonLimeLilach

New member
את באמת מלכה!

ציפיתי שתהיי יותר ביישנית
פתאום את הולכת ומבקשת נשיקות מאנשים, ואז מתחילה עם חיילים בדרך הביתה חחח גוונים זה עוד בסדר, לא צריך לצבוע מחדש. רציתי לעשות אדום, והספר אמר לי שגוונים אדומים לא כדאי כי זה יירד נורא מהר. ולעשות כל השיער לא רציתי כי אין לי עצבים לצבוע כל חודש. אחח אם רק היה לי אומץ לעשות אדום פיילוט
שיער חלק זה כן מושלם! אני רוצה. אני הולכת לקנות מחליק שיער ברגע שאני אקבל תלוש משכורת

Rachel47

New member
אההה אהה...../images/Emo15.gif

בואי נעשה סדר חחח אני באמת קצת ביישנית (ציפית
מה ז'תומרת
) הקטע הוא..שעם מפורסמים זה אחרת..כאילו..מה הסיכוי שייצא לך לדבר איתו שוב
ואם יצא לך..הוא לא יזכור אותך...אז לפחות מהפגישה הזאת תזכרי משו...חוצמזה אם לא שמת לב...אני אמנם הייתי טיפה חצופה אבל תמיד שאני עושה את זה.. זה עם פרצוף ביישן כזה כאילו "אני לא מאמינה שהרגע אמרתי את זה"...חחחח ואז כשהולכים ומתרחקים מהם..הם חושבים לעצמם "המממ חמודה זאתי" או לחילופין "אויי זאת אחת משוגעת
" אבל מבחינתי זה כבר לא משנה...כי אני קיבלתי את מה שרציתי ויהיה לי טעם מתוק מהמפגש הזה... אדום פיילוט
...כל כך הרבה זמן אני רוצה לעשות...אלב אין לי אומץ..השיער שלי יקר לי מדי..וזה גם בטח ייראה מוזר... ושיער חלק זה לא תמיד טוב...נגיד...אם את רוצה את יכולה לעשות בייביליס וזזה יוצא אחלה...אצלי זה ממש ממש ממש(
) יפה אבל זה מתפרק אחרי 10 דקות וזה ביאוס

LemonLimeLilach

New member
דיון קטן

כמה זמן לוקח לשיר חדש שאמן שר בהופעה להגיע לאינטרנט? (תמצאו לי את אהבה קטנה של שירי
)

Rachel47

New member
חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo15.gif

נכון זה יפה
איזה חמודה היא נכוןן

LemonLimeLilach

New member
היא צ'יקיטיטההההה

ועוד עם עקבים! ויש לה טעם זוועתי בבגדים ואגב, שמת לב שהרקדנים שלה ממש מכוערים?
והזמרת הבלונדינית ז-ק-נ-ה? חחח זה הצחיק אותי. טוב שהיינו קרוב!

Rachel47

New member
כן ההא...../images/Emo15.gif

טוב כל מה שאמרת נכון אבל גם נינ ט היא לא מטר 90 וחוצמזה זו זמרת שאפשר לדבר איתה בגובה העיניים ויש לה אחלה קול (רק שתוריד טפה מההתלהבות..כי זה רק עושה לה תדמית של קטנטנה מפגרת)

LemonLimeLilach

New member
נינט מתלבשת יפה!

ולא מביאה רקדנים להופעות אה, כן היא שרה לייייייייייייייייייב
סתם. אני שמחה שראיתי את שירי. פשוט זה גרם לי להבין שמי שהיה צריך לזכות בכ"נ זכה ואני שמחה על זה

Rachel47

New member
כן ברור שמי שהיה צריך לזכות ../images/Emo15.gif

זכ(ת)ה אבל בעיקרון היא מתוקה כזאת חוץ מהג'ינס
שהיה פשוט נוראי

LemonLimeLilach

New member
חח כן

גם החולצה לא הייתה משהו
לקח לי זמן להבין שהחולצה שקופה לגמרי חוץ מהחזה חח היה מבדר הצבא הכי חזקקקקקקקקקק שבעולםםםםםםםםםםםםםםםםם חח יוצא לה לפעמים קול מאיה בוסקילי כזה, שמת לב?!

Rachel47

New member
ברור ששמתי לב ../images/Emo15.gif

אבל לא יצא קיצוני כמו מאיה... בגלל זה אני אומרת שתפסיק לצעוק ואז ישאר רק הקול היפה שלה

למעלה